4shared خیلی سرعت دانلود کمی میده از یه جا دیگه مثلاامشب میزنم آپلودش میکنم تو 4share که استفاده کنید
نسخه سالم + کرک تست شده ورژن هم 1.32آپلود کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
4shared خیلی سرعت دانلود کمی میده از یه جا دیگه مثلاامشب میزنم آپلودش میکنم تو 4share که استفاده کنید
نسخه سالم + کرک تست شده ورژن هم 1.32آپلود کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون شما لطف داریددوست عزیز من که به شما گفتم تا فردا صبر کنید تا لینک سالم رو بزاریم من به خاطر شما به یکی از دوستان گفتم که بازی رو آپلود کنه و لینکش رو توی پروفایل من بذاره من خودم شخصا تست کنم اگه مشکلی نبود برای شما بذارم
باور کنید که فقط به خاطر شما این کار رو دارم میکنم چون که فعلا تنها کسی که نتونسته این بازی رو بازی کنه شما هستید و من هم برای اینکه شما هم به جمع کامیون باز های این تاپیک اضافه بشید دنبال لینک سالم هستم
البته هیچ منتی نیستا یه موقع خدایی نکرده فکر نکنید دارم منت میذارم نه وظیفه ما هست که مشکلات و سوال های شما رو حل کنیم و جواب بدیم
شما هم ناراحت نشو تا فردا صبر کن ایشالا لینک سالم رو براتون میذارم
البته من تنها نیستم که این مشکلو دارم تا اونجایی که یادمه وین رونی هم همین مشکلو داره
دوستان لطف کنن اگه می خوان اپ کنن جایی باشه که ف ی ل ت رنباشه
این جایی که تو گفتی محدودیت یا زمان نداره برای دانلود
اگه نداره که زودتر به Ship Storm بگم اینجا آپلود کنه البته 4shared هم عالی هست توی این زمینه قط به قول تو سرعت دانلد کمی میده ولی به جاش معتبر وخوب هست
البته فکر کنم الان دیگه گذاشته باشه برای آپلود![]()
خواهش میکنم دوست عزیز
نه شما تنها که نیستید بله وین رونی هم هست ولی باز این دوستمون بازی رو گیر آورد و تونست بازی کنه ولی شما موفق نشدید البته مطمئنن اگه لینک سالم گزاشته بشه خیلی های دیگه هم هستند که بخوان بازی رو دانلود کنن من اگه گفتم تنها کسی که بازی رو الان میخواد شما هستید چون فقط شما هستید که موفق نشدید بازی رو انجام بدید و شما هم فعلا تنها کسی هستید که لینک بازی رو درخواست کرده بود
برای این قضیه ف*ی*ل*ت*ر هم دیگه باور کنید دست ما نیست فقط باید دعا کنیم که.....نشه
موفق باشید![]()
قبل توجه شما شیرین جان پست 1500 رو خودم دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بنا بر دلایلی روی 4share آپلدو کردم
اول اینکه هیچوقت پاک نمیشه چون 4 الی 5 سالی میشه که عضو این سایت هستم و نذاشتم فایل های آپلودی توسط خودم از این سرور پاک بشه حتی فایل های 4 سال پیش رو با لینک صحیح و سالم برای دانلود موجود دارم که تو همین انجمن هم قرار دادم (یکسری تمپلیت برای آفیس و کلی موسیقی و ...) ولی اگه جایی دیگه آپلود میکردم معلوم نبود چه مدت باقی بمونه و شاید بعد از چند ماه پاک میشد ولی اینطوری خیالمون راحته که تا زمانی که من هستم و دسترسی به اینترنت دارم نمیزارم فایل ها پاک بشن
آپلود رو انجام دادم حجم کلی 381 مگابایت همراه با کرک معتبر
فایل رو هم تا دقایقی دیگه قرار میدم اینجا
اگر مشکل دانلود هم دارید کافیه تو تاپیک درخواست مستقیم کردن لینک ها یک پست بزنید و درخواست مستقیم کردنش رو بدید
بله من هم حرف های تو رو قبول دارم وهمینطور 4Share هم بهش اطمینان دارم خیلی خوبه مطمئن هم هست
فقط میمونه لینک که الان زحمت بکشی برای من توی پروفایل بزاری که اگه سالم بود من قرار بدم توی تاپیک![]()
من هر چی کرک بود در این تاپیک به محل نصب بازی کپی کردم ولی بازی اجرا نشد البته نسخه بازی 1.32 هست ولی قبل از کپی کرک بازی اجرا میشد. پس همه این کرک ها برای نسخه 1.04 هستن درسته ؟
جناب Ship تو رو جون هر کی دوست داری کرک نسخه 1.32 رو بذار که این چند روز تعطیل یه حالی کرده باشیم !!
هنوز هم مشکل کرک دارید؟ بابا من بازی رو تموم که کردم هیچ، امروز صبح پاکش کردم
من اون کرک رو از اعماق زمین .... ببخشید از اعماق اینترنت پیدا کردم. کرک درست و حسابیِ دیگه ای تا اون زمان وجود نداشت.
اگر چیز جدیدی پیدا کردید بندازید تو پست اول همه استفاده کنن.
شبا چای زیاد بخورید که تصادف نکنید.عیده جاده ها شلوغه.به فکر زن و بچهی مردم باشید.
فکر نکنید جاده مال شماست.... ای خدا... چقدر باید بگم........
بله اینجا هنوز دوستانی هستند که مشکل دارند با اجرای بازی
پس با این حساب که میگی پاک کردم بازی رو معلوم شد شما عشق کامیون نیستی
همین کار رو هم قراره بکنیم که لینک سالم رو توی صفحه اول بزاریم تا بقیه دوستان و کامیون باز ها بتونن استفاده کنند
شما نگران ما نباش این جا همه استاد هستند ما بی چایی هم میتونیم رانندگی کنیم و خوابمون نبره
جاده هم مال من و تمام بچه های این تاپیک هست هرکی حرفی داره بگو بیاد خودم جوابش رو میدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)