واکنش پاتو به پیشنهادات پاری سن ژرمن و باشگاه های برزیلی
مهاجم برزیلی میلان علی رغم این موضوع که اکثر دیداهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت های پی در پی از دست داد، مورد توجه بسیاری از باشگاه های اروپایی قرار دارد.
پاریسنت جرمین فرانسه یکی از مشتری های ثابت او محسوب میشود، پاتو اعلام میکند که از تمام پیشنهاداتی که به وی میشود ممنون است، اما وی قصد دارد تا در میلان به حضور خود ادامه دهد.
پاتو 22 ساله که در حال آماده سازی خود برای حضور در رقابت های المپیک لندن است، در مصاحبه با r7.com از مصدومیت خود گفت:
من در کشاله های ران خود از یک عدم تعادل خاص برخوردار بودم، که خوشبختانه با مطالعه دقیق علت مصدومیتم و استفاده از شیوه های درمانی مخصوص توانستم بر آن فائق آیم.
من از زمانی که کودک بودم، عادت داشته ام که با سختی ها بجنگم، در آن زمان یک غده در بدن من وجود داشت و من با آن مبارزه کردم تا سرانجام بر آن ناتوانی غلبه کردم.
وی همچنین از پاریسنت جرمین که همانند ژانویه گذشته بسیار علاقه مند به او است، تشکر کرده و اعلام کرد که میخواهد در میلان به فوتبال خود ادامه دهد:
من پیشنهاداتی از سوی پاریسنت جرمین دریافت کرده ام، از آنها ممنونم اما من میخواهم در میلان بمانم. میخوام به قرارداد خود با میلان احترام بگذارم، و دین خود را به میلان ادا کنم.
من همچنین پیشنهاداتی از برزیل دریافت کردم، اما من فقط 22 سال سن دارم و در این سن و سال حضور ترک اروپا برای من مناسب نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]