تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 421 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟

چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این ...ری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»...

یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...
    خب احتمال زیاد شما برخورد خیلی محترمانه با این افراد دارید خب ضرب‌المثل خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند رو شنیدید شما یه خورده کم محلی کنید طرف هرچی هم پررو باشه خودش متوجه میشه

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

2. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک سوال داشتم,,چه طوری بفهمیم یک نفر که هم ترمیت تو دانشگاه هست خوشش میاد باهات میگرده یا نه؟؟در واقع با هم دوستیم و کنار هم میشینیم و ...یک جورایی توی این دو ترم با هم میگردیم.
    در واقع چه طوری یک دوست رو امتحان میکنید؟
    ممنون.
    این دوستی پسر به سپر هستا !!!!!!!!
    Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
    دوستی پسر با پسر یعنی چی!! امیدوارم منظورتون رفاقت باشه نه چیز دیگه ای .
    اگه رفاقت با همکلاسی هات منظورتونه من اصلا تا بحال به این موضوع تو زندگیم فکر نکردم که بخوام رفیقم رو امتحان کنم مگه زنمه مثلا امتحان کنم ببینم بجز من کنار کسی دیگه ای هم میشینه ؟ من اصلا منظورتون رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین داستان چیه متوجه بشیم

4. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان برای رد کردن درخواست های آدم های خود برتر بین زالو صفت باید چیکار کرد؟

چند نفر از همکلاسی ها هستن که بخاطر 1-2 بار لطفی که در حقشون کردم پررو شدن... مثلا یکیشون یاد گرفته برای درخواستی که داره جلوی جمع هی پاپیچ میشه نه یه بار نه دو بار مثلا نیم ساعت ازم میخواد یه کاری رو براش انجام بدم در صورتی که خودش میتونه با صرف 1 ساعت وقت انجامش بده از عمد هم جلوی جمع این کار رو میکنه که من نتونم بعد از نیم ساعت اصرار ردش کنم(عزت طرف = 0). یا مثلا یکی دیگه شون وقتی درخواستشو رد میکنی، منت هم میذاره سرت... مثلا: «حالا این سری اشکالی نداره» اینو که میگه، میخوام بزنم تو دهنش یا یکی دیگه شون، یه بار از دانشگاه داشتم میرفتم خونه، یه تعارف زدم، مسیرم خونه نبود، تا یه جایی رسوندمش، حالا فکر میکنه شدم سرویسش، هر سری بم میگه: «یادت باشه با هم بریم»...

یه نفر یه راه حل جامع بده که دور و برم پر هست از آدمای اینجوری...
    منم یک تجربه بشدت مشابه شما داشتم!! ولی حلش کردم .
    مثل شما چند نفر بندال بودن که انتظار داشتن من برسونمشون خودشونم خودشونو دعوت میکردن

بشون بگید شماها با سرویس میرید من جای کار دارم البته این جور ادم ها انقدر بی شخصیت و پرو هستن که بازم روزهای بعدی تکرار میکنن

بنظرم چه مرد و چه زن باید قدرت نه گفتن داشته باشه . یعنی ایراد از ما هست و این ضعف ماست که اجازه میدیم دیگران از ما سو استفاده بکنن . البته اینم بگم یک سری همیشه اینکارو بکن شاید هم ادمهای بدی نباشن و یک وقت میبینی کم اینکه رسوندیش اونم یک جا یچیزی میخره نباید هم زود قضاوت کرد . ولی بشون شرط کن که مسیرم اینه یعنی تو مسیرت پیادشون کن نه اینکه بخوای یکی یکی برسونیشون .

6. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

خب احتمال زیاد شما برخورد خیلی محترمانه با این افراد دارید خب ضرب‌المثل خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند رو شنیدید شما یه خورده کم محلی کنید طرف هرچی هم پررو باشه خودش متوجه میشه

Sent from my SM-P601 using Tapatalk
    نه والا، من کلا با افراد طوری برخورد نمیکنم که فکر کنن کسی هستن...
    کم محلی؟ حتی شده به بعضیاشون گفتم مثلا "اینقدر اصرار نکن داری خودت رو جلو جمع کوچیک میکنی" ولی بازم ادامه داده.
    رو نیست، انگار طلبکارن...

منم یک تجربه بشدت مشابه شما داشتم!! ولی حلش کردم .
    مثل شما چند نفر بندال بودن که انتظار داشتن من برسونمشون خودشونم خودشونو دعوت میکردن

بشون بگید شماها با سرویس میرید من جای کار دارم البته این جور ادم ها انقدر بی شخصیت و پرو هستن که بازم روزهای بعدی تکرار میکنن

بنظرم چه مرد و چه زن باید قدرت نه گفتن داشته باشه . یعنی ایراد از ما هست و این ضعف ماست که اجازه میدیم دیگران از ما سو استفاده بکنن . البته اینم بگم یک سری همیشه اینکارو بکن شاید هم ادمهای بدی نباشن و یک وقت میبینی کم اینکه رسوندیش اونم یک جا یچیزی میخره نباید هم زود قضاوت کرد . ولی بشون شرط کن که مسیرم اینه یعنی تو مسیرت پیادشون کن نه اینکه بخوای یکی یکی برسونیشون .
    فکر میکنم مشکل همین نه گفتن اولیه بود... باید همون سری اول نه میگفتم، نمیدونستم از بار اول به بعد هر چی هم نه بگم، طرف شعورش نمیرسه.

من کلا خودم طوری هستم که عادت ندارم از کسی کمک بخوام یا درخواستی کنم اگر خودم از عهده اش بر بیام. شاید مثلا تو 3.5 سال دانشگاه، کلا زیر 5-6 بار از دوستام درخواست داشته باشم(برای مثال). بنابراین وقتی برای کسی کاری رو انجام میدم، انتظاری ازش ندارم ولی از این هم خیلی بدم میاد که کسی بخواد درخواستش رو تحمیل کنه به من. انگار که طلبکاره...

8. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستی پسر با پسر یعنی چی!! امیدوارم منظورتون رفاقت باشه نه چیز دیگه ای .
    اگه رفاقت با همکلاسی هات منظورتونه من اصلا تا بحال به این موضوع تو زندگیم فکر نکردم که بخوام رفیقم رو امتحان کنم مگه زنمه مثلا امتحان کنم ببینم بجز من کنار کسی دیگه ای هم میشینه ؟ من اصلا منظورتون رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین داستان چیه متوجه بشیم
    !!
    پسر بخه پسر منظورم این بود که رابطه ی دوستی بین پسر و دختر نیست
    منظورم اینه که رفاقت یک نفر رو چه طوری امتحان میکنید؟؟همین!!

10. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من کلا خودم طوری هستم که عادت ندارم از کسی کمک بخوام یا درخواستی کنم اگر خودم از عهده اش بر بیام. شاید مثلا تو 3.5 سال دانشگاه، کلا زیر 5-6 بار از دوستام درخواست داشته باشم(برای مثال). بنابراین وقتی برای کسی کاری رو انجام میدم، انتظاری ازش ندارم ولی از این هم خیلی بدم میاد که کسی بخواد درخواستش رو تحمیل کنه به من. انگار که طلبکاره...
    ما فکر میکنیم بقیه هم مثل ماهان و چیزهایی که ماها رعایت میکنیم و میفهمیم رو میفهمن و رعایت میکنن.. و وقتی که اینطور ازمون آویزون میشن و میخوان زرنگ بازی در بیارن برامون عجیب میشه..
    به نظر من اصولا این آدمها جذب شخصیتهای مستقل میشن.. وقتی میبینن که کاری براشون انجام میشه، خیلی موقع ها نمیفهمن که یه حد و مرزی هم وجود داره.. حتما اینطور نیست که بفهمن و استفاده کنن.. اونهایی که میفهمن و ادامه میدن، اونهایین که هیچی واسشون مهم نیست و فقط هدفشون استفاده از بقیه س و بحثشون جداست.
    در هر حال، به نظر منم مهم نیست چقدر پیش رفته و چقدر نه گفتن سختتره شده، هنوز هم میشه نه گفت.. خیلی موقع ها حتی میشه به طرف رک گفت که من مشکلی با کمک به تو ندارم اما فلان روز یا وقتی فلان کارو میکنی حس خوبی نمیکنم... نیاز به فضای خصوصیم دارم و وقتی میگم نه یعنی نه.

!!
    یه قاعده ای هست که میگه تا وقتی که کسی باهاتونه و حس خوبی با دوستی باهاش دارین، نیازی به چک کردن نیست! و وقتی که اوضاع سخت میشه یا حس خوبی دیگه نمیکنین، اون موقعس که میتونین به راه حل یا آنالیز کردن فکر کنین.
    اگه شما دوست ندارین دوستتون به کس دیگه نزدیک بشه و فقط بهترین دوست شما باشه، مجبور نیستین ارزیابی کنین که آیا ممکنه اتفاق بیفته یا نه و چطور مطمئن بشم! یه جورایی زیاد خوشبینانه نیست.

12. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

!!
    با تایید پاسخهای دوستان منم یکمی اضافه میکنم

ببینید اعتماد یک چیز 0 یا 1 نیست. یعنی اینطوری نیست که یا اعتماد داریم یا خیر. بلکه باید مثل حلقه های تو در تویی ببینید که کم کم هر چقدر اعتماد زیاد میشه، مسائل خصوصی تر و اسرار رو میشه گفت
    واقعا هم یکشبه و یکروزه نباید از کسی انتظار داشت که رفیق صمیمی محسوب بشه و روش حساب کرد. از اون طرف کسی هم که مدتها رفقید و سر کوچکترین چیزی عقب میکشه، بهتره بیخیالش بشید

در کل اینکه با هم می تونید کنار میاید یا خیر یا 2 طرف دوست دارید با هم باشید یا خیر؟! الان 2 ترمه با همید پس حداقل مانعی تا الان نبوده....

در همین رابطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه والا، من کلا با افراد طوری برخورد نمیکنم که فکر کنن کسی هستن...
    کم محلی؟ حتی شده به بعضیاشون گفتم مثلا "اینقدر اصرار نکن داری خودت رو جلو جمع کوچیک میکنی" ولی بازم ادامه داده.
    رو نیست، انگار طلبکارن...

عجب این طرف که بندال شماست بی شخصیته! طوری نیست کم کم یاد میگیری با این ادما چکار کنی من انقدر مورد های اینجوری داشتم ماشالا بعضی پسر های الان از 100 تا دختر بدترن .اگه میوفته دنبالت بش بگو برو رد کارت حوصلتو ندارم .اگه هم سوار ماشین شد مثل یک مرد پاشو بکشش بیرون والا بخدا . یعنی من میفهمم تمام ناراحتی شما از اینه که این ادم حاضره خودشو بی شخصیت و خوار بکنه که بتونه از شما سو استفاده کنه ولی این سری که میدونی مبینیش بخودت بگو محاله امروز بش سرویس بدم به هر قیمتی که میخواد تموم بشه.
    !!
    ما پسرا که این چیزارو نداریم . من خودم تو این 30 سال زندگی واقعا یک بار هم بفکر این نبودم که رفیقم رو امتجان کنم اونا هم هیچ وقت همچین کاری نکردن. اخه طرف با با من رفاقت میکنه یا نمیکنه . حالا اگه بقیه دوستان نظری بجز این دارن که میگن

16. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
    در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

بنظرتون بهترین راه برخورد با افرادی که توی رانندگی الفاظ زشت استفاده میکنن و گاهی وقتا هم حتی از ماشین پیاده میشن و صداشونو بلند میکنن و اینجور چیزا چی هست ؟
    در حالی که نه تصادفی رخ داده نه چیزی فقط سر یه راه دادن یا ندادن و اینجور مسائل کوچیک
    اینی که شما می فرمایید خشونت کلامی که نهادینه شده تو جامعه ایران. و به این سادگی ها حل نمیشه..بیشتر دست حکومت باید با تولید شادی و افق آینده مثبت برای جامعه روان مردم رو آرامش داد...بی اعتمادی مردم نسبت یه یکدیگر از مهمترین مشکلات جامعه و اینکه همه فکر میکنن حقشون روخوردند...
    فکر گرونی..فکر جنگ ..فکر تحریم دارو و ... روان سالم نمیزاره برای مردم .. و ا زاون طرف نداشتن شادی یا کارناوال های شادی یه رنگ سیاهی به جامعه داده.

19. 2 کاربر از COD MW3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •