تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 179 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میگم احیانا مال شما فارنهایت نشون نمیده...هرچند ۱۰۵F هم میشه 45C که زیادی خنکه....ولی گفتم یه احتماله!

عزیز مال من سیلسیوس هست یعنی میگی بعد از 10 سال سابقه تو این زمینه اشتباه میکنم

همیشه دما به طور پیشفرض در کامپیوتر سیلسیوس هست( اینم نکته انحرافی توی علم کامپیوتر هست که کسی توجه نمیکنه )

پایه مقیاس درجه حرارت در اکثر سیستم های تعادل بین درجه حرارت جزء (مانند جوش ، انجماد ، نقطه ذوب و سه گانه از مواد خالص) به تصویب رسید. اغلب انتخاب اقلام و مواد با تکرارپذیری بالا و ثبات است. به عنوان مثال ، دمای نقطه سه گانه آب (273.16 K = 0 C) و یا آب جوش (100 C) 101 325 N/m3 فشار (1 fiz جو است.)
    با اندازه گیری مقادیر دیگر وابسته به دما ، به منظور تعیین نتایج فردی از وابستگی به درجه حرارت بین مالکیت انتخاب یک بدن خاص ، و درجه حرارت -- درجه حرارت از آنجا که یکی از مقادیر که روش غیر مستقیم اندازه گیری می کنیم است. ما به چنین بدن دماسنج بدن ، و اموال -- اموال thermowell. در حالت دوم ممکن است ، برای مثال ، حجم یک وزن خاص از جیوه ، فشار از وزن مخصوص واقعی گاز در حجم ثابت ، مقاومت الکتریکی سنسور پلاتین ، و غیره به زبان ساده ، رابطه بین دما و مقدار وابسته به گرماسنج ، نشان دهنده خطی. از لحاظ تئوری ممکن است برای یک تعداد نامحدود از مقیاس های دما با توجه به استبداد در انتخاب ماده وابسته به گرماسنج و قابل قبول از نکات اساسی در مقیاس. مهم ترین مقیاس های درجه حرارت در حال حاضر استفاده می شود عبارتند از : مقیاس کلوین ، سانتیگراد ، فارنهایت و کمتر شناخته شده و یا اعمال می شود نه به عنوان یک سنگ : Rankine ، و بین المللی Raumura مقیاس دما عملی است.
    Last edited by ztczt328; 05-07-2011 at 08:45.

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببخشبد اگه جای این سوال اینجا نیست
    یا Nvidia GeForce GT 540M 1GB چه بازی هایی رو میشه انجام داد گرافیکش در چه حدی هست
    میخواستم این لپ تاب رو بگیریم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

یا Nvidia GeForce GT 540M 1GB چه بازی هایی رو میشه انجام داد گرافیکش در چه حدی هست
    تمام بازی ها دنیا رو بالا میاره.
    گرافیک بالاییه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست گرامی اول هیچ بازی برای گرافیک بالای 512 ساخته نمیشه این یک قانون هست اینی که میبینی گرافیک بالا میبندن برای اینکه بتونه گیفیت رو ببره بالا وگرنه تاحالا بازی ساخته نشده که گرافیک بالا بخواد

(مثلان همین دروبین گوشی ار در نظر بگیر تا منطورمو بفهمی پندین سال قبل تونستند تا 100 مگاپیکسل را بسازن ولی اول 1 مگ را دادن بهد 2 مگ بعد 3 تا امروز که بالاترینش فکر کنم 12 هست این سیاست خودشون هست اخه اگر بیام یکدفعه 100 رو بدن ببین دنیا چی میشه ) گرافیک هم از این قضیه خارج نیست بازی که میسازن همه روی گرافیگ 512اجرا میشه ولی برای اینکه بتونی بهتر باز یکنی و تیک زدن بین جابجایی تصاویر نداشته باشی میگن گرافیگ بره بالا تر که اونم خودش بحثش میشه gpu که خیلی مفصله انشاالله فردا امتحانم تموم میشه یه بحث مفصل براتون میزارم...

Battlefield: Bad Company 2 من دو روز میشه تمومش کردم اصلانم تو بازی هسچ تیکی نزدن البته گرافیک مورد نیازش 256 بود منتظر بتل3 هستم

call of را دارم باز میکنم اصلانم هیچ مشکلی ندارم
    بهترین بازی برای تست گرافیک crysis هست ولی من هنوز نگرفتم و نصب کنم کسی نصب کرده خبر بده اگر میخوای صبر کن تا جمعه بگیرم و خبرش را میدمت

ولی خدایی من ندیدم گرافیگ این مدل هنوز کم بیاره
    Last edited by ztczt328; 05-07-2011 at 10:39.

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

دوستان عزیز ممنونم از راهنمایی هاتون
    یه سوال دیگه داشتم اینکه شما موقع تست که از فن استفاده نمی کردین ..میکردین؟
    من دمای لپ تاپم بدون فن تا 101 درجه میره موقع بازی...
    بازم از همتون ممنونم...
    بعد از گارانتی اگه شد حتما میام و اینجا میگم مشکلش چی بود
    مرسی از همتون
    در پناه خدا باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببخشبد اگه جای این سوال اینجا نیست یا Nvidia GeForce GT 540M 1GB چه بازی هایی رو میشه انجام داد گرافیکش در چه حدی هست میخواستم این لپ تاب رو بگیریم
    سلام دوست من بهترین مرجع برای فهمدین اینکه هر بازی با کارت های گرافیکی مختلف چه فریم ریتی رو میده سایت نوت بوک چک هست برای این کارت یعنی540GT برید اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کارت به نظرم اصولآ واسه بازی ساخته نشده کارت متوسطی هست و نباید انتظار زیادی از این کارت داشته باشید توی بازیهای سنگین با تنظیمات بالا افت فربم وحشتناکی میده

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

بازی کرایسیس 2 ر و من روش تست کردم رو بالاترین حالت هم کم نمیاره ولی کرایسیس 1 رو نهایتا(به سختی) میشه رو مدیوم گذاشت تا بشه بازی کرد البته اونم فشار زیادی رو لب تاب میاره.

البته همه میدونیم که کرایسیس 1 سنگین ترین بازی تو بازی هایه کامپیتر هست و همین که رو مدیوم هم بشه بازی کرد نشان از قدرت بالای گرافیک 540 m داره ودر مجموع گرافیکش از خیلی از لب تابای گرون تر از خودشم سر تره.

8. این کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من نسخه سرویس پک1 سون رو نصب کردم ... هنگام نصب 100 گیگ از هارد رو نمی تونستی استفاده کنی ... یه چیزی نوشته بود ... فکر کنم لوجیکال بود ... الان به جای 640 گیگ ، پونصد گیگ بیشتر ندارم
    کسی می تونه کمکی کنه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازی کرایسیس 2 ر و من روش تست کردم رو بالاترین حالت هم کم نمیاره ولی کرایسیس 1 رو نهایتا(به سختی) میشه رو مدیوم گذاشت تا بشه بازی کرد البته اونم فشار زیادی رو لب تاب میاره.

البته همه میدونیم که کرایسیس 1 سنگین ترین بازی تو بازی هایه کامپیتر هست و همین که رو مدیوم هم بشه بازی کرد نشان از قدرت بالای گرافیک 540 m داره ودر مجموع گرافیکش از خیلی از لب تابای گرون تر از خودشم سر تره.

کرایسیس بازی تست گرافیک هست ممنوم منم برم بخرم و بنصبم راستی داستان کرایسس 2 چه جوری هست ؟

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

سلام
    من نسخه سرویس پک1 سون رو نصب کردم ... هنگام نصب 100 گیگ از هارد رو نمی تونستی استفاده کنی ... یه چیزی نوشته بود ... فکر کنم لوجیکال بود ... الان به جای 640 گیگ ، پونصد گیگ بیشتر ندارم
    کسی می تونه کمکی کنه ؟
    ممنون
    روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و manage و از صفحه باز شده disk manage را انتخاب کن ببنم چقدر داری

اگر پارتیشن بندیش خام باشه اونجا به سیستم اضافش کن

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

دوستان عزیز ممنونم از راهنمایی هاتون
    یه سوال دیگه داشتم اینکه شما موقع تست که از فن استفاده نمی کردین ..میکردین؟
    من دمای لپ تاپم بدون فن تا 101 درجه میره موقع بازی...
    بازم از همتون ممنونم...
    بعد از گارانتی اگه شد حتما میام و اینجا میگم مشکلش چی بود
    مرسی از همتون
    در پناه خدا باشین
    اینم بدون فن

البته این بار 3 تا بازی رو لود کردم

11. این کاربر از ztczt328 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..دوست عزیز
    شما وقتی که از بازی میاین بیرون کمی از فشار به cpuوگرافیک کاهش پیدا میکنه
    ممنون میشم اگه میشه در بخش chartsبرنامهspeedfanبا زدن تیک های cpu , gpu,hddیه تست کوچولو بگیرین و وقتی به همین صورت از بازی بیرون میاین (alt+tab,...)یه عکس از همون بخش نمودار ها نشون بدین
    بازم از لطفتون خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •