عکسش که کیفیت خوبی نداره
ولی من تو فن پیج سونی اریکسون دیده بودم که عکس گذاشته بودن کیفیت قابل قبولی رو داشت البته از نظر من شاید کسانی که تخصصی تو عکاسی داشته باشن تاییدش نکنن![]()
عکسش که کیفیت خوبی نداره
ولی من تو فن پیج سونی اریکسون دیده بودم که عکس گذاشته بودن کیفیت قابل قبولی رو داشت البته از نظر من شاید کسانی که تخصصی تو عکاسی داشته باشن تاییدش نکنن![]()
دوستان من به احتمال زیاد تا آخر هفته دیگه گوشیمو عوض میکنم. انتخاب اولم آرکه . اما دوستام HTC دارن (اینکردبل اس و دیزایر اچ دیو سن سیشن) خواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش ، کیفیت عکسبرداری ، دوام باطری و کیفیت و بلندی صدای آرک از اون HTC هایی که گفتم بیشتره یا جلوی دوستا کم میاریم؟؟؟؟
مرسی از توجهتون . فقط لطفاً جوابهای دقیق بدین مخصوصاً اونایی که این گوشی رو دارن چون وقت زیادی واسه تحقیق در این موارد ندارم
با تشکر
من فیلم مورتال کمبت(Mortal Kombat Legacy - Ep. 2 - 1080p-(AFilm1.in)) رو از اینترنت با کیفیت 1080p گرفتم که الان تو گوشی با کیفیت عالی پخش میشه
پسوند mkv
Last edited by josef_pour; 19-08-2011 at 19:08.
josef_pour عزیز لطفاً شما به سوالای من ج بدید
سایز این فایل mkv که گرفتی چند هست؟(چند مگ هست)
]
50مگ 9دقیقه هست
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
چشم![]()
منhtc نداشتم کیفیت صفحه نمایش از نظر من عالی هستش (صفحه نمایشش از زاویه که نگاه میکنی گفته شده که بد دیده میشه ولی اینطوری نیشت)کیفیت عکس برداری و فیلم برداری اونطوری نبود که تو تبلیغات هستش یا من درست باهاش نتونستم کارکنم شاید هم باید گوشی آپدیت بشه دوام باطری تو کار سنگین مثل بازی و ... تا 6،7 ساعت دوام میاره تو کار کردن بعد یه مدت بالای گوشی داغ میکنه
gps ش عالی هستش
سرعت بالا اومدن گوشی پایین هستش ولی به محض بالا اومدن گوشی خیلی عالی کار میکنه
تاچش چهار نقطه همزمان رو تشخیص میده
josef_pour نگفتی فیلم برداریش توی شب و نور کم چطوریه.آیا در این زمنیه برتری خاصی نسبت به گوشی های هم رده خودش داره یا نه؟
فقط 7 ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من موندم چطور میگن باطریه این گوشی بعد از آیفون بهترین دواام رو داره؟؟؟؟
josef_pour عزیز اگه میتونی گوشیتو حتماً آپدیت کن و ببین این مشکلاته الانت رفع میشه یا آپدیت هم بیخودیه؟(فقط زودتر)
با تشکر
این فابل شما 1080P که نیست هیچی ، من فکر کنم 360P هم نباشه .
آخه به نظر خودتون 1080P اونم 9 دقیقه 50 مگ میشه ؟ حداقل باید بالای 400 مگ باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)