س ا ی ف و ن هم واسه آندرویید اومده سرعتش هم خوب بود برا ف ب دیگه تو گوگل پلی باهاش نرفتم ببینم چطوریاست
س ا ی ف و ن هم واسه آندرویید اومده سرعتش هم خوب بود برا ف ب دیگه تو گوگل پلی باهاش نرفتم ببینم چطوریاست
این سایفون لینکش رو میزاری؟ مرسی
جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کرد
ممنون![]()
گوگل پلی که جدیدا با اینترنت عادی هم باز می شه.فقط نمی شه دانلود کرد.جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کرد
ممنون
با سایفون هم امتحان کردم نتونستم چیزی دانلود کنم.
من با 2.4.6 prox--ydroid و یه اکانت ساک--س راحت از گوگل پلی دانلود میکنم . گوشیم هم با CF-Root-SGS3-v6.4 روت کردم . حتی لازم نیست که آنتن گوشی رو به حالت پرواز ببرم . ولی برادرم galaxy w داره نتونست با این پروک--سی دروید وصل بشه . البته با یه نرم افزار دیگه گوشیش رو روت کرده .
برا بعضیا جواب میده برا بعضیا نه .
سلام.
این ساکس به درد گوشی رووت نشده هم میخوره ؟
نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همین
من که کلن از روت و رم کاستوم و اینا خوشم نمی یاد.نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همین
شاید یه مشکلاتی کوچیکی در طولانی مدت درس کنن.
خیلی گوشی ها هم بوده که خاطر اشتباه در نصب رام کاستوم رفتن تو سطل آشغال
روت ظرف 10ثانیه انجام میشه و هیچ سختی و نگرانی هم نداره ...
گوشی آندورید بدون روت مثل یه پاره آجر میمونه .. اصلا کارایی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)