مطمئن هستید 4540 دارید نه 4530؟! این کانفیکی که شما میگید رو اصلا جایی ندیدم و نشنیدم، بله 4000 به مراتب قوی تره
مطمئن هستید 4540 دارید نه 4530؟! این کانفیکی که شما میگید رو اصلا جایی ندیدم و نشنیدم، بله 4000 به مراتب قوی تره
در حین جابجایی خورد به چارچوب در، لبه جلو غر شد، کلا لبش از فلز نرمی ساخته شده!...محکم و خوش ساخت و با کیفیته...
دوست عزیز برای ویندوز 7 اولتیمیت 64 بیتی فقط همین درایور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو نصب کن ... من مشکل زیادی با گرافیک داشتم ... بعد چند هفته کلنجار رفتن ؛ ویندوزمو پاک کردم و تو نصب مجدد فقط همین درایور رو برای گرافیک نصب کردم . مشکلی با سوییچینگ یا Sleep ندارم الان.![]()
آره بابا 4540 دارم
گرافیک amd همون 7650m هست ولی اینتل 3000 !
cpu هم سندی هست i5
فاقد فینگر
رم هم 6
یعتی میگید همچین کانفیگی نداریم ؟؟
یعنی کلاه رفته سرم ؟؟!!
سلام
ممنون .
این درایور رو قبلا ( حدود 3/4 ماه پیش ) گرفتم و دارم . این ورژن جدیدش هست یا همون قبلیه ؟
و یه سوال دیگه . در حال حاضر من درایور هایی که روی سیستمم هست به صورت مجزا دانلود و نصب کردم .
برای نصب این درایوری که لینک دادید نیاز هست درایور های قبلی رو پاک کنم ؟
ممنون
بچه ها کسی تونسته از HP SimplePass به درستی استفاده کنه !؟
برنامه مخصوص لپ تاپ های اچ پی که برای تشخیص اثر انگشت هستش که تمام یوزر پسورد های ایمیل ها و اکانت ها وثل فیس بوک رو میپرسه و همشونو به اثر انگشت وصل میکنه طوری که وقتی میخایم وارد هر کدوم از اکانت هامون بشیم لازم نیست یوزر پس بزنم فقط با کشیدن اثر انگشت واردش میشه
اول اینکه اعتبار این کار چقدر هستش ؟
و اینکه وقتی تمام یوزر پسورد هامون رو در اختیار این برنامه میزاریم آیا کار خطرناکی نیست که شاید این نرم افزار از این موضوع سو استفاده کنه
![]()
تایید میشه .
مشکل Sleep لپ تاپ برای من مرتفع شد .
درایور گرافیک رو از سایت HP دانلود کردم . درایور های قبلی رو پاک کردم .
درایور جدید رو نصب کردم .
مشکل sleep حل شد .
واقعا برای من Sleep مهمتر هست از بازی ...
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .
یعنی گرافیک شناسایی شده اما سوئیچ نمیشه؟
الن شروع کردم به دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته دوستان فقط Amd را نصب میکنم-شاید لبتاب ماهم تونست راحت بخوابه!!
![]()
بله همین طوره
اگر منظورتون درایور جدید amd برای 8.1 هست که چند روزه اومده، باید بگم من همین الان تست کردم؛ نشد که نشد، هم اسلیپ کار نمیکنه، هم کاتالیست بالا نمیاد، کلا فاتحه،دهن این hp رو من...گل بگیرم
این مشکل فقط در درایورهای ویندوز 8.1 هست عایا ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)