این فایل dlc رو کسی میتونه آپلود کنه ما هم استفاده بکنیم؟ 100% آپدیت کرد ولی نصب نشد ارور داد
این فایل dlc رو کسی میتونه آپلود کنه ما هم استفاده بکنیم؟ 100% آپدیت کرد ولی نصب نشد ارور داد
اگه ویندوزتون 7 نسخه 64 بیت هستش از مسیر زیر فایل دانلود شده قرار میگیره
c:\programdata\konami\Pro Evolution Soccer 2012\download
البته فایل مخفی هست و اسم فایل دانلودی dt0f هست.
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
1ساعت دیگه همه سایتا میزارن..
دوست گرامی
من قبلان پچ که لیگ انگلیس رو درست میکرد نصب کردم هنگام اپدیتم اونو پاک نکردم در پایان اپدیت خودش میگه که تغییراتی قبلی پاک میشه
اگه منظورت پچ باشه بله اما بازم تغییرات dlcاز بین میره به نشر بعد از چند روز پچ کاملی میدن بیرون که همه ترانسفر ها و پیراهن های تیم ها درست شده باید صبر کنی
ااول از همه بگم که تمامی ترانسفر ها انجام شده و بعضی از بازیکن های که اصلان وجود نداشتن هم اومدن به بازی از جمله دیگو برزیلی اتلتیکو و تونچای شانلی هم اومده و statبعضی بازیکن ها اپدیت شده
ترکیب همه تیم ها به روز شده و بازیکن های جوان به تیم اضافه شدن
فک کنم پچ هایی که ریختیم رو باید پاک کنیم که این نصب بشه....ولی چطوری ؟
چطوری پچ رو پاک کنم ؟ یعنی فایلایی که پچ توی مسیر بازی ریخته پاک کنم...( کیت سرور و فایل اجراییش ؟ یا راه بهتری داره؟
بارها گفته شده وقتی آپدیت می کنید باید بازیتون صفر کیلومتر باشه قبلا هم همینطور بود به عبارتی کافیه موقتا فولدر کونامی رو از توی My Document بردارید یا حذف کنید بعد آپدیت می تونید برگردونید ولی خوب از اونجایی که ورژن دیتابیس هم ارتقا پیدا می کنه استفاده از اپشن فایل قدیمی کار بیخودی هست بنابراین پس از آپدیت شما به آپشن نیاز ندارید...
اینم بگم فوتبال گیم هم کم کم داره خز میشه قبول دارید![]()
ويژگيهاي كامل dlc:ا-نقل و انتقالات كامل براي تمام ليگها و تيم هاي ملي.درست شدن لباس تيم هاي باشگاهي از جمله كل ليگ انگليس.پيراهن جديد تيم بارسلونا كه خيلي خوشگلتر از چيزيه كه اول بازي بود.چند نوع كفش جديد.قدرت جديد براي بازيكنا.هنوزهم تيمهاي ملي درست نشدن و برزيل هنوزم لباسش درست نيست.دركل اول پچو پاك كنيد وقتي اپديت انجام شد دوباره پچو بريزيد ولي قسمت كيت پچارو حذف كنيد
تيم ايران كه اصلا درست نشده.دركل فقط براي ليگ انگليس و اسپانيا و نقل و انتقالاته اين پچ
منم اپدیت کردم.
قبلا هم پچ 1 و 1.1 pes edit رو داشتم
----------------
ترنسفر ها انجام شده.
---------------
تا حالا برا مستر لیگم مشکلی نبود.
اما باید بگم من تا حالا که بازی رو نصب کرده بودم مشکل تاری نداشتم.
اما با نصب این اپدیت ..تاری بازی برام اومده
-------------
در ضمن با پچ pes edit مشکل داره. و باید اونو پاک کنید. یا غیر فعال.
چون که پرچم خیلی از تیم ها قاطی میکنه![]()
وایسید تا چند ساعت دیگه pesedit یه پچ میده که همین dlc رو هم داره .
اصلاً خود pesedit گفته بود که چون نقل و انتقالات توی dlc درست میشه ما برای اینکه برای نقل و انتقالات کار اضافه انجام ندیم تا اون موقع وای میستیم تا یه پچ جدید با dlc جدید بدیم .
پس بهترین کار اینه که وایسید تا پچ pesedit بیاد بیرون بعد اون رو با خیال راحت دانلود کنید !
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
آشیل اگه می خوای پچ رو پاک کنی برو تو محل نصب بازی kitserver رو پاک کن . از مای داکیومنت هم konami رو پاک کن . ولی لباسا و آرم تیم ها برمیگرده به حالت اول که درست نبودند . وایسا پچ pesedit بیاد![]()
بچه ها این پچ رفع تاری رو کسی ادرس داره براش... ظاهرا چند تا پچه ... بهترینش رو میخوام...![]()
کسی لینک دانلود DLC رو نداره؟
Last edited by EngineeR EhsaN; 11-10-2011 at 15:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)