منم همین طور
امیدوارم که خوب داده باشم چون فیزیکو به معنای واقعی گند زدم!!!!![]()
منم همین طور
امیدوارم که خوب داده باشم چون فیزیکو به معنای واقعی گند زدم!!!!![]()
بچه ها جنس رسانا با مقاومت ویژه فرق داره؟؟؟نمره میدن؟؟
هنوز تو کار فیزیکی؟
باو بی خیالش منم فیزیکو نصبتا و ادبیات رو کاملا بد دادم
این امتحان خیلی خیلی به دلم چسبید دست دبیرمونو باید ببوسم
فقط این سوال 15 رو از خودم نوشتم فکر کنم درست باشه
امتحانا هم کم کم داره تموم میشه اصلا از خودم راضی نیستم![]()
بچه ها سوال اول رسم شکل میخوست؟؟؟؟!![]()
خیلی پاسخنامه ریز بود.
سوال10 گفته بود فقط رسم کنید و بعد برای نوشتن نقاط به طور جداگانه هم نمره گذاشته!!!
من اومدم روی تصویر مختصات نقاط رو نوشتم،نمره میدن یعنی؟؟؟
سوال اول شکل رو رسم نکردم و 0.5 پر!!!
همین طور برای اینکه چرا ایزومتری است،نوشتم چون طول پاره خط ABو تصویرش برابره
امیدوارم که 19.5 کمتر نشه
امتحان که کلا تمرین بود تا اثبات.فصل 2 فقط تمرین بود جزوه رو میخوندی نمیخوندی فرقی به حالت نمیکرد! من که جوابا رو نگاه نکردم![]()
سوال 17 فسمت پ چطوری همرسند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نگفته روی یک صفحه قرار ندارند ؟ یعنی چی
مسائل صفحه138 سوال 3 همینه دقیقا
Last edited by sibesorkh2008; 01-06-2013 at 14:10.
می دونم ولی خوب نمی تونم بی خیال شم چون فیزیک خیلی موثره و من همش از حفظیها کم میارم.هیچکسی هم که جواب نمی ده!!!!
البته نمره من بستگی به نظر مصحح داره.خودم که هر دفعه که تصحیح می کنم یه نمره به دست میارم.انشالله که مصححین فیزیک به خصوص مصحح برگه من سختگیر نباشه و دستت باز صحیح کنه تا نمرم یه کمی بهتر بشه.مثلا همین جنس رسانا یا سوال5/ب من نوشتم چون حجم ثابته و فشار p1کمتره پس کار هم کمتره.
یا جاخالی ای که قبلا هم گفتم بیانش مشکل داشت(که اگه اصلاحیه نیاد اینو قطعا بهم نمیدن!)
خدا به دادمون برسه
...
Last edited by sibesorkh2008; 01-06-2013 at 18:04.
بله اثباتیهاش که خیلی ساده بودن مخصوصا برای فضایی
ولی پاسخنامه واقعا ناجوانمردانه بود.
مثلا اولی رسم شکل 0.5 یا سوال 10 برای نقاط تصویر نمره گذاشته درحالیکه فقط رسم خواسته.البته من مختصات نقاط رو روی شکل مشخص کردم. امیدوارم که نمرشو بهم بدن.چون واقعا ناجوانمردانه است.
وبرای ایزمتری هم نوشتم چون طول رو حفظ کرده و A'B'=AB ولی پاسخنامه گفته چون انتقال ایزومتریه!!!خوب چه ربطی داره .حالا چرا انتقال ایزومتریه؟؟!!!!!
بدی بنی هاشم اینه که تو پاسخنامه بارم بندی ها رو حذف کرده و آدم تازه تو امتحان می فهمه که چجوری باید می نوشت.
تازه من یه ضد حالی که داشتم سوال 15 برگشت رو هم اثبات کردم ولی لازم نبود!!!وهمین خیلی وقتم رو گرفت...
ای کاش مصححا با انصاف باشن
راستی !!
اینجا چرا اینقد سوت و کور شده!!!!؟؟؟؟
Last edited by sibesorkh2008; 01-06-2013 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)