اره من راستشو بخوای از اونا هم خوشم نمیاد!ولی چون اول بازی با اینکه توی لیستشون نبودم بازم اون زنیکه گفت لیستو بیخیال و دستور داد گردن بزننم ازشون کینه برداشتم!من عضو هیچکدوم به طور کامل نشدم!![]()
اره من راستشو بخوای از اونا هم خوشم نمیاد!ولی چون اول بازی با اینکه توی لیستشون نبودم بازم اون زنیکه گفت لیستو بیخیال و دستور داد گردن بزننم ازشون کینه برداشتم!من عضو هیچکدوم به طور کامل نشدم!![]()
من با دوتا سیو با هردوشون رفتم. احترامی که ایمپریال برات قائله استارملاک نیست. استارملاک همش توهین میکنند انگار بردشونی اخرش هم هیچی نمیشی تو گروهشون جایزه هم نداره![]()
واسه ورود به کالج کلید می خواد!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بخوای وارد بشی یه خانومی جلوتو میگیره میگه راه خطرناکه و شما باید یه چیزایه معمولی از جادو رو بلد باشی و ...
کوئستش رو که انجام دادی میرسونت و به یک نفر دیگه سوقت میده بعد اون نفر دیگه برات تور میزاره و...!
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اره برادر قبول دارم من که نگفتم بدن منظورم این بود که از اون کار اول بازیشون خوشم نیومد و عضوشون نشدم!عضو Stormclock ها هم درست حسابی نشدم! یعنی فعالیتی نکردم اونا یه مشت شورشی به قول مبین جان بیش نیستند!![]()
جالبه اول بازی فرمانده شورشی ها اولفریک رو گرفتم میخوان سر بزنن همراه با ما که الدوین میاد همه چیزو بهم میزنه.![]()
دقیقا به همین دلیل چون بهش مدیون بودم با Warrioram که میرفتم آخر بازی که رسید گذاشتم یه دونه منو بزنه ولی پر رو شد 2 تا دیگه هم زد مردم!!![]()
کسی کد تقلبی برای زیاد شدن جا بلده؟و کسی تا حالا تونسته بازی رو تموم کنه؟
بازی رو خیلیا تموم کردن!
کد میخوای چیکار؟بازی مسخره میشه با خیلی از کدها!
یه Follower بنداز دنبالت هرچی خواستی بارش کن!![]()
FOLLOWER چیه؟ کد میخوام
بچه ها این قسمتو باید چکار کنم ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)