تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 602 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
    این صفحه همه ایرفونها رو بررسی کرده،آخر صفحه میتونی نمره و قیمت ایرفونها رو در یک جدول ببینی،البته اینم بگم هر ایرفونی که اینجا دیدی ،شاید در ایران وجود نداشته باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از mrir65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعآ تشکر می کنم به خاطر راهنماییتون،من در یکی از سایت های خارجی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیدم که به هدفون HD408 امتیاز بالاتری در برابر Px200 II داده است،نظر شما چیست؟
    لطفآ نظرتون رو هم در مورد هدفون AKG k518 LE بیان کنید؟چگونه هدفونی است؟ایا مناسب ابزارهای پرتابل است؟(به نظر هدفون خوبی هست چون سایت ها امتیاز بالایی بهش داده بودند)
    در اخر هم بین V-Jays،HD219،HD229،HD408،K404،K518 LE و Px200 II کدام را توصیه می کنید؟بیس نرم و نسبتآ قوی در کنار شفافیت صدا برایم بسیار مهم است.(گرچه می دونم نباید از هدفون های پرتابل انتظار معجزه داشت)
    ببخشید که خیلی سوالم طولانی است.
    باز هم تشکر
    کسی نبود جواب ما را بدهد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    متن بالا خوب بود بدردم خورد
    سونی xd100 هم استفاده کردم گوشم گرم شد یکم و دور بد گوشی هم عرق کرد خیس شد حالا طول هدفون بیشتر کردم شاید بهتر بشه
    خیس میشه بد هدفون زود خراب میشه؟
    جریان برن این چیه؟ burn in
    جعبه نگاه کردم نوشته 2005 تو کاغذش نوشته ممکنه بخاطر استفاده نکردن از هدفون منظورش بخری نگه داری یا استفاده کردن هدفون pad خراب بشه فاسد بشه
    الان اینکه برای 2005 هست تازه خریدم یعنی فاسد شده دور بد هم چروک هست
    ممنون
    میخاستم بدونم شما که هدفون داری نوع صدای این هدفون چیه مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟hd 408 سنهایزر هم با این دوتا مقایسه بشه در کل کدوم بهتره ؟لطفا زود جواب بدید میخوام یکیشو بخرم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
    پ خ شد.........

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همین ep630 هدفون خیلی خوبیه
    من که ندیدم تا حالا کسی خریده باشه و ناراضی باشه
    اگر از مدل های soundmagic هم مدلی رو بتونید پیدا کنید خیلی خوبه.

8. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    طبق قولی که داده بودم تصمیم دارم بررسی خودم رو درباره هدفون هام بنویسم.
    اول از همه باید بگم که کلیه مطالب صرفا نظرات و برداشت های شخصی خودم است، پس حتما اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد که خوشحال می شوم که دوستان آنها را تصحیح کنند.
    دوم اینکه اگه مطالب زیادی غیر فنی هست از کم سوادی ما است.
    خب پس با این حساب براتون یه قصه میگم تا حوصلتون سر نره

یکی بود یکی نبود
    روز اولی که تصمیم گرفتم یک هدفون مناسب تهیه کنم (یک سال و خورده ای پیش) به فکر خرید از مارک کریتیو بودم چون چیز دیگه ای نمیشناختم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضا به من پیشنهاد دادن که با توجه به بودجه من میتوانم K99 رو تهیه کنم ولی بهتره با افزایش بودجه M50 رو تهیه کنم. با خودم گفتم همین 100 تومن هم برای هدفون خرج زیادی هست و بیشتر از اون پول برای برند و مواد لوکس و اینجور چیزاست!
    خب رفتیم و K99 رو سفارش دادیم و بعد از یک هفته هدفون رسید به دستمون.

خیلی هیجان زده بودم، وقتی جعبه هدفون رو باز کردم جا خوردم! بسته بندی بدی داشت! بیشتر شبیه بسته بندی هدفونای 5 تومنی بود تا 100 تومنی! گفتم حتما این شرکتا خیلی حرفه ای هستن و این چیزا براشون مهم نیست و کیفیته که براشون مهمه. از خود هدفون بدم نیومد چون ظاهر و جنس خوبی داشت.

با کمی دلسردی ولی با هیجان هدفون رو گذاشتم روی گوشم و وصلش کردم به پلیرم (Creative MuVo Slim). قلبم داشت تند میزد گفتم الانه که همچین تو گوشم جیلیزو ویلیز میکنه که نفسم بند میاد!!! (جیلیزو ویلیز: اصطلاحی از خودم برای تعریف صدای خیلی طبیعی!)
    خب، یکی از تراکهای مورد علاقم رو پلی کردم و . . . . . .. . . . . . اِه . . . . . . . . کیفیت اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود. از هدفون خود پلیر بهتر بود ولی نه به اندازه ای که توقع داشتم.
    با خودم گفتم حتما چون هنوز Burn in نشده برای همینه که الان کیفیتش خوب نیست شاید هم پلیر من توان درایو این هدفون رو نداره. با نا امیدی رفتم سراغ پی سی و هدفون رو بهش وصل کردم و چنتا تراک پلی کردم ولی کیفیت همون بود. یه 2 ساعتی گذاشتم هدفون کار کنه و آب بندی بشه. دوباره رفتم سراغش، به نظرم نرسید که کیفیت تفاوت چندانی کرده باشه، فقط صداها کمی جا افتاده تر شده بودن. حسابی ناامید شدم
    یه مدت گذشت و من تقریبا هفته ای 3-4 روز، روزی 1 تا 5 ساعت موسیقی گوش می کردم ( چون کار من بیشتر با کامپیوتر هست و وقتی دارم طراحی می کنم دوست دارم موسیقی هم گوش کنم تا کمتر خسته بشم) و توی این مدت مطالب این تاپیک رو دنبال می کردم و فهمیدم که من توقع زیادی از این هدفون داشتم و هدفون های چند میلیونی هم وجود دارن که به دلیل کیفیتشون اینقدر گرونن! و تازه هدفون من یکی از بهترین های هم رده خودش هست و من بهترین انتخاب رو با این بودجه داشتم. پس تصمیم گرفتم از چیزی که دارم بهترین استفاده رو کنم و ازش لذت ببرم.

خب بعد از یک ماهی که به هدفون عادت کردم نظرم دربارش اینجوری هست:
    هدفون راحتی است که میشه باهاش چند ساعت مداوم موسیقی گوش کرد. روی سر راحت قرار میگیره و اذیت نمیکنه.
    موقع استفاده گوشم زیاد عرق می کنه.
    عمق پدها کمه و برای من بعد از 2-3 ساعت که روی گوشم قرار داره به دلیل فشاری که به گوشم میاره، گوشم درد میگیره که دیگه بیشتر از 4 ساعت نمیتونم روی گوشم قرارش بدم.
    جنس سیم خوب است و وقتی جایی گیر میکنه یا کشیده میشه هیچ آسیبی نمیبینه و تا الان مشکلی براش پیش نیومده.
    وقتی سیم به جایی برخورد میکنه یا کشیده میشه صداش تو هدفون میاد.
    تفکیک صداها بد نیست، میشه صدای یک ساز رو دنبال کرد، ولی سخته.
    مقدار بیسش به نظرم خوبه ولی به خوبی اجرا نمیشه انگار که جلوشو گرفته باشن.
    صدای خواننده هم به نظرم خیلی مصنوعی میاد.
    سازها همگی کنار همن و من هرچی سعی میکنم بازم انگار همه گروه ارکست نشستن روی سر هم و دارن وسط سرم سمفونی اجرا میکنن!

خب یکسال گذشت و من از هدفونم لذت می بردم ولی منو راضی نمیکرد برای همین همیشه به فکر یک خرید جدید بودم تا به چیزی که از صدا می خوام برسم. بالاخره بودجش جور شد و ...

این داستان ادامه دارد . . .
    دوست عزیز من خودم این هدفون رو با امپ تست کردم صدای خیلی خوبی داره
    شاید یه کم بهش کم لطفی کردین
    چون پلیر پرتابل منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون مانیتوریگ نیست.
    این هدفون رو جوری طراحی کردن که با وسایل استدیوی نظیر پاور میکسر مچ بشه.
    البته قصد فضولی در پست شما رو ندارم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.
    موفق باشید.

10. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    متن بالا خوب بود بدردم خورد
    سونی xd100 هم استفاده کردم گوشم گرم شد یکم و دور بد گوشی هم عرق کرد خیس شد حالا طول هدفون بیشتر کردم شاید بهتر بشه
    خیس میشه بد هدفون زود خراب میشه؟
    جریان برن این چیه؟ burn in
    جعبه نگاه کردم نوشته 2005 تو کاغذش نوشته ممکنه بخاطر استفاده نکردن از هدفون منظورش بخری نگه داری یا استفاده کردن هدفون pad خراب بشه فاسد بشه
    الان اینکه برای 2005 هست تازه خریدم یعنی فاسد شده دور بد هم چروک هست
    ممنون
    میخاستم بدونم شما که هدفون داری نوع صدای این هدفون چیه مرسی
    این رطوبت باعث میشه که شکل خودش رو زودتر از دست بده
    ضمن اینکه اگه خیلی باشه ممکنه به هدفون هم اسیب بزنه
    هم اینکه محیط های مرطوب مکان مناسبی برای رشد باکتری ها و قارچ های پوستی هستش
    هر چند دقیقه یک بار از روی گوشتون بر دارین
    در مورد فاسد شدن پد تا حالا چیزی نشنیدم
    ولی پدها هم مانند وسایل دیگه عمر خودشون رو دارند و بعد از یک مدتی باید عوضش کنید.
    منظورتون از جنس صداش گرم یا سرد بودنشه؟
    صدای گرمی داره
    هرچد که از من دیگه اخرای عمرشه خیلی خوب جواب نمیده
    به علت پد پلاستیکی ضعیفی که داره نمیتونه درایور رو به خوبی به گوش بچسبونه اگر خودتون با دست این کارو بکنید صدا بهتر میشه
    مخصوصا بیس

12. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا کسی نیست جواب مارو بده!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    مرسی از همه بچه ها
    اره بدش بلاستیکه
    هدفونی بدیه؟ 63 تومن که برام نشست 71 تومن ارزش نداره؟ قبلا چند بود حتما خیلی ارزون بود ...
    اولین روز طولش دست نزدم شاید زیاد به گوشم چسبید عرق کرد . الان طول هدفون بیشتر کردم بهتر شد کلا چربی گوش بهش میچسبه دیگه روغنی میشه
    راهی هست هدفون تمیر کنم یا ضد عفونی ؟ رشت هم رطوبتیه . ماده ای هست تمیزش کنم بلاستیکم هست نمیدونم چی بهش بزنم
    شاید stupid باشه سوالم ولی برن این میشه این هدفون تابیک دادید خوندم مرسی. لازمه برن این کنم؟ فایلهایی که اون کاربر گذاشت برای برن این همه delete شده از سرور
    مثلا هدفون گرون کسی بگیره هر زمانی میتونه برن این کنه مثلا بعد یکسال استفاده
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •