دوست عزیز خیلی خوبه من که هرچه می کنم نوت بوکم به کامپیئتر های دیگه وصل نمی شه و نمی دونم چرا از مقتی که 7 رو نصب کردم موفق نشدم حتی یه کراس هم بندازم.
به نظر شما موشکل از درایور کارت شبکه نیست شاید درایور رو نمی شناسه؟؟؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
دوست عزیز خیلی خوبه من که هرچه می کنم نوت بوکم به کامپیئتر های دیگه وصل نمی شه و نمی دونم چرا از مقتی که 7 رو نصب کردم موفق نشدم حتی یه کراس هم بندازم.
به نظر شما موشکل از درایور کارت شبکه نیست شاید درایور رو نمی شناسه؟؟؟
فکر نکنم ، اگه اینطور بود من پوشه هم نمی تونستم به اشتراک بگذارم ولی مشکل من در ویندوز 7 فقط مربوط به اشتراک اینترنت هست![]()
dns رو ست کردی؟
اگه نه بذار 4.2.2.4
می شه یه ذره بیشتر توضیح بدین؟ dns رو روی کلاینتها باید ست کنم؟ آخه من الان تو ویندوز 7 دو تا local area connection دارم tcp/ipv4 رو باید تغییر بدم یا tcp/ipv6?
توی کلاینت ها باید ست کنی
توی تنظیمات tcp ip شون
نه دست یه سرور نزن
خبر شو بده درست شد یا نه
نه متاسفانه درست نشد
من تو تنظیمات perferred DNS server عدد 4.2.2.4 رو وارد کردم ولی همچنان شبکه کلاینتها زیرش نوشته limited or no connectivity ... بازم راهی هست؟
ای پی ها مورد داره
احتمالا کانفلیکت کرده
یه بار همه ای پی ها رو چک کن
وای ی ی می شه یه ذره سطح پایین تر حرف بزنید
آخه من آی پی هام همیشه به صورت اتوماتیک تنظیم می شه و من کار بخصوصی نمی کنم یعنی تو xp که اینطوری بود
الان واقعا گیج شدم از بس انواع و اقسام روشها رو خوندم
بازم ممنون
ببخشید شرمنده
خب شما یه توضیح بده سیستمهات چندتاست
مودمت ip اش چیه؟
برو توی تنظیمات مودم (توی مرورگر ای پی مودم رو بزن) ببین dhcp اش فعاله یا نه
یا یه کار دیگه بکن برو توی سیتمهایی که xp دارند روی کانکشن شبکه که هی میگه limited or no connectivity رایت کلیک کن status رو بزن برو توی support ببین اون بالا چی نوشته جلوی Address type اگه چیزی غیر از assigned by DHCP نوشته این کار ها رو بکن
اگه مثلا ایپی مودم 192.168.1.1 هست
به سیستم اول ip بده 192.168.1.2 به دومی بده 192.168.1.3 تا اخر
خواهش می کنم شما باید ببخشید
این عکس اون قسمتی هست که شما گفتید تغییرش بدین البته با اون چیزی که شما گفتین که این فرق داره ولی من آدرس آی پی هم بهش دادم بازم تغییری نکرد
یه چیز دیگه اینکه وقتی آی پی می دم لازمه که تو قسمت default geteway هم چیزی بنویسم ؟
من آی پی مودم رو هم که تو مرورگر وارد می کنم هیچی نشون نمی دهفکر کنم اینا خیلی عجیب غریبند یا اینکه من زیادی فیلسوفم
بازم ممنون
![]()
Last edited by leira; 24-01-2010 at 10:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)