تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 154 اولاول ... 51101141147148149150151152153154 آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واکنش پاتو به پیشنهادات پاری سن ژرمن و باشگاه های برزیلی

مهاجم برزیلی میلان علی رغم این موضوع که اکثر دیداهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت های پی در پی از دست داد، مورد توجه بسیاری از باشگاه های اروپایی قرار دارد.
    پاریسنت جرمین فرانسه یکی از مشتری های ثابت او محسوب میشود، پاتو اعلام میکند که از تمام پیشنهاداتی که به وی میشود ممنون است، اما وی قصد دارد تا در میلان به حضور خود ادامه دهد.

پاتو 22 ساله که در حال آماده سازی خود برای حضور در رقابت های المپیک لندن است، در مصاحبه با r7.com از مصدومیت خود گفت:
    من در کشاله های ران خود از یک عدم تعادل خاص برخوردار بودم، که خوشبختانه با مطالعه دقیق علت مصدومیتم و استفاده از شیوه های درمانی مخصوص توانستم بر آن فائق آیم.
    من از زمانی که کودک بودم، عادت داشته ام که با سختی ها بجنگم، در آن زمان یک غده در بدن من وجود داشت و من با آن مبارزه کردم تا سرانجام بر آن ناتوانی غلبه کردم.

وی همچنین از پاریسنت جرمین که همانند ژانویه گذشته بسیار علاقه مند به او است، تشکر کرده و اعلام کرد که میخواهد در میلان به فوتبال خود ادامه دهد:
    من پیشنهاداتی از سوی پاریسنت جرمین دریافت کرده ام، از آنها ممنونم اما من میخواهم در میلان بمانم. میخوام به قرارداد خود با میلان احترام بگذارم، و دین خود را به میلان ادا کنم.
    من همچنین پیشنهاداتی از برزیل دریافت کردم، اما من فقط 22 سال سن دارم و در این سن و سال حضور ترک اروپا برای من مناسب نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تياگو سيلوا و مذاکره با پاري سن ژرمن
    سيلوا اکنون راهي پاريس شده و گفته مي شود باشگاه ميلان به او اجازه مذاکره با پاري سن ژرمن را داده است .
    به گزارش نشريه اکيپ، تياگو سيلوا، مدافع برزيلي، راهي فرانسه شده تا با باشگاه پاري سن ژرمن مذاکره کند.

اين مدافع برزيلي يکي از بهترين مدافعان مياني دنياست و گزينه اول آنچلوتي براي تقويت خط مياني تيمش محسوب مي شود. در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين بازيکن برزيلي به باشگاه پاريسي منتشر شد اما مديران ميلان بارها فروش اين بازيکن را تکذيب کردند.

اما سيلوا اکنون راهي پاريس شده و گفته مي شود باشگاه ميلان به او اجازه مذاکره با پاري سن ژرمن را داده است.

پاريسي ها براي خريد اين بازيکن قصد دارند 40 ميليون يورو بپردازند اما ميلاني ها حداقل 50 ميليون يورو براي اين بازيکن مي خواهند.

منچسترسيتي، بارسا و رئال مادريد نيز به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن هستد اما به نظر مي رسد با توجه به حضور کارلو آنچلوتي در پاري سن ژرمن، اين باشگاه از شانس بيشتري براي به خدمت گرفتن سيلوا برخوردار است.
    ورزش3

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد تیاگو سیلوا تقریبا میشه گفت دیگه همه چی تموم شده ست و ظاهرا این انتقال با مبلغ 50 میلیون یورو صورت می گیره!
    این خبر خوبی برای میلان نیست ولی خب پول زیادی برای اون داده شده و با این پول میلان می تونه دو دفاع وسط تراز اول بگیره

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اصلن برام قابل هضم نیست رفتن تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن
    پاری سن ژرمن از هر نظری بگی چه از نظر تعداد قهرمانی و افتخارات در جام های اروپایی قابل مقایسه با تیمی مثل میلان نیست به نظر من که حماقت تیمی با پیشینه میلان به مقصد چنین تیمی ترک کردن که تازه با ثروت های باد آورده یک شخص بخواد با خرید بازیکنای بزرگ و تراز اول بخواد یک مقامی کسب کنه که اونم طی چند سال آینده به فراموشی سپرده میشه . متاسفانه این جور که بوش میاد دوباره داره جریان کاکا برامون تکرار میشه و جمله معروفش که گفته بود یک دستم روی قلبم میزارم و دست دیگرم رو روی پیراهن میلان و هیچوقت این تیم ترک نمیکنم که بعد به سادگی پا روی احساسات هوادارانش گذاشت و از تیم رفت و دیگه نتونست دوران اوجش با پیراهن میلان توی تیمی دیگه تکرار کنه و افت محسوسی تو این چند ساله کنه باید منتظر بمونیم ببینیم اخر این قضیه انتقال به کجا ختم میشه

7. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ميلان به دنبال مهاجم رم
    باشگاه ميلان در راستاي تقويت خط حمله خود قصد دارد مهاجم جالوروسي را براي آمدن به سن سيرو اغوا کند.
    پابلو اسوالدو در ابتداي فصلي که گذشت از باشگاه اسپانيول به رم پيوست و در کنار حاشيه‌هاي زيادي که در ترکيب تيم داشت، نمايش قابل قبولي را نيز در اين تيم ارائه کرد.
    از سوي ديگر باشگاه ميلان که به دنبال تقويت تيم خود در بازار نقل و انتقالات تابستاني است، اسوالدو را مورد توجه قرار داده و مي‌خواهد وي را به ترکيب خط حمله خود در فصل آينده بيفزايد. در حالي که ميلان علاقه‌اي براي دائمي کردن قرارداد مکسي لوپز از خود نشان نداد و اين بازيکن در پايان مدت قرارداد قرضي خود به کاتانيا بازخواهد گشت.

اسوالدو تابستان گذشته با مبلغ 17.5 ميليون يورو از اسپانيول خريداري شده و در اين فصل 11 گل براي تيم لوئيز انريکه به ثمر رساند. گفته‌ مي‌شود اين مهاجم متولد آرژانتين جايي در برنامه‌هاي زدنک زمن، سرمربي جديد رم ندارد.

ديگر مهاجمي که ماسيميليانو آلگري مورد توجه قرار داده، الساندرو ماتري است که بين 2008 تا 2010 زير نظر آلگري در کالياري کار کرده است.
    ورزش3

9. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوران 26 - 27 ساله برلوسکونی در میلان تموم شده است
    میلان به یک سرمایه گذار و مالک جدید احتیاج داره که انگیزه داشته باشه و برلو دیگه اون انگیزه سابق رو نداره.
    بهترین کار فروش باشگاه به یک سرمایه دار خارجیه.

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رسمی : سیلوا در میلان ماندنی شد!

سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه روسونری با انتشار بیانیه ای در وبسایت رسمی باشگاه میلان اعلام کرد سیلوا در میلان میماند.

در طی چند روز گذشته میلان و پاری سن ژرمن برای انتقال این بازیکن مذاکرات جدی خود را ادامه دادند و سر انجام در حالی که همه چیز آماده انتقال سیلوا به پاریس بود برلوسکونی تصمیم نهایی خود را رسما اعلام کرد تا مانع از ثبت گرانترین مدافع تاریخ شود.

آدریانو گالیانی نائب رئیس میلان پس از بازگشت از سفر دو روزه اش به پاریس به خبرنگاران در این رابطه گفت : "همه چیز به آقای رئیس,برلوسکونی بستگی دارد. کسی که در نظر داشت تا از فروش این ستاره منصرف شود"

عصر امروز سایت رسمی باشگاه میلان خبری را منتشر کرد که هدف و تصمیم این تیم را به طور روشن نشان می دهد.

در این بیانیه رسمی آمده است " سیلویو برلوسکونی تصمیم نهایی خود را اعلام کرده است و تیاگو سیلوا در میلان می ماند."

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایبرا: انگیزه‌ام چند برابر شده، با میلان و سوئد ادامه میدهم

زلاتان ابراهیموویچ بعد از دو شکست پیاپی به همراه تیم ملی سوئد در رقابت های یورو 2012، و متعاقبا حذف از این رقابت ها، اعلام کرد که از نتایج کسب شده در این رقابت ها سرخورده نیست، و کماکان تمایل دارد تا به حضور خود در تیم ملی سوئد ادامه دهد.
    وی همچنین اعلام کرد که به قرارداد خود با میلان احترام میگذارد، و انگیزه او برای درخشش دوباره چندین برابر شده است.

ایبرا بعد از حذف از رقابت های یورو، در مصاحبه ای مطبوعاتی شرکت کرد و از وضعیت خود در تیم ملی سوئد گفت: البته که من بسیار عصبانی هستم، اما من به این مسائل دید منفی ندارم. بلکه برعکس، من میخواهم با قدرت پیش بروم.
    اکنون ما یک دیدار حیثیتی برابر فرانسه خواهیم داشت و سعی میکنیم با نهایت احترام از رقابت های یورو خارج شویم.

زلاتان همچنین در مورد وضعیت آینده خود در رده باشگاهی عنوان کرد: من هنوز دو سال دیگر با میلان قرارداد دارم، و شکست در رقابت های یورو انگیزه ای برای من شد تا بتوانم در فصل آینده حتی بهتر از فصل پیش عمل کنم.
    من اکنون در خود انگیزه ای میبینم که باعث موفقیت من در فصل آینده خواهد شد. من امیدوارم که میلان به زودی بازیکنان بزرگی را به تیم اضافه کند، چرا که میلان باشگاهی است که همیشه تمایل به پیروزی دارد.

زلاتان ابراهیموویچ در دیدار سوم و پایانی مرحله گروهی یورو 2012 به همراه سوئد در برابر فرانسه حضور پیدا خواهد کرد.
    وی پیش از این در دو دیدار به میدان رفته موفق شده تنها یک گل به ثمر برساند. سوئد در حالی به مصاف فرانسه خواهد رفت که شانسی برای صعود به مرحله بعد نخواهد داشت.

آلگری: تا 31 آگست هر اتفاقی ممکن است رخ دهد

ماسیمیلیانو آلگری از تصمیم سران میلان مبنی بر عدم فروش تیاگو سیلوا که منجر به چلوگیری از ضعف کیفی میلان شد، بسیار خوشحال است. در حالی که طی چند روز پیش میلان آماده فروش تیاگو سیلوا به مبلغ 46 میلیون یورو به پاری سن ژرمن بود،
    حتی پس لرزه های این تصمیم پیش از وقوع آن احساس شد، و بازیکنان بزرگی مانند کاسانو و بواتنگ از این تصمیم ابراز ناراحتی کردند.

در همی رابطه آلگری به اسکای ایتالیا گفت: این تصمیم بسیار مهمی بود، و پرزیدنت برلوسکنی با این تصمیم خود، هدیه ای بزرگ به هواداران میلان تقدیم کرد. علاوه بر سیلوا، ابراهیموویچ نیز در میلان خواهد ماند. او در فصل گذشته 28 گل در لیگ به ثمر رساند، و در فصل آینده حتی میتواند موفقتر عمل کند.
    تصمیم سران باشگاه مبنی بر عدم فروش ستاره های بزرگ باعث حفظ انسجام میلان خواهد شد. اکنون میلان تیم تقریبا کاملی در اختیار دارد، اما بازار نقل و انتقالات تا تاریخ 31 آگست باز خواهد بود و در این مدت هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

میلان فصل گذشته را بدون جام و با دستانی خالی به اتمام رساند، اما آلگری از انگیزه بالا برای فصل آینده خبر میدهد:
    ما از انگیزه بسیار بالایی برای فصل آینده برخوردار خواهیم بود، و آماده ایم تا باز هم به کورس قهرمانی بازگردیم. در حالی که اسکودتو در فصل پیش در دستان ما بود، یوونتوس فصل بسیار بهتر از حد انتظار را پشت سر گذاشت.

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کنستانت و آچربي به ميلان پيوستند
    وب سايت رسمي باشگاه ميلان عصر امروز جذب اين دو بازيکن را به طور رسمي اعلام کرده است.
    فرانچسکو آچربي، مدافع فصل قبل کيه وو و کوين کنستانت هافبک تيم جنوا،فصل آينده را در ميلان توپ خواهند زد .

عصر امروز فرانچسکو آچربي در مقر اصلي باشگاه ميلان در مرکزاين شهر حاضر شد. در چند روز آينده او و کوين کنستانت تست هاي پزشکي را انجام خواهند داد.

وب سايت رسمي ميلان در رابطه باآينده بازيکنان تيم جوانان ميلان نوشت: " متيا والوتي در ميلان خواهد ماند؛ درحالي که پالرمو متئو دارميان را جذب کرده است."

کنستانت هافبک 25 ساله و سابق تيم کيه وو است که فصل گذشته در جنوا توپ مي زد.

آچربي 23 ساله در صحبتهايي دراين باره به گاتزتا دلوسپورت گفت: " من بسيار خوشحالم. بازي کردن در کنار سيلوا چه حسي دارد؟! اجازه بدهيد اين را پس از تجربه کردنش به شما خواهم گفت. من هر کاري که از دستم بر بيايد انجام مي دهم تا به ترکيب اصلي راه پيدا کنم. هرچند که فقط مربي است که تصميم نهايي را اتخاذ مي کند."
    ورزش3

17. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایبرا استحقاق شماره 10 میلان را دارد

بعد از حداحافظی کلرنس سیدرف از میلان، زلاتان ابراهیموویچ بازیکن بعدی خواهد بود که شماره 10 میلان را در فصل آینده بر تن خواهد کرد.
    سیدرف تایید کرد که سرانجام بعد از 10 سال حضور موففیت آمیز و زیبا در میلان، از این باشگاه خداحافظی خواهد کرد، و به نظر میرسد میلان پیش از این تصمیم خود مبنی بر اهدا شماره 10 سیدرف به بازیکن بعدی روسونری را اتخاذ کرده بود.

پیش از این، در سال 2010 و زمانی که ایبرا از بارسلونا به میلان پیوسته بود، وی از مسئولان میلان درخواست شماره 10 میلان را کرده بود، اما در آن زمان این پیراهن بر تن سیدرف بود، اما اکنون بعد از دو فصل حضور با پیراهن مشکی و قرمز، سرانجام ایبرا این شماره را بر تن خواهد کرد.

کلرنس سیدرف در کنفرانس خبری خداحافظی خود از میلان عنوان کرد:

شماره 10 میلان به زلاتان ابراهیموویچ خواهد رسید. زمانی که من به میلان آمدم هیچ وقت شماره 10 را طلب نکردم، بلکه این شماره از روی کاستا به من به ارث رسید.
    اما من با ایبرا صحبت کردم، و به او گفتم که این مساله برای من بسیار خوشایند است که شماره 10 را از این پس او بر تن کند. او مستحق این شماره خواهد بود.
    من و ایبرا مدتها پیش در اتاق رختکن باشگاه در مورد این موضوع با یکدیگر صحبت کرده بودیم. من به او گفته بودم که زمانی که من میلان را ترک کنم، بسیار خوشحال میشوم که او وارث این شماره باشد.

زلاتان ابراهیموویچ پیش از این د رقابت های یورو 2012 نیز پیراهن شماره 10 تیم ملی سوئد را بر تن کرده بود. سیدرف نیز در سال 2002 و طی یک پروسه 15-20 روزه از اینتر، به میلان پیوست.
    او به هیچ عنوان از این تصمیم خود پشیمان نیست، چرا که در میلان به افتخارات بسیاری نائل آمد که مهمترین آنها دو بار قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا به همراه میلان بوده است.

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •