من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو ایکونش کلیک می کنک این پیغام رو میده
The program cant start because binkw32.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
مشکل از چیه؟
تاپیک رفع مشکلات نصب بازی باید مراجعه کنی. دایرکت ایکس رو بریز
اها! خوب باشه پس دستور هالف لایف 3 رو صادر میکنم! با هم قهرمان شن.
حالا که میخوان خوب تمومش کنن( ببخشید خوب عوضش کنن) حماسی بشه .بهترین سه گانه هم بشه. من که از خدامه
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
کجاش مرد؟اول بازی؟ یا وسط بازی؟ یا کلا توی این نسخه ندیدیش؟
لطفا بزار توی اسپویلر
همون آخر بازی که با پسره صحبت میکنه رو لطفا ترجمه کن
ببخشید چون برای اولین بارمه بازی میکنم نمیدونم چجوری بزارم رو اسپویلر یا اصلا اسپویلر چی هست میشه یه کم توضیح بدین؟
همون جایی مرد که تو بیرون بیمارستان روت تفنگ میکشه
اون صحنه آخر که بچه و پدربزرگش دارن حرف میزنن هوادرا متوجه شدن 10000 هزار سال بعد از اتفاقات نسخه 3 اتفاق میفته!!!! اگر اینطوری باشه پس باید قید دنیای مس افکت رو زد دو چرحه بعد از حمله ریپر ها هنوز نتونستند علم سفر بین سیستم های مختلف رو کشف کنند.
کی مرد؟ کجا؟
البته من فرستادمش پی کارشزن بی ادب هرچی می گفتم والا بلا به خدا به مسیح به جون میراندا من باسوربروس نیستم باور نمی کرد اعصابم خورد شد گفتم برو گم شو(البته تو ذهنم
) ولی خدایی چه جوری فوت کرد؟
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
چی می گی بابا؟10000 سال
اگه گاو هم بودن بازم می رفتن فضا(راستی اسم پیرمرده چی بود؟ استار چی چی ؟ یادم نمیاد)
اما برا پول یا هرچی شده مس افکت ادامه داره مطمئن باشید![]()
مرحله ای که زنه تازه خوب میشه و از تو آسانسور بیرون میاد و رمون تفنگ میکشه ما هم میگیم به ما اعتماد کن اعتماد نمیکنه بعدش یه نفر شلیک میکنه میمیره همون اوایل بازی چی کار کنم نمیره
من ترجمه حرفای شاپر با پسری که دشمنامون رو کنترل کرد مرحله آخر رو میخوام
نمیمیره داداش میره بیمارستان تو سیتیدل...برو براش گل بخر صله رحم به جا بیار روز عیدی صواب داره![]()
همون دیگه وقتی خیلی مجروح میشه میره بیمارستان تا خوب بشه بعد که چند تا ماموریات میری و از زمان بیمارستان اون میگذره همون منطقه ای که اون توش بستری بود مشکلی پیش میاد و ما میریم اونجا تا مشکل رو حل کنیم و یه یارو هست که عینکیه Assassins هست و سوار آسانسور میشه ما هم میشیم بعد زیر آسانسور ها رو میزنیم میترکه بعدش از آسانسور پیداه میشیم میبینیم اشلی حالش خوب شده و مراقب چند نفر هست تا برن سوار شاتل بشن که ما رو میبینه رومون تفنگ میکشه چون فکر میکنه ما اون زن فضاییه رو کشتیم درحالی که همون Assassins اون زنرو کشت بعد تفنگ میکشه ما هم تفنگ میکشیم نمیدونم چی میشه بدون اینکه دکمه ای رو بزنم خودم یا یکی از یارام اشلی رو میکشه چی کار کنم نمیره تا بیاد تو سفینم یکی گفت بزار روی اسپویلر چجوری بزارم
بعد یک خواهشی که دارم این هست که متن ترجمه شاپرد با همون پسره که آبیه و مرحله آخر با هم صحبت میکنن رو بزارید هیچی نفهمیدم
بعد چی کار کنم که مرحله آخر به بهترین نحو انجام بشه اگه باید چیزیم رو زیاد و تقویت کنم چه جوری تقویت کنم
به سوالهام جواب بدین ممنونتون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)