تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 171 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من این لپ تاپ 5110 رو با کانفیگ
    Core i7
    6GB Ram
    640 Hard
    Geforce 1GB
    آکبند از یک فروشگاه معتبر خریدم
    الان حدود یک ماه هست یک مشکل بزرگ دارم و اینکه این سیستم هنگ میکنه 80% مواقع که خاموش میکنم بعد که میخوام روشنش کنم موقع starting windows که لوگو ویندوز میاد هنگ میکنه و بالا نمیاد باید 2-3 بار خاموش روشنش کنم تا بالا بیاد
    بعضی مواقع هم که بالا میاد به یکباره کرسر موس روی صفحه ثابت میشه و هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن سیستم و دوباره روشن کردن که باز ممکنه دوباره مشکل اولی پیش بیاد و ...
    من تا حالا 10-15 بار ویندوزهای مختلف تهیه کردم و ویندوز این سیستمو عوض کردم از ویندوز 7 و ویندوز 8 گرفته تا ویندوز xp
    که همه هم 32 بیتی بودن هم 64 بیتی اما این مشکل پا برجا بوده
    هم درایورهاشو از سایت دل کامل دانلود کردمو نصب کردم هم به صورت مجزا با نرم افزارهای آپدیت درایور و یا آپدت خود ویندوز اما مشکل از درایورها هم ظاهرا نیست!
    از انواع و اقسام نرم افزارهای اسکن سیستم و عیب یابی هم استفاده کردم اما عیبی نمایش ندادند
    از سیستم ریستور و اسکن خود ویندوز هم استفاده کردم گفتم شاید مشکل از یکی از درایورهای نصب شده یا نرم افزارها باشه اما نشد باز مشکل پا برجاست
    خلاصه حسابی حالمو گرفته
    کسی از دوستان این مشکلاتو داشته؟
    اگر میشه کسی کمک کنه مشکلم حل بشه ممنون میشم چون اصلا نمیخوام سیستمو ببرم برای استفاده از گارانتی و نمیتونم قبول کنم سیستم آکبند مشکل سخت افزاری داشته باشه گرچه دور از ذهن هم نمیتونه باشه!!!
    Last edited by MOJEBI; 01-11-2012 at 07:00.

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من این لپ تاپ 5110 رو با کانفیگ
    Core i7
    6GB Ram
    640 Hard
    Geforce 1GB
    آکبند از یک فروشگاه معتبر خریدم
    الان حدود یک ماه هست یک مشکل بزرگ دارم و اینکه این سیستم هنگ میکنه 80% مواقع که خاموش میکنم بعد که میخوام روشنش کنم موقع starting windows که لوگو ویندوز میاد هنگ میکنه و بالا نمیاد باید 2-3 بار خاموش روشنش کنم تا بالا بیاد
    بعضی مواقع هم که بالا میاد به یکباره کرسر موس روی صفحه ثابت میشه و هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن سیستم و دوباره روشن کردن که باز ممکنه دوباره مشکل اولی پیش بیاد و ...
    من تا حالا 10-15 بار ویندوزهای مختلف تهیه کردم و ویندوز این سیستمو عوض کردم از ویندوز 7 و ویندوز 8 گرفته تا ویندوز xp
    که همه هم 32 بیتی بودن هم 64 بیتی اما این مشکل پا برجا بوده
    هم درایورهاشو از سایت دل کامل دانلود کردمو نصب کردم هم به صورت مجزا با نرم افزارهای آپدیت درایور و یا آپدت خود ویندوز اما مشکل از درایورها هم ظاهرا نیست!
    از انواع و اقسام نرم افزارهای اسکن سیستم و عیب یابی هم استفاده کردم اما عیبی نمایش ندادند
    از سیستم ریستور و اسکن خود ویندوز هم استفاده کردم گفتم شاید مشکل از یکی از درایورهای نصب شده یا نرم افزارها باشه اما نشد باز مشکل پا برجاست
    خلاصه حسابی حالمو گرفته
    کسی از دوستان این مشکلاتو داشته؟
    اگر میشه کسی کمک کنه مشکلم حل بشه ممنون میشم چون اصلا نمیخوام سیستمو ببرم برای استفاده از گارانتی و نمیتونم قبول کنم سیستم آکبند مشکل سخت افزاری داشته باشه گرچه دور از ذهن هم نمیتونه باشه!!!
    سلام دوست گرامی
    ابتدا بایوس رو آپدیت کنید و سپس ویندوز رو در درایوی دیگر غیر از درایو کنونی نصب کنید و هیچگونه درایوری از سخت افزارها را نصب نکنید ببینید مشکل پابرجاست!؟
    بایوس چه ورژنیه؟ اگه A5 هست بعد آپدیت درست میشه اما اگه با موارد بالا حل نشد 100% سخت افزاره
    دمای سیپیو و مادربرد رو یه برسی کنید بعد روشن شدن
    Last edited by mohammadi_4u; 01-11-2012 at 13:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    ابتدا بایوس رو آپدیت کنید و سپس ویندوز رو در درایوی دیگر غیر از درایو کنونی نصب کنید و هیچگونه درایوری از سخت افزارها را نصب نکنید ببینید مشکل پابرجاست!؟
    بایوس چه ورژنیه؟ اگه A5 هست بعد آپدیت درست میشه اما اگه با موارد بالا حل نشد 100% سخت افزاره
    دمای سیپیو و مادربرد رو یه برسی کنید بعد روشن شدن
    سلام
    ممنون از پاسخ شما
    بایوس هم قبلا آپدیت کردم درست نشده ورژن A11 هست
    سیستمو تا حالا رو درایو دیگه نریختم اما دوتا سیستم عامل مثلا ویندوز 8 روی درایو c و ویندوز xp روی درایو D نصب کردم اما موقع بالا آمدن مثلا با xp که روی درایو D بود هم همین مشکلات بود چند بار FDISK هم کردم و با داس پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز نصب کردم اما درست نشد
    به دما هم ربطی نداره چون وقتی مثلا چند ساعت سیستم خاموشه بعد روشن میکنم بالا نمیاد در صورتی که سیستم کاملا خنک بوده
    چند بار خواستم هیچ درایوری نصب نکنم ببینم اینطوری میشه یا نه اما هر دفعه گفتم شاید اینبار مشکل حل شده باشه و درایورهارو نصب کردم اما باز مشکل حل نشده بوده و هنگ میکنه
    اصلا کلا احساس میکنم این سیستم در حالتی هم که هنگ نیست هم خیلی کنده با این کانفیگ بالائی که داره مثلا رو هر شورت کاتی کلیک میکنم از حالت معمولی بیشتر طول میکشه تا اجرا کنه در صورتی که من یه سیستم قدیم دارم خیلی سریعتر از این برنامه ها اجرا میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بايوس اين نوع لپ تاپ رو چطوري بايد آپديت كنيم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم واقعا از تاچپد این سیستم در عذابم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم واقعا از تاچپد این سیستم در عذابم .
    خوب دادا ش غيرفعالش كن.اين كه كاري نداره بعد يك موس بهش وصل كن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوب دادا ش غيرفعالش كن.اين كه كاري نداره بعد يك موس بهش وصل كن.
    خب اینم حرفیه .
    ولی من با تاچپدش کار میکنم . با موس سختتتره برام ....
    ولی گاهی عکس العملهای بدی نشون میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بايوس اين نوع لپ تاپ رو چطوري بايد آپديت كنيم؟
    سلام
    باتری و شارژر سیستم تا اونجا که من میدونم باید وصل باشند
    بعد آخرین درایور که فکر کنم A11 باشه از run admin اجرا میکنید میذارید کامل اجرا بشه
    پیشنهاد میکنم از درایورهاتون مخصوصا درایوی که ویندوز روش نصب هست قبل از این کار بک آپ بگیرید
    اگر درایورشو پیدا نکردید بفرمائید تا لینک معرفی کنم
    اگر چیزیو جا انداختم دوستان تکمیل بفرمایند

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

Sent from my ST15i using Tapatalk 2 راجع دما : i7 در عرض "7 ثانیه میتونه در ازای خرابی خمیر سلیکون به 100 درجه برسه اما. بهتر نیست رو هارد یا فلش مموری ویندوز نسب کنید و متوجه مشکل احتمالی هارد شوید??
    Last edited by mohammadi_4u; 03-11-2012 at 10:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    باتری و شارژر سیستم تا اونجا که من میدونم باید وصل باشند
    بعد آخرین درایور که فکر کنم A11 باشه از run admin اجرا میکنید میذارید کامل اجرا بشه
    پیشنهاد میکنم از درایورهاتون مخصوصا درایوی که ویندوز روش نصب هست قبل از این کار بک آپ بگیرید
    اگر درایورشو پیدا نکردید بفرمائید تا لینک معرفی کنم
    اگر چیزیو جا انداختم دوستان تکمیل بفرمایند
    لينك داونلود آخرين بايوس رو بذاريد لطفا.
    بعد از آپدبيت سيستم چه تغييراتي ميكنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •