تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 280 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز اصلا بحث مقایسه علی دایی و علی پروین نیست.
    شما استیلی رو که مسبب اصلی نتایج ضعیف پرسپولیس هست رو کنار گذاشتی و به علی دایی گیر دادی!
    اگه بحث مقایسه و نقد باشه باید استیلی مورد انتقاد باشه که در راس کار بوده و حالا تیم رو ترک کرده.
    علی دایی که سال پیش مربی بوده و کارش رو کرد و رفت ولی شما اومدی بیخود و بی جهت تمام ضعف پرسپولیس و کادر فنی رو به علی دایی نسبت میدی اون هم بدون دلیل !

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

مرسی روبین کازان . بشخصه در این چند سالی که حقیقی دروازه بانه چیز خاصی ازش ندیدم و از رفتنش خیلی خوشحالم

نه بابا دروازه بان به اين خوبي جوون اينده دار چرا اخه خوشحاليد كه قراره بره حالا من نميدونم چقدر از نظر مالي برا باشگاه سود داره ولي همونطور كه گفتم دروازه بان اينده دار خوبي هست حيفه كه از دستش بديم ولي از يه نظر هم ميتونه برا فوتبالمون خوب باشه تو اين چند وقته زياد لژيونر به كشورهاي اروپايي نداشتيم به خصوص از نوع دروازه بان اين ميتونه اميدورا كننده باشه

4. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

به نظر من هم خوب شد که رفت
    چون لااقل اونجا امکان پیشرفتش خیلی بیشتر از ایرانه

6. این کاربر از ☼ Namvari ☼ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کسی از بازار نقل و انتقالات تیم توی نیم فصل خبر داره؟
    هر روز یه خبری میشنویم.یه روزنامه میگه پولادی اومده.یه روزنامه میگه رفت استقلال.
    یه بار میگن طالبی رو میخوایم.بعد شکوری صد در صد میشه.بعد هیچکدوم ازشون خبری نمیشه.
    خلعتبری و بقیه هم که کلی ماجرا براشون شنیدیم.

امروز هم که سایت گل اعلام کرده رویانیان و زارع برای اومدن کیا از مصطفی پاشا Ok گرفتند.
    خداییش دیوونه شدم از دست روزنامه ها و اخبار ضد و نقیض.

8. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کسی از بازار نقل و انتقالات تیم توی نیم فصل خبر داره؟
    هر روز یه خبری میشنویم.یه روزنامه میگه پولادی اومده.یه روزنامه میگه رفت استقلال.
    یه بار میگن طالبی رو میخوایم.بعد شکوری صد در صد میشه.بعد هیچکدوم ازشون خبری نمیشه.
    خلعتبری و بقیه هم که کلی ماجرا براشون شنیدیم.

امروز هم که سایت گل اعلام کرده رویانیان و زارع برای اومدن کیا از مصطفی پاشا Ok گرفتند.
    خداییش دیوونه شدم از دست روزنامه ها و اخبار ضد و نقیض.
    سلام ...
    اول یه نکته در مورد روزنامه‌ها و اخبار ...خیلی کم پیش میاد خبر دروغ بنویسن، هر کدومشون یه منبعی برای حرفاشون دارن، حالا اینکه حرفای مسئولین باشگاه گاهاً با هم متناقض در میاد،‌ یا اون جوری نمیشه که اخبار گفته، دیگه به فوتبالی‌ها برمی‌گرده ...

به نظرم بهترین راه برای دنبال کردن اخبار، پیگیری کردن دو تا خبرگزاریه ...
    مثلاً از نظر اعتبار و جامعیت من خبرآنلاین رو خیلی قبول دارم ... khabaronline.ir
    چون اخبار خبرگزاری‌های دیگه رو هم در صورت صحت و سقمش، پوشش میده و علاوه بر اون، خودش هم کلی خبرنگار داره (سایت آنلاین روزنامه‌ی خبر ورزشیه دیگه، که روزنامه‌اش هم به نظرم معتبرترین روزنامه‌ی ورزشیه)

اما در مورد اخبار پرسپولیس ...

مهدوی‌کیا خبر برگشتنش موثقه،‌ چون سایت خود باشگاه پرسپولیس اعلام کرده :

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدوی مهدوی کیا با موافقت مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس و رضایت امیر عابدینی مدیر عامل داماش به جمع سرخ پوشان پایتخت پیوست.

محمد رویانیان از همکاری دنیزلی و عابدینی در پیوستن این بازیکن با سابقه پرسپولیس و تیم ملی تشکر کرد و گفت: جذب مهدوی کیا اجابت خواست هواداران بود، امیدوارم این انتقال باعث شاد شدن دل هواداران و تقویت تیم پرسپولیس شود.

گفتنی است، این انتقال در حالی انجام شد که دنیزلی پیش از این با حضور مهدوی‌کیا مخالفت کرده بود.

حالا اینکه مهدی قبول کنه یا نه، و اینکه آیا رویانیان این حرفش رو با موافقت مهدی اعلام کرده یا نه،‌ باید صبر کرد تا در روزهای آینده ببینیم چی میشه ... یا میاد هیأت فوتبال و همه چیز نهایی میشه، یا انصراف میده از حضور در پرسپولیس،‌ رویانیان هم میشه قهرمان هواداران! چون تلاشش رو برای برگردوندن بازیکن محبوب کرده !!

+

اما در مورد شکوری، این مصاحبه‌ی امروزشه :

مدافع تيم شاهين بوشهر گفت: از طرف من و باشگاه پرسپوليس همه چيز قطعي شده و تنها جواب باشگاه شاهين مانده است.

هادی شکوری در خصوص آخرین روند مذاکراتش با باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: صبح امروز جلسه‌ای با سردار زارع برگزار کردیم و توافقات لازم انجام شد. قرار است رویانیان جلسه‌ای با افراشته رئیس هیئت مدیره شاهین برگزار کند و کارهای نهایی انجام شود.

که خب باز هم همه چیز نهایی شده و نظر باشگاه شاهین مونده، که اون هم در اخبار قبلی داشتیم که رویانیان با مدیرعامل اونا قبلاً‌ صحبت کرده و اونا هم قول مساعدت دادن ...

+

خلعتبری هم حضورش در پرسپولیس منتفی شد ...
    علاوه بر خبری که دیروز از قول زارع منتشر شد و گفته بود منتفیه این انتقال، مصاحبه‌ی خود خلعتبری هم هست :

مدیر برنامه های خلعتبری به خبرآنلاین خبر داد که این بازیکن شنبه یا یکشنبه قراردادش را با یک تیم عربی امضا خواهد کرد.
    خلعتبری اما در گفت و گو با خبرآنلاین حضورش در یکی از تیم های اماراتی را تایید کرده و می گوید: «از يك تيم قطري و دو سه تيم اماراتي پيشنهاد دارم كه اتفاقا از نظر مالي هم ايده‌آل هستند.تا حدود زیادی حضورم در ليگ امارات قطعي است و فقط بايد روي نکات جزئی توافقات حاصل شود.فکر می کنم اگر بيرون از كشور فوتبال بازي كنم برايم بهتر است و می خواهم ثابت کنم که همان خلعتبری سابق هستم.»

10. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ناصر خان حجازی و سلطان علی پروین

فرشاد پیوس

گلزنترین بازیکن تاریخی پرسپولیس که لقب آقای گل را با خود به یدک می کشد در سال ۱۳۴۰ متولد شد.۲۰ سال بعد زیر نظر ناصر ابراهیمی در راه آهن شوکوفا و سه سال بعد با پیراهن این باشگاه به تیم ملی دعوت شد.اواخر سال ۶۴ به پرسپولیس آمد و درهمان سال آقای گل تهران شدو دو سال بعد نیز با زدن ۱۳ گل ای عنوان را تکرار کرد.سال ۶۸ به قطر رفت و سالهای ۶۹ و ۷۰ دو بار دیگر آقای گل تهران شد.دوبار نیز در سال ۷۰ و ۷۳ با ۱۱ و ۲۰ گل آقای گل لیگهای دوره اول و چهارم آزادگان شد.در طول ۱۲ سال حضور در پرسپولیس نزدیک به ۱۵۰ گل زد.اولین بازی ملی را در سال ۶۳ و آخرین بازی را در سال ۷۳ انجام داد.او ۳۸ بازی ملی دارد و بیستم تیرماه ۷۶ در دیدار مقابل استقلال از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

12. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مهدي مهدوي‌کيا به پرسپوليس پيوست

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدوی مهدوی کیا با موافقت مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس و رضایت امیر عابدینی مدیر عامل داماش به جمع سرخ پوشان پایتخت پیوست.

محمد رویانیان از همکاری دنیزلی و عابدینی در پیوستن این بازیکن با سابقه پرسپولیس و تیم ملی تشکر کرد و گفت: جذب مهدوی کیا اجابت خواست هواداران بود، امیدوارم این انتقال باعث شاد شدن دل هواداران و تقویت تیم پرسپولیس شود.

گفتنی است، این انتقال در حالی انجام شد که دنیزلی پیش از این با حضور مهدوی‌کیا مخالفت کرده بود.

خیلی عالی شد!مهدی هنوز میتونه موثر باشه.

14. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش تحلیلی از انتقال حقیقی به روبین کازان:یک و نیم سال فرصت برای جهانی شدن

پرسپوليس روي رقم پيشنهادي روبين كازان براي صدور رضايتنامه معترض بود كه بعد از مذاكرات با اين باشگاه روسي هر دو باشگاه بر سر رقم انتقال توافق كردند

سایت گل - سرانجام انتظار عليرضا حقيقي براي پاسخ قطعي باشگاه پرسپوليس به درخواست باشگاه روبين كازان روسيه مبتني بر جذب اين دروازه‌بان به پايان رسيد؛ درخواستي كه به مدت حدود 2 هفته حاشيه‌هاي فراواني را براي حقيقي و باشگاه پرسپوليس دربرداشت.

ابتدا تصوير فاكس باشگاه روبين كازان روي خروجي يكي از سايت‌هاي خبري قرار داده شد و پس از آن چند سايت ديگر به دنبال تكذيب اين خبر رفتند و چند مصاحبه از مسوولان اين باشگاه روي خروجي خود قرار دادند.

اين در حالي بود كه نماينده باشگاه در تهران حضور داشت. با اين حال باشگاه پرسپوليس تصميم به ايجاد جنجال نداشت و سعي كرد چراغ خاموش ادامه مذاكرات خود را با اين باشگاه روسي پيگيري كند.

حضور دنيزلي در پرسپوليس و نظر او نيز از سوي ديگر مزيد بر علت شد تا خبر چنداني از اين درخواست انتقال به بيرون از ديوارهاي باشگاه درز پيدا نكند.
    زماني كه درخصوص اين انتقال به سرمربي جديد پرسپوليس گفته شد و نظر او را جويا شدند، مصطفي دنيزلي صراحتاً از باشگاه خواسته بود تا در صورت جدايي عليرضا حقيقي دروازه‌بان جوان و مطمئن ديگري را جايگزين او كنند؛ خواسته‌اي كه تقريباً در اين مقطع از فصل فوتبال غيرممكن مي‌نمود اما باشگاه روبين كازان روسيه تا چهارشنبه به پرسپوليس زمان داده بود تا پاسخ قطعي خود را اعلام كند.

به گزارش ایران ورزشی روزنامه‌هاي روسي نيز در اين مدت پيگير اين ترانسفر بودند. اين انتقال براي فوتبال ما مي‌توانست دريچه‌اي جديد رو به فوتبال حرفه‌اي باشد چرا كه پيش از اين تنها دروازه‌باني كه به كشوري ديگر ترانسفر شده بود نيما نكيسا بود كه مدت كوتاهي را در ليگ يونان بازي مي‌كرد.

به همين دليل نمي‌شد با تصميمي عجولانه و غيرمنطقي راه را بر آينده بست؛ آينده‌اي كه احتمال تبادل بازيكن بين دو كشور ايران و روسيه در آن وجود خواهد داشت.

سرانجام با نظر مصطفي دنيزلي، رويانيان و زارع با اين انتقال توافق شد تا عليرضا حقيقي را از امروز بتوان يك لژيونر دانست البته باشگاه پرسپوليس روي رقم پيشنهادي روبين كازان براي صدور رضايتنامه معترض بود كه بعد از مذاكرات با اين باشگاه روسي هر دو باشگاه بر سر رقم انتقال توافق كردند و به اين ترتيب انتقال دروازه‌بان جوان پرسپوليس ظرف روزهاي آينده انجام خواهد شد.

مسوولان دو باشگاه پرسپوليس و روبين كازان در اين هفته نسبت به عقد قرارداد رسمي عليرضا حقيقي اقدام خواهند كرد. پس از عقد قرارداد عليرضا حقيقي بايد 10 ژانويه براي تست پزشكي عازم تركيه شود تا به اردوي روبين كازان بپيوندد البته حقيقي 3 روز زودتر به تركيه خواهد رفت تا مشكلي به وجود نيايد. گفته مي‌شود توافق باشگاه پرسپوليس با روبين كازان 1.5 ساله است.

حقيقي در روبين كازان كار سختي را پيش رو خواهد داشت چرا كه رقابت با سرگي ريژيكوف روسي كه از 32 بازي گذشته اين تيم تنها 2 بازي را روي نيمكت حضور داشته كار آساني نخواهد بود اما بازي كردن در كنار بازيكناني چون اوبافمي مارتينز نيجريه‌اي، نلسون والدز پاراگوئه‌اي، كارلوس ادواردو برزيلي و كارادينز ترك مي‌تواند او را آب‌ديده كند.

شانس ديگري كه پيش روي حقيقي است حضور روبين كازان در يورو ليگ 2012-2011 است. اين تيم در گروه خود بالاتر از تاتنهام در جايگاه دوم قرار دارد و شانس صعود به دور بعد يوروليگ همراه با روبين براي حقيقي وجود دارد. با تمام اين حرف‌ها بايد به انتظار نشست تا پايان اين هفته شرايط انتقال قطعي عليرضا حقيقي با جزييات مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چه می‌کنه رویانیان ...

پس از کش و قوس‌هاي فراوان و مذاکره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با هافبک ملي‌پوش مس کرمان، اين بازيکن از توافق خود با سرخ‌پوشان تهران خبر داد.

مهرداد پولادي با اشاره به حضور قطعي خود در تيم پرسپوليس در نيم فصل دوم اظهار کرد: از زحمات آقايان پروين، رويانيان و زارع تشکر مي‌کنم که براي گرفتن رضايت‌نامه‌ام از باشگاه مس تلاش زيادي کردند، با توجه به اين که چندين باشگاه ليگ برتري به دنبال رضايت‌نامه‌ام بودند، امروز شنيدم که مسئولان باشگاه پرسپوليس موافقت باشگاه مس را براي گرفتن رضايت‌نامه‌ام جلب کرده‌اند و بدين خاطر از آن‌ها تشکر مي‌کنم.

پولادي ادامه داد: از مردم خوب کرمان هم تشکر مي‌کنم که در مدتي که در مس بودم هميشه به من کمک مي‌کردند، همچنين بايد تشکر ويژه‌اي از دکتر داوري، دکتر سعد محمدي و آقايان گنجعلي‌خاني و هاشمي داشته باشم که در طول فصل هميشه از من حمايت کردند و مي‌خواهم همين جا از بلاژويچ هم اين عذرخواهي را انجام دهم که قسمت نبود در بازي پاياني جام حذفي، به مس کمک کنم. مطمئن باشيد مس با حضور بلاژويچ چه در ايران و چه در آسيا، حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.

هافبک پيشين تيم‌هاي استقلال و تراکتورسازي در ادامه گفت: مسئولان پرسپوليس طي مذاکرات‌شان با من، بسيار صادقانه برخورد کردند و مطمئن باشيد که در نيم فصل دوم، يک پرسپوليس رويايي را خواهيم ساخت.

18. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

استیلی قبلا بازیکن بود؟
    Last edited by Mehran-King; 01-01-2012 at 21:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •