نمیشه ... باید برنامه مخصوص اش رو داشته باشی که فقط کارد فنی شرکت دل و مراکز سرویس دهی اش اینو دارند
در ضمن پسوند win رو باید با ابزار هاص خودش و با شیوه خاص و با محتویات خاص سیستمی گرفت
نمیشه ... باید برنامه مخصوص اش رو داشته باشی که فقط کارد فنی شرکت دل و مراکز سرویس دهی اش اینو دارند
در ضمن پسوند win رو باید با ابزار هاص خودش و با شیوه خاص و با محتویات خاص سیستمی گرفت
ممون از اینکه پاسخ دادید.
ولی در آدرس زیر نوشته بود که اینگونه فایلها رو میتونیم با برنامهای به نام ImageX که ظاهراً از قابلیتهای داخلی ویستا هست، درست کنیم. اما من نفهمیدم این برنامه را چطوری باید اجرا کنیم!!!!!
اگه بعد از خوندن متن بالا بازهم میگید که ساختن فایلهای WIM برای کاربران امکانپذیر نیست، یه برنامه عالی برای Image گیری معرفی کنید که بشه اون رو روی یه درایو نصب کرد و در هنگام خرابی ویندوز (حتی وقتی که ویندوز بالا نمیاد) عمل ریکاوری رو انجام داد. منظورم اینه که برای ریکاوری کردن نیاز نداشته باشه که یه سیدی یا دیویدی داخل دستگاه بزارم و کلی صبر کنم تا برنامه ریکاوری لود بشه (Norton Ghost)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام بر دوستان عزیز
من به یک مشکلی بر خوردم:
اکثر لپ تاپ های موجود حتی مدل dv5-1070 و مشابه آن دارای رزلوشن صفحه 800*1280 هستند. آیا این رزلوشن آخرین توان این لپ تاپ ها است؟
اصلا بالاتر بودن رزلوشن تصویر به ال سی دی دستگاه مربوط می شه یا کارت گرافیک؟ چون dv5-1070 که چنین کارت گرافیکی قوی دارد دارای رزلوشنی مشابه با Sony CS که گرافیک اینتل دارد می باشد.
هر چند این رزلوشن برای کارهای عادی خوب است، اما من می خواهم وقتی که در منزل مشغول کار هستم، برای داشتن تصویر بهتر برای کار با عکس های ماهواره ای، لپ تاپ را به به یک مانیتور ال سی دی 19 یا 22 اینچ عریض وصل کنم. در این حالت احتیاج به رزلوشن 900*1440 یا 1050*1680 دارم.
آیا این لپ تاپ ها توانایی ارائه تصویر با چنین رزلوشنی را دارند؟ اگر نه احتمالا باید لپ تاپ دیگری مثل Dell Latitude E6500 بگیرم که رزلوشن آن 1200*1920است. در این صورت با حدود 1.5 میلیون چه لپ تاپی را پیشنهاد می کنید؟
متشکرم.
خوب شما می تونی این فرمت رو بسازی ... مهم setting و کانفیگوریشن فایلهاست که بتونی از اون ها توی بوت و با شیوه های خاص برگردونیش ... این هم یک چیزی مثل diskpart هست که باید با کدینگ خاص و کمندهای خاص توی محیط cmd استفاده بشه و کار کاربران عادی نیست
بهترین برنامه ایمیج گیری : نورتون گاست norton ghost نسخه 14 که توی یک سی دی بوتیبل در بازار 2000 تومان فروخته میشه
لود این برنامه وقتی از روش بوت میکنی برای ریکاوری فقط 10 ثانیه طول میکشه
و قابلیت های فوق العاده ای داره
مثلا فرض کن برنامه ای داشتی که یه قسمتش از بین رفته یا یکی از فایلهای سیستمی گم شده و آسیب دیده
کافیه بوت کنی و با ابزار ghost explorer اون فایلها رو از دل بک آپ هات در بیاری و فقط خود اونها رو برگردونی و نیاز به ریکاوری کل پلرتیشن نیست
فوق العاده است نه ؟![]()
بالا بودن رزولوشن به پنل ربط داره ... هر چی پانل با کیفیت تر و رزولوشن بالاتر باشه ، قیمتش هم بالا میره
رزولوشن و تعادا پیکسل ها و تفکیک پذیری تصویر با گرافیک هم رابطه داره
شما مانیتور full HD 1080i و سری 17 اینچی سونی رو باید بخرید ... هم بین 1.5 تا 2 میلیون قیمت هاشون هست هم بهترین کیفی تصاویر و رنگ و پانل رو با Xbrite داره هم بالاترین رزولوشن ( تفکیک پذیری عمودی 1080 پیکسل هست که البته از E6500 کمتره )
سلام
یه سوال داشتم!
1525ای اینسپیرون دارم و خواهم دانستی که آیا توانستی که کارت گرافیک آنرا عوض کردی؟
ساده تر(اینسپیرون 1525 دارم و می خوام بدونم که آیا می تونم کارت گرافیکشو تغییر بدم؟)
اگه می شه قیمتش (9800 512mb) چقدر در میاد؟
خیر ... کارت های گرافیکی لپ تاپ ها غیر قابل تغییر هستند ... میتونید بصورت اکسترنال و از درگاه pcmci استفاده کنید
سلام
چند وقتیکه لپ تاپ من با موسم مشکل پیدا کرده ، یعنی گاهی می تونم با موسم کار کنم و گاهی هون موقع موسم حرکت نمی کنه و پیغام Usb not recognise می ده . پورت موسم هم usb هست . مشکل از کجاست ؟
چند علت داره:
1- ممکنه ماوس مشکل پیدا کرده باشه
2- به اون USB نرم افزار دیگری هم میخواد همزکان دسترسی داشته باشه
3- پورت USB رو درست جا نمی زنید یا هنوز نشناخته اون رو ارتباط رو قطع می کنید
4- ویندوز شما اشکال آورده ... تمامی درایورهای USB رو از بخش device manager حذف (uninstall) کنید و دوباره نصب کنید
با سلام
ایا امکان داره یک لپ تاپ رو به یک مونیتور اضافی وصل کرد؟
مثلا الان دارم با لپ تاپم تو سایت میچرخم و با مونیتور دیگه کارای دیگه انجام بدم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)