دوستانی ک هیلتر شکن ندارند کرکا من واسشون داخل آپلود باز آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی ک هیلتر شکن ندارند کرکا من واسشون داخل آپلود باز آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir-Ho3ein; 08-10-2012 at 11:00.
خب گیرم که کرک اومد بخش career mode بازی ایراد داره و تو انجمن EA fifa 13 بعد از پنجاه صفحه که همش درباره کرش کردن و فریز شدن بازی تو career هست هنوز خبری از راه حل نیست .
خیلی مردی، دستت درد نکنه.
دوستان چه این نسخه چه نسخه اسکیدرو منتشر شده مشکلی نداره دانلود کنید همه نسخه ها یکی هستش چون اصل بازی اپلود شده و فقط کرک ها متفاوته که فعلا واسه فیفا همین کرک ریلولد اومده اون معذرت خواهی گروه ریلولدد هم بخاطر این بوده که منتظر بودن پچ بیاد بعد کرک بدن و بخاطر درخواست زیاد کاربرا کرک فعلی رو گذاشتن که ممکنه کرش داشته باشه چون خود فیفا ارجینال هم کرش میکنه چه برسه کرکی باشه همین نسخه رو دانلود کنید و بازی کنید منتظر پچ و کرک جدید بدون مشکل باشید
كساني كه كرك رو گرفتن بيان در مورد بازي و جزييات توضيح بدن.با تشكر
با 4 5 ساعتی که بازی کردم میتونم بگم یه فوتبال کم نقص رو شاهد هستیم وقتی بازی میکنی قدرت واقعی هر بازیکن تو دنیای واقعی خودشون رو احساس میکنی
میتونم بگم عالی شده این نسخه فیزیک بازیکنا حرکتشون . پاس کاریشون . سانت کردنشون . شوت زدن ها همه یه حس خاصی از طبیعی بودن بازی به ادم میده
الگو برداری از طرز بازی کردن هر بازیکن تو زمین خیلی عالی کار شده
درگیری های بازیکن ها واسه گرفتن توپ عالیه گرافیک بازی بهینه و زیبا تر شده چمن استادیوم ها هم در حد تیم ملی زیباست بخصوص وقتی تو هوای بارانی بازی میکنی یه لذت خاصی داره
میگم امسال با پیشرفت کونامی و فیفا تتا اخر سال بعد میتونیم بدون خستگی از این دو بازی نهایت لذت یه فوتبال زیبا رو تجربه کنیم
مگه کونامی بهتر شده....فیفاست که همیشه رو به جلوئه...
بچه ها از بندرعباس کسی بازی رو دانلود نکرده من برم ازش بگیرم.ممنون
اره امسال کونامی هم واقعا تغییر کرده بازیش خیلی نرم و روان شده گیم پلی بازی واقعا عالی شده یعنی فک کن سال بعد دیگه چی بشه
میشه در مورد کونامی کسی نظر نده چون این تاپیک مال فیفاست. من کونامی رو بازی کردم همون گیم پلی 12 رو داره تنها تغییرش حاشیه بازی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)