من قبلا آپديت كردم،ضمنا اين يه مشكل سخت افزاري هست با آپديت نرم افزاري بعيد بدونم حل بشه ،پيكسل سوخته ،از يكي از تعمير كارا پرسيدم گفت كم كم پيكسل هاي سوخته زياد ميشه بخوام بپرسم آيا واقعا اينطوريه؟
من قبلا آپديت كردم،ضمنا اين يه مشكل سخت افزاري هست با آپديت نرم افزاري بعيد بدونم حل بشه ،پيكسل سوخته ،از يكي از تعمير كارا پرسيدم گفت كم كم پيكسل هاي سوخته زياد ميشه بخوام بپرسم آيا واقعا اينطوريه؟
سلام لطفا کمک کنید بین دو مدل گیر کردم کدوم بگیرم JS8980 و juc8920 کدوم بگیرم ؟ برای دیدن فیلم و بازی کامبیوتری و دیدن فوتبال
تلوزیون ju7000 سایز 55 اینچ برای بازی کامپیوتری و فوتبال فیلم خوبه 47000ت قیمت داده فروشنده؟
سلام دوستان
واقعا هیچ راه حلی واسه این سونی لعنتی نیست که زیرنویس فیلم معمولی و 3 بعدی رو نشون بده؟؟؟ عجب اشتباهی کردیم خریدیم.
باتشکر
دوست عزیز
از این تایپیکها استفاده کنیدببینید مشگلتان حل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
چند تا مشکل دارم که می خوام از راهنماییتون استفاده کنم.
اول اینکه حداکثر فاصله تلویزیون از نشیمن تو تی وی روم خونم حدود 4.5 تا 5 متره.شدیدا علاقه دارم 65 اینچ بخرم ولی هیچ رقم بودجم به w800cبا گارانتی اصلی نمی خوره.گارانتی اصلیش حدود 13.5 و بانه ایش حدود 10.5 هست.از طرف دیگه 55 اینچش با گارانتی اصلی شده حدود 7.5.به نظرتون با توجه به اینکه 90 درصد استفادم از تلوزیئن ایرانه،تو این فاصله 65 اینچ تصویرش خیلی خراب نمی شه؟از طرف دیگه عاشق تلویریون بزرگم....به نظرتون ریسک خرید بدون گارانتی قابل قبوله؟جالبه سایز 55 با و بدون گارانتی حدود یک ملیون فرق داره ولی 65 سه ملیون.خدا لعتنت کنه بازرگانی ایرانو....انتخاب دبگه سریx 55 هست که اونهم حدود 10 ملیونه.....ضمنا تصویر w800c از b فوق العاده شفاف تره.بالاترین تکنولوژی اپ اسکیل هم مال سونیه.هر جا خواستید تی وی بخرید اصرار بکنید تلویزیون ایرانو بهتون نشون بده....تا بتونید با سورس یکسان تلویزیونها رو مقایسه کنید....ممنون میشم از راهنماییتون.
سلام دوستان مايل به خريد يك تلویزیون 4K به اندازه 55 اينچ از برند سامسونگ هستم . چيزي كه منو نگران كرده پخش تصاوير SD يا HD يا هر فرمتي به جز 4K در اين تلويزيونهاست . چون واقعيت اينه كه اين تلويزيونها با تبدیل یک پیکسل به چند پیکسل و بزرگتر نمایش دادن آنها اندازه تصویر رو به 4K میرسونن و در حال حاضر خیلی از برندهای معتبر و پرآوازهی دنیای تلویزیون با قرار دادن یک چیپ مخصوص این کار، تصاویر را به شکل نسبتاً مطلوبی به رزولوشن 4K تبدیل میکنن ولي اين طور كه شنيدم و در اينترنت جستجو كردم ميگن كه دیدن یک تصویر HD در تلویزیون HD نتیجه بهتری به دست میده تا اینکه همان تصویر را در یک تلویزیون در همان ابعاد، اما با رزولوشن 4K ببینیم . آيا اين واقعيت داره . چون اگر اينطوره پس خريد 4K با توجه به کمبود محتوای 4K و همين مشكل Upscaling كردن اصلا به صرفه نيست .متشكر ميشم راهنمايي بفرمائيد
همینطور هست . منتها به نظرم با توجه به عکس هایی که دوستان در بخش مشاوره فوری خرید تلویزین 4k گزاشتن . به نظر نمیرسه اونقدر ها هم بد بخش کنه .
من توصیه میکنم همون 4k بخرید که بعدا توی خونه دیگران نبینید و حسرت بخورید که چرا نخریدید .
دوستان همردیف تلویزیون ju7000 سامسونگ که تو ایران فروخته میشه چه مدلی هست؟
با سپاس
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
عزیزان یه راهنمایی میخواستم ... با بودجه ی 9 ملیون تومان کارآمدترین تلوزیون نسبت به این بودجه چیه در حال حاضر؟؟
عزیزان LG 55EC9300 و پیشنهاد دادن به ما ... حقیقتا کفیت تصویر هم دوست داشتنی بود ... یه مسئله ای که هست راجع به این تی وی همه جا رزولوشنش رو FHD قید کردن ... اما گلدیران توی کاتالوگ رزولوشن رو 2K اعلام کرده ... خیلی عجیبه این مسئله واقعا !!!
اما میخواستم ببینم تو این رینج قیمت مدل بهتری از برند های دیگه هم هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ... چون کم پولی نیست واقعا ...
Last edited by Xenon360; 09-02-2016 at 00:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)