تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 167 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود
    اگه آپدیت جدیدی براش اومده،و آپدیت کردن رو بلدین،آپدیتش کنید.
    بیش از 90 درصد مشکلات سونی با آپدیت حل میشه.

Z5 PREMIUM DUAL
    من قبلا آپديت كردم،ضمنا اين يه مشكل سخت افزاري هست با آپديت نرم افزاري بعيد بدونم حل بشه ،پيكسل سوخته ،از يكي از تعمير كارا پرسيدم گفت كم كم پيكسل هاي سوخته زياد ميشه بخوام بپرسم آيا واقعا اينطوريه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید بین دو مدل گیر کردم کدوم بگیرم JS8980 و juc8920 کدوم بگیرم ؟ برای دیدن فیلم و بازی کام‍‍‍بیوتری و دیدن فوتبال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

تلوزیون ju7000 سایز 55 اینچ برای بازی کامپیوتری و فوتبال فیلم خوبه 47000ت قیمت داده فروشنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

واقعا هیچ راه حلی واسه این سونی لعنتی نیست که زیرنویس فیلم معمولی و 3 بعدی رو نشون بده؟؟؟ عجب اشتباهی کردیم خریدیم.

باتشکر

5. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

واقعا هیچ راه حلی واسه این سونی لعنتی نیست که زیرنویس فیلم معمولی و 3 بعدی رو نشون بده؟؟؟ عجب اشتباهی کردیم خریدیم.

باتشکر
    دوست عزیز
    از این تایپیکها استفاده کنیدببینید مشگلتان حل می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا مشکل دارم که می خوام از راهنماییتون استفاده کنم.
    اول اینکه حداکثر فاصله تلویزیون از نشیمن تو تی وی روم خونم حدود 4.5 تا 5 متره.شدیدا علاقه دارم 65 اینچ بخرم ولی هیچ رقم بودجم به w800cبا گارانتی اصلی نمی خوره.گارانتی اصلیش حدود 13.5 و بانه ایش حدود 10.5 هست.از طرف دیگه 55 اینچش با گارانتی اصلی شده حدود 7.5.به نظرتون با توجه به اینکه 90 درصد استفادم از تلوزیئن ایرانه،تو این فاصله 65 اینچ تصویرش خیلی خراب نمی شه؟از طرف دیگه عاشق تلویریون بزرگم....به نظرتون ریسک خرید بدون گارانتی قابل قبوله؟جالبه سایز 55 با و بدون گارانتی حدود یک ملیون فرق داره ولی 65 سه ملیون.خدا لعتنت کنه بازرگانی ایرانو....انتخاب دبگه سریx 55 هست که اونهم حدود 10 ملیونه.....ضمنا تصویر w800c از b فوق العاده شفاف تره.بالاترین تکنولوژی اپ اسکیل هم مال سونیه.هر جا خواستید تی وی بخرید اصرار بکنید تلویزیون ایرانو بهتون نشون بده....تا بتونید با سورس یکسان تلویزیونها رو مقایسه کنید....ممنون میشم از راهنماییتون.

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان مايل به خريد يك تلویزیون‌ 4K به اندازه 55 اينچ از برند سامسونگ هستم . چيزي كه منو نگران كرده پخش تصاوير SD يا HD يا هر فرمتي به جز 4K در اين تلويزيونهاست . چون واقعيت اينه كه اين تلويزيونها با تبدیل یک پیکسل به چند پیکسل و بزرگ‌تر نمایش دادن آنها اندازه تصویر رو به 4K می‌رسونن و در حال حاضر خیلی از برندهای معتبر و پرآوازه‌ی دنیای تلویزیون با قرار دادن یک چیپ مخصوص این کار، تصاویر را به‌ شکل نسبتاً مطلوبی به رزولوشن 4K تبدیل می‌کنن ولي اين طور كه شنيدم و در اينترنت جستجو كردم ميگن كه دیدن یک تصویر HD در تلویزیون HD نتیجه بهتری به دست می‌ده تا اینکه همان تصویر را در یک تلویزیون در همان ابعاد، اما با رزولوشن 4K ببینیم . آيا اين واقعيت داره . چون اگر اينطوره پس خريد 4K با توجه به کمبود محتوای 4K و همين مشكل Upscaling كردن اصلا به صرفه نيست .
    متشكر ميشم راهنمايي بفرمائيد

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان مايل به خريد يك تلویزیون‌ 4K به اندازه 55 اينچ از برند سامسونگ هستم . چيزي كه منو نگران كرده پخش تصاوير SD يا HD يا هر فرمتي به جز 4K در اين تلويزيونهاست . چون واقعيت اينه كه اين تلويزيونها با تبدیل یک پیکسل به چند پیکسل و بزرگ‌تر نمایش دادن آنها اندازه تصویر رو به 4K می‌رسونن و در حال حاضر خیلی از برندهای معتبر و پرآوازه‌ی دنیای تلویزیون با قرار دادن یک چیپ مخصوص این کار، تصاویر را به‌ شکل نسبتاً مطلوبی به رزولوشن 4K تبدیل می‌کنن ولي اين طور كه شنيدم و در اينترنت جستجو كردم ميگن كه دیدن یک تصویر HD در تلویزیون HD نتیجه بهتری به دست می‌ده تا اینکه همان تصویر را در یک تلویزیون در همان ابعاد، اما با رزولوشن 4K ببینیم . آيا اين واقعيت داره . چون اگر اينطوره پس خريد 4K با توجه به کمبود محتوای 4K و همين مشكل Upscaling كردن اصلا به صرفه نيست .
    متشكر ميشم راهنمايي بفرمائيد
    همینطور هست . منتها به نظرم با توجه به عکس هایی که دوستان در بخش مشاوره فوری خرید تلویزین 4k گزاشتن . به نظر نمیرسه اونقدر ها هم بد بخش کنه .

من توصیه میکنم همون 4k بخرید که بعدا توی خونه دیگران نبینید و حسرت بخورید که چرا نخریدید .

11. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان همردیف تلویزیون ju7000 سامسونگ که تو ایران فروخته میشه چه مدلی هست؟

با سپاس

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه

عزیزان یه راهنمایی میخواستم ... با بودجه ی 9 ملیون تومان کارآمدترین تلوزیون نسبت به این بودجه چیه در حال حاضر؟؟

عزیزان LG 55EC9300 و پیشنهاد دادن به ما ... حقیقتا کفیت تصویر هم دوست داشتنی بود ... یه مسئله ای که هست راجع به این تی وی همه جا رزولوشنش رو FHD قید کردن ... اما گلدیران توی کاتالوگ رزولوشن رو 2K اعلام کرده ... خیلی عجیبه این مسئله واقعا !!!

اما میخواستم ببینم تو این رینج قیمت مدل بهتری از برند های دیگه هم هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ... چون کم پولی نیست واقعا ...
    Last edited by Xenon360; 09-02-2016 at 00:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •