دیگه کدوم ها خوبه؟بانک سامان الان قرض الحسنه داره ؟بانک ملت چطور؟قرعه کشی ها به چه صورته؟
دیگه کدوم ها خوبه؟بانک سامان الان قرض الحسنه داره ؟بانک ملت چطور؟قرعه کشی ها به چه صورته؟
والا بقیه بانکها خبر ندارم - شما میتونی به وبسایتشون مراجعه کنید.
بانک سامان قرض الحسنه داره ولی قرعه کش فکر نکنم داشته باشم، من 20هزار تومن تو بانک ملت گذاشتم 15 هزار تومن بردم
تو بانک های خصوصی، بهترین بانک از لحاظ حساب قرض الحسنه بانک اقتصاد نوین هست، تا اونجایی هم که می دونم بانک صادرات به حساب های قرض الحسنه جایزه نمی ده
بیشتر بانک ها تو اردیبهشت ماه و یا خرداد ماه قرعه کشی می کنن، ولی تاریخ تکمیل موجودی را تا انتهای سال اعلام می کنن، به نظر شخصی بنده همون بانک ملت از همه ی بانک ها از لحاظ حساب قرض الحسنه بهتره هرچند که من مشتری پروپاقرص بانک پاسارگاد هستم![]()
Last edited by amir_ata_21; 19-12-2012 at 14:50.
سلام
یک بانکی رفتم صحبت کردم برای افتتاح حساب
یک طرح خیلی جالبی که داشت، برای یک سال سپرده گذاری،ماهیانه20% سود میداد!!!
نظرتون چیه؟ از کجا میاره این همه رو؟
احتمالا منظورش سالی 20% بود. منم بانک انصار افتتاح حساب کردم به من گفت ماهی 7% سود میدیم الان میگه سالی 7 درصد.![]()
سلام دوست عزیز . تمام سودهایِ بانکها و موسسه ها و صندوقها سالیانه هست و هیچ استثنائی نداره چون این یک واحدِ اندازه گیری و سنجش سود هست در بانکها . مثال : وقتی میگن سودِ روز شمار 20% , یعنی در سال 20% سود داره اما تقسیم بر 365 میشه و روزانه حساب میشه .
یعنی به 5 میلیون ماهانه چقدر سود یمدن اگر یک ساله بذاریم؟
اگه سود 20 درصد هست میشه ماهیانه 82.191 تومان
اگه سود 21 درصد باشه میشه ماهانه 86.301 تومان
به نظرتون ارزش داره پول رو اینجوری تو حساب بذاریم و سود ماهیانه رو روش بذاریم ارزشش پایین نمیاد؟
این سود ها شرعا حلاله؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)