اینترنتم 1mb e
اما تو بازی پینگم 900 یا 1000
همه این مشکلو دارن یا فقط من؟
اینترنتم 1mb e
اما تو بازی پینگم 900 یا 1000
همه این مشکلو دارن یا فقط من؟
به اینترنت و سرعتش ربطی نداره
به کیفیتت ربط داره
در ضمن حواست باشه سرور آمریکا نری و تو سرور eu باشی
این آی پی رو پینگ بگیر
37.58.83.42
هرچی پینگت باشه با این
تو بازی حول همین عدد هستی
من خودم از 160 تا 200 متغیره
یه مشکلی هم برا بازی پیش اومده که باید 2 یا 3 بار کد امنیتی رو وارد کنی و هربار بیخود میگه اشتباهه اما بعد از بار سوم دیگه حتما وارد میشه
من که اصلا نمی تونم وارد بشم ( برو خدا را شکر کن)
ولی اخرین بار که وصل شدم چند روز پیش پینگ 210-160 بود باسه اطمینان ببین اگر Akamai NetSession Interface Control Panel داری غیر فعالش کن تو این مسیر
start>control panel>network and internet>Akamai NetSession Interface Control Panel
مال ویندوز 7 است
اینجا گفتم ( اخر مطلب )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره جدیدا معلوم نیست چی کار کردن این صفحه لاگینش باگ دار شده اولین بار کد امنیتی رو نمیده حتما باید کد الکی بدیم تا بیاد نشون بده بزنیم.
دوران خوبی بود........
دارم به این فکر می کنم یک پست یادبود بزارم تو فورم سایت هایی که بازی می کردم بگم ایران از لیست کشورهایی که می تونستن بیان بازی حذف شد و به یک برادر دیگر پیوست ... بیان اکانت های مارو عتیغه کنن باسه ایندگان که وقتی خواستن در مورد کاربرای ایرانی بدونن از ماها یادی بشه![]()
لول فقط میشه رفت تو بازی بعدش دیگه دی سی میشه
زدن نت رو نابود کردن![]()
تمام بازی ها دچار این مشکل شدن نه تنها ava بلکه bf3 و lol و ... کهاز پورتهای خارجی استفاده می کنند خراب شدهدلیلش هم واضح هست و جای سوال نداره
(یه سری جعبه که باید با کاغذ پر شه نمی دونم ربطش با port بازی ها چیه
) ولی بازی های داخلی مثل wow که سرور داخل داره الان هیچ مشکلی نداره
![]()
دوستان تمام بازیهای آنلاین که سرورهای خارجی دارن الان این مشکل رو دارن.ظاهرا مخابرات پورت udp رو بسته.معلوم نیست کی این مشکل رفع بشه.k.e.r.i.o رو هم زدن هر 30 ثانیه قطع میشه.
اخه من wow بازی نمی کنم
تازه چقدر ایرانی داریم تو این وضع که وقت کنن بیان بازی...
الان بازی هارو گذاشتم تو قفسه ها خاک بخورن....
وضع خرابی از این محدوده بزرگتره ( بازی ها تازه بخش کوچکی ازش هست ) ... داره به مرز هشدار نزدیک می شه....![]()
هر وقت تونستید بازی کنید بگید تا ما هم بیام ولی بعید می دونم تا بعد انتخابات خبری بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)