من موقعی که ایبدمو خریدم یه بکیج توش بود که توش سه تا سی دی برنامه داشت...اونو ریختنم...اینا ترایال هستم؟کلا توصیه میکنین؟
من موقعی که ایبدمو خریدم یه بکیج توش بود که توش سه تا سی دی برنامه داشت...اونو ریختنم...اینا ترایال هستم؟کلا توصیه میکنین؟
سلام
برنامه mail ام توی ایپد از یک هفته پیش اپدیت نمیشه ، دیروز هم پسورد gmail عوض کردم ، ولی وقتی میخواستم توی برنامه mail ایپد هم پسوردو عوض کنم ، وقتی داشت تاییدش می کرد خطا داد، گفت سرور Imap.gmail.com پاسخ نمیده و تنظیمات incoming mail servero چک کنید. مشکل چیه؟
چند وقته احساس میکنم سرعت وبگردی با ایپد اومده پایین ، جوری شده که بعضی وقتا از لپ تاپ استفاده می کنم ، کسی میدونه دلیلش چیه؟
پیشاپیش ممنون!
اقا من میخام برم ابترکر که دانلود کنم بجای دانلود خود برنامه چیزی وا میشه واسه دانلود ilivid setup این چیه؟
منم چند وقت پیش نه با کاپیوتر نه با ایپد نمیتونستم به هیچکدوم از سرویس های گوگل (کلا هرسایتی که نیاز به https داشت) استفاده کنم
احتمالش هست که مشکل شما هم یه همچین چیزی باشه
امتحان کردید ببینید با خود سافاری میتونید وارد ایمیلتون بشید
با سافاري هم نميتونستم ، حتي خود گوگل رو هم معمولا باز نمي كرد!ولي با كامپيوتر مشكلي نداشتم.
الان با ريست كردن مودم و ايپد و پاك كردن كوكي و هيستوري سافاري مشكلم حل شده .
اقا نمیشه تو ایبد اینترنت اکسپلورر ریخت...اخه میدونین چیه؟منی دونم چرا ایبد برخی سایت های اداری ایرانی رو قبول نداره...لطف کنید برین این سایت..این سایت بیمه تامین اجتماعی هستش منم کارشناس این بیمه هستم و به این سایت نیاز دارم تا برخی عملیات شخصی ام رو از طریق این سایت انجام بدم اما میگه باید ای ای بزارین..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IE که مال مایکروسافته.
Atomic browser رو نصب کنید و از بخش تنظیماتش قسمت Identify browser as رو انتخاب کنید و بزنید Internet Explorer.
سلام
دوستان من برنامهibooks رو نصب کردم اولش اجرا میشد ولی کتابا کند باز میشدن.به خاطرهمین منibooks fix2 از Cydiaنصب کردم ولی حالا متاسفانه وقتی میرم توibooks,میاد بیرون
چکارش کنم دوستان؟
ممنون![]()
دقیقا همینه. اگه شما پنج انگشتتو روی آیپد بگذارید و بعد انگشت ها را جمع کنید برنامه بسته می شه
چه ربطی داشت دوست من؟!!!!!!
من میگم وقتی میخوامibooksرو اجرا کنم,یلحظه میره توی برنامه بعدش سریع میاد بیرون.نمیذاره کاری انجام بدم!
چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)