باشه مشکلی نداره . حضوری میرم میگیرم . یعنی وقتی خط رانژه شد سریع بلند شم برم اونجا یوزر و پسورد میدن راحت ؟ اگه بدن میرم حضوری میگیرم .
باشه مشکلی نداره . حضوری میرم میگیرم . یعنی وقتی خط رانژه شد سریع بلند شم برم اونجا یوزر و پسورد میدن راحت ؟ اگه بدن میرم حضوری میگیرم .
بچه ها قضیه ی جشنواره ی سراسری چیه؟
توی سامانه سیترا قسمت تمدید سرویس
احتمالا منظورش اینه که شما یه قرداد یک ساله میبندی اما پولش رو ماهانه پرداخت میکنی و حجم هم ماهانه میگیری. ( واحتمالا پولش میاد رو قبض ) شاید البته
اره احتمالا همینجوریه.
چرا این مخابرات ها قیمیت و سرعتشون یکی نیست؟مثلا مازندران هم ارزون تره هم سرعت بیشتری داره!نمیشه ب مخابرات خوزستان امید داشت بهتر شه؟
آره متاسفانه. اما تو این مملکت هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد. نباید امید رو از دست داد. باید کاری کنیم که درست بشه همه چیز. یه نفر نوشته بود یه روز خوب نمیاد بلکه باید آوردش.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
وقتی خطط رانژه شد یکی،دو روز طول میکشه تا به سیستمشون معرفیت کنن،میتونی بهشون زنگ بزنی اگه معرفی شده بودی حضوری بهت میدن.خط من یکشنبه رانژه شده بود و سه شنبه هم پسوردو داده بودن نصاب که 10روز بعدش زنگ زد گفت میخوام بیام برای نصب!!
چرا من هرچی شبانه دانلود میکنم
از ساعت 2:02 تا 5:58 دقیقه، باز هم روی ترافیکم حساب میشه!؟!؟!؟!؟
زنگ بزن بهشون بگو واست درست میکنن
من ک نامحدودش کردم که از دست همین مشکلاتش راحت شم.
مثلا تا صبح 500 مگ داشتم بعد ظهر تمام شده بود زنگ میزدم شرژو بهم میدادن ی خورده درپیته مخابرات ولی گاهی اوقات درپیتیش بدرد میخورده قبلا ی مدت هرچی دانلود میکردی از اکانتت کم نمیشد منم ی 20 گیگی دانلود کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)