هنوزم V20 بهترین مدل پاناسونیک توی بازار هست؟
مدل جدیدتری با فیمت مناسب از پلاسما های پاناسونیک نیومده؟
هنوزم V20 بهترین مدل پاناسونیک توی بازار هست؟
مدل جدیدتری با فیمت مناسب از پلاسما های پاناسونیک نیومده؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
من 2 ماه هست که تلویزیون p50v20r گرفتم ولی دیشب موقع نمایش تصاویر تک رنگ متوجه شدم آرم شبکه pmc فقط قسمتfamily اون روی صفحه جا مونده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
تو 100 ساعت اول هم از مد عادی استفاده کردم
سوال دوم : بعد از رفتن به منوی مخفی و زدن شماره 2 تلویزیون میره روی مد داینامیک من چیزی رو اشتباه میزنم یا اینکه همینجور هست؟
با سپاس از دوستان این بازگشت صدا بالاخره راه افتاد.
با توجه به پست اون دوستمون به HDMI 2 که وصل کردم درست شد، البته این قابلیتش همچین بگیر نگیر داره، گاهی وقت ها انگار از هر دو دستگاه صدا می آد و با کنترل تلویزیون صدای ----- زیاد و کم نمیشه، ولی وقتایی که درست کار میکنه وقتی با کنترل تی وی ولوم میدی مینویسه صدای سینمای خانگی و صدای ----- رو می توان کم و زیاد نمود.
مبارکت باشه
به جمع وی بیست دارها خوش اومدی![]()
دکمه Recall درست کنار عدد 0 است.
با تشکر مخصوص از دوست عزیز hakim2020 به دلیل راهنمایی در خرید، بنده هم دیروز صبح v20s رو درب منزل تحویل گرفتم. البته به دلیل دادن کرایه کمتر برای من 1400 دراومد. سوالی که دارم : راجع به شماره سریال گفته شده بود با فروشنده طی شود اما با توجه به صفحه پشت جلد دفترچه راهنما شماره سریال فقط در پشت پنل هست و جایی برای مقایسه نیست هر چند که برای من خیلی اهمیتی ندارد، چون جنس بدون گارانتی است و همیشه از خرید بدون گارانتی راضیتر بوده ام تا با گارانتی که در برخی موارد خیلی زود خراب شده اند.
مباركتون باشه
شنيده بودم كه در بعضي موارد سريال روي جعبه يا بر روي پنل رو مخدوش ميكنن كه براي پيگيري گارانتي نشه كاري كرد يا شايد هم هدفهاي ديگر اما ظاهرا اين مورد در مورد V20 نيست .
كار از محكم كاري عيب نميكنه !
1- دكمه -Vol را بر روي پنل نگه داشته و همزمان 3 بار كليد Info بر روي ريموت را فشار دهيد تا منوي مخفي لود شود.
2- سپس كليد 2 و بعد از آن كليد OK تا وارد SRV TOOL شويد.
3- كرسر را پايين آورده و در باكس خالي مقابل PTCT قرار دهيد.
4- كليد Mute را به مدت 3 ثانيه نگه داشته , عدد نمايش داده شده مدت زمان كاركرد و تعداد دفعات روشن شدن پنل را نمايش ميدهد.
5- برا خروج دكمه Exit را 3 ثانيه نگه داريد.
سلام.دوست عزيز hakim 2020 ممنونم.موفق شدم و تونستم با راهنمايي شما وارد منوي مخفي TV بشم و خيالم راحت شد .باز هم ممنون.دوست عزيز ARTAM 01 كنترل V20S ظاهرا دكمه RECAL ندارد.
ایا کسی از این سایت خرید کرده؟ایا قابل اطمینان هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)