تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 197 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

یه سوال کریمی هم خداحافظی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله...........

پرسپولیس نیوز : بازیکن پرسپولیس گفت: من از فوتبال می‌روم تا کسانی که دایه‌ مهربان‌تر از مادر فرای فوتبال شده‌اند، بمانند. علی کریمی پس از شکست در فینال جام حذفی مقابل سپاهان اظهار داشت: نمی‌دانم چه بگویم و حرفی ندارم، همه چیز تمام شده و باید به آینده فکر کنیم. برای مهدوی‌کیا ناراحتم که در شب آخری که در فوتبال بود به حقش و قهرمانی نرسید. جا دارد به هواداران بازیکنان و مسئولان سپاهان این قهرمانی را تبریک بگویم. وی در پاسخ به این سؤال که دو بار از سپاهان پیش افتادید اما در نهایت بازی را واگذار کردید مشکل چه بود، گفت: بازی فوتبال است و هزار و یک اتفاق می‌افتد. به نظرم سپاهانی‌ها از لحاظ روحی و روانی از ما آماده‌تر بودند و 2 بار عقب‌افتادگی را جبران کردند. بازیکن پرسپولیس گفت: به نظرم مردم همه مسائل را به خوبی می‌دانند. من از همه طرفدارانی که کمک و حمایتم کردند تشکر می‌کنم. ما که نتوانستیم برای آنها کاری کنیم، امیدوارم بازیکنان جوان‌تر نتایج بهتری با پرسپولیس بگیرند. کریمی با اعلام خبر خداحافظی‌اش از دنیای فوتبال عنوان کرد: همین امشب خداحافظی‌ام را اعلام می‌کنم و فکر می‌کنم باید به مسائل دیگر زندگی‌ام برسم. از فوتبال خداحافظی می‌کنم و دیگر برای تیم ملی هم بازی نخواهم کرد. بعضی اوقات اتفاقاتی رخ می‌دهد که دیگر جای ماندن ندارید. وی ادامه داد: اگر می‌بردیم هم همین تصمیم را می‌گرفتم، چون قبلاً این موضوع را می‌دانستم و تنها خانواده‌ام از این کارم باخبر بودند. شب بدی را برای این کار انتخاب کردم. می‌روم تا کسانی که دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند فوتبال را به روزهای اوج خود برسانند. من و مهدوی‌کیا باید به دنبال کارمان برویم. کاپیتان پرسپولیس اظهار داشت: در مدتی که در فوتبال بودم خاطرات تلخ و شیرین زیادی داشتم و خدا را شکر می‌کنم که سالم از مستطیل سبز خارج می‌شوم. کریمی در پایان عنوان کرد: من نمی‌توانم پاسخگوی مسائل و مشکلات پرسپولیس باشم و از شما رسانه‌ها نیز می‌خواهم که فقط واقعیت‌ها را بنویسید. باز هم شرمنده هواداران هستم.
    Last edited by *IN*; 05-05-2013 at 22:38.

2. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خبر خوش
    اختصاصی فارس

گل‌محمدی در رختکن با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در رختکن با همه بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یحیی گل‌محمدی پس از شکست تیم فوتبال پرسپولیس در جام حذفی مقابل تیم سپاهان در رختکن از همه بازیکنان تیم پرسپولیس خداحافظی کرد.
    گل‌محمدی در رختکن با چشمانی اشک‌آلود از تک‌تک بازیکنان خداحافظی کرد و رفت.
    برخی بازیکنان با مشاهده اشک‌های سرمربی تیم‌شان از گل‌محمدی خواستند که از تصمیم خود صرف‌نظر کند، اما وی تاکید کرد که خداحافظی‌اش از پرسپولیس جدی است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

می خواستم بگم حیف از مهدوی کیا که خبر شوکه کننده خداحافظی علی کریمی هم دیدم.
    نمی دونم چی بگم.
    آخه تا کی تو فصل بهار باید بگیم خدا رو شکر که فصل تموم شد... انشالله فصل بعد؟
    با این وضعیت اصلا فکر می کنید تو سال 93 همین موقع اگه زنده بودیم باز نمی گیم خدا رو شکر که فصل تموم شد ... ؟!

اون از مربیمون که با چهار تا بازی خوب بیشترمون فکر کردیم که گواردیولا رو داریم که تعویض هایی کرد که به این نتیجه برسه که رسید.
    اون هم از بازی کن ها که هر چی بگیم کم گفتیم.
    حتی اگه می بردیم هم باید می گفتیم که بد بازی کردیم.

حرفی ندارم برای گفتن. باز هم می گم حیف از مهدوی کیا و کریمی. حیف

6. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چقدر ساده جشن بزرگمون رو خراب کردیم

هیچ حرفی در مورد بازی باقی نمیمونه جز اشتباهات زیاد از کادر فنی و بازیکنا
    با این حال و با وجود تمام این اشتباهات برد این بازی با کمی دقت مال ما بود

اینقدر سخت گل زدیم و اینقدر ساده گل خوردیم که هنوز هم نمیتونم باور کنم

فوتبالی که پایانش میتونست ما رو به سمت یک جشن بزرگ هدایت کنه با اشتباهات خودمون یک فستیوال غمگنانه شد که توی اون تنها تراژدی پایکوبی میکرد

باختیم با بالاترین درجه تلخی
    اما

یک چیز رو به فوتبال آسیا نشون دادیم و اونم شاخه های تنومند بزرگترین جامعه ورزشی آسیا بود که یک بار دیگه علیرغم سالها بی مسئولیتی و مدتها نامدیریتی نشون دادن هنوز هم اگر مجالی برای تنفس باشه توانایی قد کشیدن رو دارن
    در جایی که تیمهای آسیایی با 50 60 هزار تماشاگر سر عنوان پرتماشاگرترین تیم آسیا چونه میزنن ما آزادی رو یک بار دیگه شرمنده کردیم
    توی ورزشگاه حدود 90 هزار پرسپولیسی چسبیده به هم نشسته بودن و بیرون ورزشگاه حدودا 30 هزار تماشاگر مشتاق در آرزوی دیدن بازی تیمشون بودن
    بزرگترین جامعه ورزشی ما وقتی تکون بخوره خیلیها دست و پاشونو جمع میکنن و آمارهای خودساختشون رو توی جیبهاشون پنهان میکنن

باید هم از این جامعه بزرگ هراس داشت و با جابه جایی دائم مدیرانش بی ثبات و زمین گیرش کرد

مهدوی کیا
    یکی از آخرین بازمانده های اساطیر حقیقی
    کسی که علیرغم زندگی در فوتبال اسطوره کُش ما، سکوت کرد و در کنار قاتلانش موند تا شاید بتونه با آرامشی که به تیم میده پرسپولیس رو برای رسیدن به یک جام کمک کنه
    فوتبال ما امروز نشون اونقدر آلودس که امثال مهدی با هیچ چسبی بهش نمیچسبن اگر این فوتبال آلوده نبود مهدی امروز تنها نبود

دور تلخ مهدوی کیا دور زمین
    قدم زدن در چهار گوشه ورزشگاه آزادی با سری پایین و افسوسهای گیر کرده در بغض و قلبی سرشار از زخم و البته، تنها ....
    این آخرین نفسهای فوتبال پاک ما بود که در قامت مهدوی کیا اینچنین تنها و تلخ وداع میکرد

میگن انسانهای بزرگ غمها و تراژدیهای بزرگی دارن و امروز جامعه پرسپولیس صاحب یک تراژدی بزرگ برای یکی از تلخ ترین صفحات تاریخش شد

8. 20 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

ای خدا
    چرا همه دارند میرن؟
    پس ما تو پرسپولیس دلمونو به کی گرم کنیم؟

به انصاری فرد..؟
    دیگه جدی جدی دوستان تسلیت بابت باخت های افتضاح تر آیند..
    جالبه هیچ تیمی مثل پرسپولیس حاشیه نداره.. خداییش

ویرایش: ما هر جا میریم این حاشیه ها زود تر از ما منتظرند خدایی..

10. 5 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از استادیوم امدم خواستم بیام اینجا کلی انتقاد کنم بابت تعویض های مذخرف گل محمدی یه دفعه چشمم به خبر خداحافظی کریمی افتاد یخ زدم
    اخه چرا چرا چرا چرا چرا .......

12. 3 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درد و دلی به رنگ سرخ ـ با دوستان سرخ و چشمانی سرخ
    چه شبی شده امشب!!!
    خداحافظی دو بزرگ مرد ، دو اسطوره ی همیشه جاودان
    خیلی واسه فوتبال ما زحمت کشیدن
    حیف که با وجود بعضی ها آنچه باید میشد ، نشد

دوست داشتم پرسپولیس قهرمان بشه،اونم فقط به خاطره مهدی مهدوی کیا عزیز،خیلی‌ حالم گرفته شد وقتی‌ دیدم مهدی هم مثل بقیه اسطورهای تکرار نشدنی‌ فوتبال از جمله علی‌ دایی،کریم باقری،علی‌ پروین و...اینطور مظلوم و بی‌ سر و صدا از فوتبال خداحافظی کرد،کاش قدر این آدمهارو بیشتر بدونیم،که سالها عمرشونو وقف خوشحالی‌ این مردم کردن،مهدی عزیز،من به نوبه خودم ازت تشکر می‌کنم،برای همهٔ اون لحظه‌های خوبی‌ که برامون ساختی ،و امیدوارم هرجا هستی‌ مثل همیشه شاهد موفقیتهات باشیم...همهٔ ما به وجودت افتخار می‌کنیم و هیچوقت از یادمون نمی‌ری اسطوره

تو تیمی بازی کردی که بازیکن های پول پرستش حتی حاظر نشدن بیان باسه خدافظیت همراهت تا آخرین لحظه بدوئن ، چه برسه به اینکه بلندت کنن رو شونهاشون دور زمین بچرخوننت
    اقلا به بازیکناتون میگفتین با پورشه بیان مهدوی کیای طفلکی رو همراهی کنن ، رو شونه گذاشتن پیش کششون !!!تیمت قهرمان نشد ولی برا ما یه قهرمانی
    Last edited by Nasser_ZRE; 05-05-2013 at 23:53.

14. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهترین گزینه برای هدایت فصل اینده پرسپولیس علی دایی و مصطفی دنیزلی هستن- من هر چی با خودم فکر میکنم بعید میدونم غیر این دو نفر پرسپولیس با افراد دیگه در لیگ به موفقیتی برسهمصطفی دنیزلی که تونست تیمش چند هفته مونده به پایان رقابت های لیگ ترکیه قهرمان کنه بیاره به دسته بالاتر -علی دایی هم که با سردار مشکل داره بعید میدونم بیاد پرسپولیس صحبت سر تمدید قرار دادش با راه آهن هم هست مگه اینکه بخواد مدیریت باشگاه عوض بشه وضعیت باشگاه برای فصل بعد هم خیلی نگران کنندس احتمال اینکه سید جلال برگرده سپاهان خیلی زیاده فقط خدا کنه هر بازیکنی از تیم جدا میشه این کلاه کج و فشنگچی که فقط روی اعصاب هوادارا راه میرن تو لیست مازاد پرسپولیس قرار بگیرند از شرشون راحت بشیم
    Last edited by clau; 05-05-2013 at 23:47.

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبر خوش
    اختصاصی فارس

گل‌محمدی در رختکن با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در رختکن با همه بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یحیی گل‌محمدی پس از شکست تیم فوتبال پرسپولیس در جام حذفی مقابل تیم سپاهان در رختکن از همه بازیکنان تیم پرسپولیس خداحافظی کرد.
    گل‌محمدی در رختکن با چشمانی اشک‌آلود از تک‌تک بازیکنان خداحافظی کرد و رفت.
    برخی بازیکنان با مشاهده اشک‌های سرمربی تیم‌شان از گل‌محمدی خواستند که از تصمیم خود صرف‌نظر کند، اما وی تاکید کرد که خداحافظی‌اش از پرسپولیس جدی است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهترین گزینه برای هدایت فصل اینده پرسپولیس علی دایی و مصطفی دنیزلی هستن- من هر چی با خودم فکر میکنم بعید میدونم غیر این دو نفر پرسپولیس با افراد دیگه در لیگ به موفقیتی برسهمصطفی دنیزلی که تونست تیمش چند هفته مونده به پایان رقابت های لیگ ترکیه قهرمان کنه بیاره به دسته بالاتر -علی دایی هم که با سردار مشکل داره بعید میدونم بیاد پرسپولیس صحبت سر تمدید قرار دادش با راه آهن هم هست مگه اینکه بخواد مدیریت باشگاه عوض بشه وضعیت باشگاه برای فصل بعد هم خیلی نگران کنندس احتمال اینکه سید جلال برگرده سپاهان خیلی زیاده فقط خدا کنه هر بازیکنی از تیم جدا میشه این کلاه کج و فشنگچی که فقط روی اعصاب هوادارا راه میرن تو لیست مازاد پرسپولیس قرار بگیرند از شرشون راحت بشیم

یه جورایی خانه از پایبست ویرانه . قبل خداحافظی سرمربی و بازیکنامون باید باعث بانیش بره . گرچه توی یکی از خبرگزاریها مدیر عامل گفته از جونش مایه میزاره تا جادوگر منصرف بشه : سردار کل خاندانتم به پای پرسپولیس حروم کنی عذابی رو که با کارای نابخردانت توی این فصل انجام دادی مثل لکه ننگیه که از یادها نمیره . کلی پول ریخت و پاش کردی که یکم ؛ دوزار ؛ سر زون بدست بیاری ولی الان ناله و نفرین هوادارا پشتته : دست از فوتبال بکش بیرون ! سناریوی بدبختی و نابودی تیم رو وقتی نوشتی که خودت رفتی دنبال ستاره های تیمای دیگه . بدون در نظر گرفتن احتیاج تیم . چیزی که خز شده توی این تاپیک زدن همین حرفاست . مدتی هم بین هوادارا اختلاف انداختی با خریدای گرونت که دوزار هم استفاده برا تیم نداشتن . حقیقی رو با اون سر و صدا خرید که الان توی مهمترین بازی فصل برای ما بشه عصای دست شد ........ امروز یه بازیکنی توی ترکیب بود که جای کلاه کج ها و فشنگچی ها و حقیقی ها و ... دوندگی کرد ( غلامرضا رضایی ) همه جوره توی زمین جون کند . این هم که الان توی تیم برای ما از دل و جون بازی میکنه مال زمان داییه نه مال زمان شما سردار . خریدایی که کردی الان توی ترکیب چه نقشی دارن !؟ حتی یکیشونم که توی بازی فینال از استودیوی شبکه سه داشت بازی رو دنبال میکرد . اونموقع که مظلوم نمایی توی نود کردی و کلی دری وری گفتی بعضی هوادارای جوون و ساده خام حرفات شدن . حمایتی که جمع کردی به باد بنده عموجان ! اونکه باید خداحافظی میکرد اول از همه خود تو بودی . توی مدیر از وقتی که اومدی چند درصد بدهکاری باشگاه رو کم کردی ؟؟؟؟ همین الان اگه آمار و بیلان کاری مدیریتت رو بخوان هوادارا چه نقطه عطفی داری که بدی؟؟؟؟ جز اینکه کلی هزینه رو دست باشگاه گذاشتی؟ جز اینکه با بیفکریت محبوبترین باشگاه پایتخت رو وارد بدترین دوران بازیش کردی؟؟؟؟ تموم تقصیرا گردن یحییی نیست . اونایی که آوردنش باید جواب بدن که این چه خبطی بود که کردن؟ پرپسولیس مگه تیم دسته دومه که هر ننه قمری بیاد تیم رو بدن دستش هدایت کنه؟ چند وقت پیش میگفتن پیشکسوتا با یحیی مشکل دارن و چشم موفق شدنش رو ندارن ! اون چه موفقیته که توی اکثر بازیای تحت رهبریش تعویضاش مورد انتقاد هوادارا و فوتبال فهماست؟ مزخرف ترین نوع خداحافظی بود که میشد برای اسطوره باشگاه انجام داد ! کاش همون فصل قبل و توی دوران خوشش مهدی میرفت . کار عقلانی رو ( گرچه هنوز صد درصد نشده ) کریمی کرد . خودش با هوادارا خداحافظی کرد تا بازیچه دست بعضیا نشه . واقعا باید تاسف خورد وقتی یه بازیکن توی 5 دقیقه حضورش 2 موقعیت گل خلق میکنه رو از بازی میزاریم کنار در عوضش ماهینیه پر اشتباه رو تا ته بازی نگه میداریم !!!!!!! دو اشتباه مرگبار رو انجام داد که اولیش گل سپاهان شد . سرمربی باید خیلی کور باشه که توانایی بازیکناش رو نبینه ! اینقدر مهدی توانایی چند پسته بودن رو داشت که با وجود ضعف توی چند جناح میشد همون وقتای قانونی هم به جای چند بازیکن بیاد توی زمین ! امسال هم مث سال قبل گذشت . فعلا هم که ورزش افتاده دست 30 سیون و تا وقتی که فوتبال از دستشون در نیاد انتظار نباید داشته باشیم که موفق بشیم توی لیگ و آسیا! همین الانش از تیمای عربی که زمانی کیسه گلمون بودن میبازیم . اونم به لطف آقایونه . چند دورست که مدیر عاملی از ورزشیا خارج شده و بین بعضیا دست به دست میشه . سردار بره فصل بعد یه تیمسار میارن حتما ! تیم نیاز داره توی مدیریت و سرمربیش افراد نترس بمونن . مث دوره عابدینی . باز هم اعصابا به هم میریزه تا فصل بعد . همین دوماه دیگه تیم میخواد بسته بشه مدیر میبنده . بعدش میگرده ببینه سرمربی کی رو بیراه . دوباره روز از نو روزی از نو . دور کاملیه که به ورطه نابودی داره میکشه تیم رو ! یه خونه تکونی اساسی باید بشه اونم با الک دونه درشت که لااقل 70 درصد تیم باید برن تا بشه اسم این تیم رو گذاشت پرسپولیس .

18. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان امکان داره مهدوی کیا سرمربی بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •