نه چه اشکالی ایجاد کنه![]()
نه چه اشکالی ایجاد کنه![]()
اره اجرا میشه کارت گرافیک کاملا یکیه , تفاوت تو هارد و بلوری و رم هست .
هر دو لپ تاپ های که گفتی به نوبه خودشون خوب هستن , بستگی به خودت داره ...
سلام دوستان
راهی هست که بتونیم چک کنیم که باتری و شارژر اصل هست یا نه؟؟
چون میخواستم بگیرم دیدم اختلاف قیمتی که مغازه ها میدن زیاده . پرسیدم چرا اینجوریه مغازه ای که گرون میداد میگفت اونا باتریشو عوض میکنن . راست میگه یا میخواسته بندازه ؟
سلام دوستان.
یه نکته ای که جالبه بدونید اینه که 6099 دارای هارد 1.5 ترا هست که با 2 تا 750 گیگ ساخته شده که این خیلی جالبه .چرا؟؟
چون اون هاردی که روش ویندوز نصب نیست در موقع نصب ویندوز جدید یا برگرداندن ریکاوری یا ... اصلا دستخوش تغییر نمیشه که این خودش خیلی خوبه و دیگه نمی خواد هی اطلاعاتتون رو بعد از نصب هر ویندوز دوباره بریزید رو هارد.
اینم گفتم تا در جریان باشید.
در مورد ریکاوری اچ پی سوال دارم
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
3 4 هفته ای هست خریدم این مدل رو سوالی داشتین در خدمت ام![]()
کسی جواب نمیده
این دما آسیب نمیزنه به لپ تاپ؟
ما که اخر نفهمیدیم این 6090 پورت eSATA داره یا نه ؟
راستی فرق 6090 با 6099 فقط توی هارد هست یا چیزه دیگه ای داره ؟پورت eSATA داره؟
نه عزیز ، دما مناسبه ، برای من تا 90 درجه هم میرسید
یک فن هم بگیری دیگه مشکلی پیش نمیاد
![]()
دوستان قیمتها مثل اینکه نسبت به یکماه پیش اومده پایین درسته ؟
6050 رو باسه یکی از آشناها 1040 با گارانتی خریدم اما الآن 950 قیمت دادن
کلا این سری چقدر کاهش قیمت داشته ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)