تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 416 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوي: از اينكه به ركورد بيشترين بازي براي بارسا رسيدم، به خودم افتخار مي كنم

او در ديدار شب گذشته پانصد و چهل و نهمين ديدارش را با پيراهن بارسا انجام داد.

سايت گل- ژاوي، ستاره باشگاه بارسلونا، از اينكه توانست در ديدار شب گذشته تيمش مقابل لوانته با ركورد بيشترين بازي در تيم بارسا كه در اختيار ميگلي بود، برابري كند، اظهار خوشحالي كرد و گفت كه قصد دارد براي سال ها در نوكمپ بماند.

او در ديدار شب گذشته پانصد و چهل و نهمين ديدارش را با پيراهن بارسا انجام داد و با ركورد ميگلي، مدافع اسطوره اي باشگاه كه در دهه 70 و 80 براي 15 فصل براي بارسا به ميدان رفت، برابري كرد.

ژاوي كه تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارد، اين فرصت را خواهد داشت كه بتواند اين ركورد را به ميزان قابل توجهي افزايش دهد.

او در گفتگو با رسانه ها گفت:" رسيدن به اين ركورد براي من يك افتخار است. از همه آنهايي كه در اين مدت از من حمايت كردند، تشكر مي كنم. من هنوز سال هاي زيادي را در پيش دارم و مي خواهم تا آنجا كه ممكن است با بارسا به جام هاي مختلف برسم.
    در كنار من بازيكنان بزرگي مانند والدس، پويول، اينيستا و ديگران قرار دارند و همه آنها از اينكه پيراهن بارسا را مي پوشند، به خود افتخار مي كنند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/3

يوهان كرويف: توپ طلا بايد به ژاوي برسد

اين هافبك ملي پوش اسپانيايي كه شب گذشته در ديدار مقابل لوانته به ركورد بيشترين بازي در تيم بارسا رسيد، همراه با اينيستا و مسي نامزدهاي اصلي جايزه توپ طلاي 2010 هستند.

سايت گل- يوهان كرويف، بازيكن و سرمربي سابق بارسلونا، اعلام كرد كه ترجيح مي دهد توپ طلاي امسال فوتبال دنيا به ژاوي برسد.

اين هافبك ملي پوش اسپانيايي كه شب گذشته در ديدار مقابل لوانته به ركورد بيشترين بازي در تيم بارسا رسيد، همراه با اينيستا و مسي نامزدهاي اصلي جايزه توپ طلاي 2010 هستند.

كرويف در ستون هفتگي اش در روزنامه ال موندو ديورتيوو نوشت:" هر سه فيناليست از يك تيم هستند و اين قدرت تيمي كه در آن بازي مي كنند را نشان مي دهد.
    اگر قرار باشد اين جايزه را براساس توانايي هاي فردي اهدا كنند، اين جايزه بايد به مسي برسد، اگر كنترل روي توپ و تسرع بازي مد نظر است، اينيستا شايسته ترين است اما به دليل تداوم در بازي و رهبري تيم، ژاوي شايسته كسب اين جايزه است.
    براي اينكه بارسلونا بتواند چنين بازي اي را به نمايش بگذارد، بايد يك رهبر داشته باشد. به همين دليل من ژاوي را انتخاب مي كنم، به دليل توانايي اش در ساختن ساختار تيم و كنترل زمان بازي. مسي جام جهاني ضعيفي را پشت سر گذاشت و در ماه هايي از فصل گذشته كه اينيستا مصدوم بود، ژاوي به درخشش اش ادامه داد."

کد:
    2011/1/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرخيو بوسكتس: بازي در خط دفاعي اصلا سخت نبود

بوسكتس كه در ديدار شب گذشته بارسا مقابل لوانته در خط دفاعي به ميدان رفت.

سايت گل- سرخيو بوسكتس، هافبك بارسلونا، معتقد است كه ديدار برگشت تيمش مقابل اتلتيك بيلبائو در جام حذفي يك آزمون دشوار خواهد بود.

تيم باسكي در ديدار رفت با ارائه يك بازي تدافعي عالي توانست بارسلونا را در نوكمپ با تساوي بدون گل متوقف كند و اكنون دو تيم بايد چهارشنبه شب در ديدار برگشت در ورزشگاه سن مامس بار ديگر مقابل هم قرار بگيرند.

بوسكتس كه در ديدار شب گذشته بارسا مقابل لوانته كه با پيروزي 2-1 آبي و اناري ها به پايان رسيد در خط دفاعي به ميدان رفت، به خوبي مي داند تيم باسكي كه قابليت بالايي براي غافلگير كردن هر حريفي برخوردار است.

" جاي هيچ اشتباهي نيست. بازي دشواري خواهد بود. بازي در سن مامس همواره دشوار است. اين ورزشگاه جو فوق العاده اي دارد. آنها بازيكني مانند فرناندو يورنته دارند كه مي تواند از هر جاي زمين روي دروازه حريف خطر ايجاد كند.

زدن يك گل بسيار به سود ما خواهد بود زيرا آنگاه آنها بايد دو گل بزنند. ما در حال حاضر هر سه چهار روز يك بار بازي مي كنيم، اين چيزي است كه براي ماندن در اوج به آن نياز داريم."

او همچنين از تجربه بازي در كنار اريك آبيدال در خط دفاعي بارسا گفت:" من در طول هفته بازي در اين منطقه را تمرين كردم و واقعيت اين است كه به نظرم خيلي آسان بود."

کد:
    2011/1/3

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این داوریها دیگه کاملا از حالت نرمال خارج شده!
    یعنی هرچی بخوای مثلت نگاه کنی به قضیه، نمیشه!
    تمام مسخره بازیها و اون دوتا آفساید مسخره به کنار، هر دو کارت آربلوآ در حد جُک بود!
    دیگه خسته شدیم اینقدر از این داوریها گفتیم..تا کی ادامه داره، معلوم نیست...
    +
    یعنی من یکی که نمیتونم تصور کنم رئال قراره یه نیم فصل فقط این کریم رو به عنوان مهاجم داشته باشه و بخواد قهرمان هم بشه!
    یه سایه ازش بود تویه زمین! چقدر هم توپ خراب کرد...
    اون پاس گلش هم روی هنر کریس بود...
    +
    اوزیل تکنیکی داره که کریس+مسی ندارنش!
    بعضی جاها یه حرکتایی میکنه که آدم کف میکنه!
    واقعا ایول داره...
    +
    بهترین بازیکن زمین هم، کاکا !!
    خدای من!
    کاکا اومد تویه زمین!
    چقدر لذتبخش بود! حال کردم...
    ------
    از 10 هم نمره میدم:
    کاسیاس: 6
    راموس: 6
    آلبیول: 6
    مارسلو: 5
    آربلوآ: 4
    لاس: 0 !(من جای خوزه بودم، همون دقیقه 30 میووردمش بیرون!)
    خدیرا: 6.5
    ژابی: 6.5
    اوزیل: 7
    دی ماریا: 7.5
    کریس: 8
    بنزما: 3
    کلا تیم تا دقیقه 20 خوب بود اما بعدش خیلی بد بازی کردن..
    ختافه هم واقعا تیم خوبی بود...
    البته داوری هم تاثیر زیادی داشت..
    نبود پپه و کاروالیو هم همینطور...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سرخيو بوسكتس: بازي در خط دفاعي اصلا سخت نبود
    آقارو !! یه گل که از ختافه خوردن یه پنالتی هم دادن که داور طبق معمول نگرفت...دیگه باید چطوری میشد که سخت شه!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ختافه 2 – رئال مادرید 3: دو گل رونالدو برای برد مقابل همشهری

سایت گل – کریستیانو رونالدو دو گل زد تا تیمش در ورزشگاه آلفونسو پرس سه بر دو پیروز شود و خود او هم با 19 گل، بالاتر از لیونل مسی 17 گله در صدر جدول گل‌زنان قرار بگیرد.

ژوزه مورینیو به دلیل محرومیت په‌په و ریکاردو کاروالیو از سرخیو راموس و رائول آلبیول در مرکز خط دفاعی استفاده کرد. کاکا جایی در ترکیب ثابت نداشت اما در دقیقه 76 به جای کریم بنزما وارد میدان شد.

رئال در دقیقه 11 به گل رسید. آنخل دی‌ماریا روی خطای بچگانه مانه، مدافع چپ ختافه در محوطه جریمه سرنگون شد و پنالتی حاصل را رونالدو به گل تبدیل کرد.

در دقیقه 19، پاس عمقی عالی دی‌ماریا به مسعود اوزیل رسید و او پس از جا گذاشتن خوردی کودینا، دروازه‌بان ختافه توپ را وارد دروازه ختافه کرد.

پارخو در دقیقه 29 پس از جا گذاشتن آلوارو آربلوا و لاسانا دیارا با ضربه‌ای دیدنی دروازه ایکر کاسیاس را گشود، اما رونالدو در دقیقه 57 فاصله را به دو گل برگرداند. این گل کاملا بر خلاف جریان بازی به ثمر رسید. ضربه کریم بنزما با دفع ضعیف کودینا برگشت و رونالدو گل دوم خود را زد.

در دقیقه 82، آلوارو آربلوا با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و سه دقیقه بعد، روی سانتر پدرو موسکرا که به مارسلو برخورد کرد، خوان آلبین گل دوم ختافه را زد. آنها به شدت به پیش تاختند تا گل سوم را بزنند، اما موفق نشدند.

رئال با 44 امتیاز و دو امتیاز کمتر از بارسلونا در رده دوم جدول است و ختافه با 26 امتیاز هفتم است.

کد:
    آمائوری به رئال مادرید نمی‌رود

سایت گل – آمائوری، مهاجم یوونتوس بعید است در ژانویه به رئال مادرید برود، و مدیر برنامه‌های او شایعات را تکذیب کرده است.

آمائوری 30 ساله در این فصل به دلیل مصدومیت روزگار خوبی نداشته و تنها شش بار در سری آ به میدان رفته است.

منابع ایتالیایی ادعا کرده بودند که یوونتوس امیدوار است آمائوری را واگذار کند و جا برای خرید مهاجمی جدید در ژانویه باز کند. می‌گفتند رئال مادرید به دنبال اوست، اما مدیر برنامه‌هایش به شدت نسبت به این انتقال تردید دارد. جامپیرو پوچتا می‌گوید: «رئال مادرید؟ خوب است که ژوزه مورینیو او را دوست دارد، اما هیچ خبری نیست. این تنها شایعه است.

آمائوری می‌خواهد در یوونتوس بماند و تلاش می‌کند سخت کار کند تا برای بازی آماده باشد. لوییجی دل‌نری بسیار به او باور دارد.

اما شایعات و خبرهای دروغین زیادی وجود دارد.»

کد:
    رئال به دنبال کلوزه

سایت گل- به گزارش وب سایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باشگاه رئال مادرید،قصد دارد که پیشنهاد خود را برای خرید میروسلاو کلوزه به باواریایی ها ارائه دهد. خبرها حاکی از آن است که فلورنتینو پرس،رئیس باشگاه رئال مادرید،قصد ندارد در فصل نقل و انتقالات زمستانی،خریدهای زیادی انجام دهد. این در حالی است که قرارداد میروسلاو کلوزه با باشگاه بایرن مونیخ،این فصل به پایان خواهد رسید و کلوزه هم بارها اعلام کرده است که در صورتی که روی نیمکت بایرن بنشیند،این باشگاه را ترک خواهد کرد اما هنوز مشخص نیست که این بازیکن به پیشنهاد رئال جواب مثبت دهد یا خیر. بسیاری از مطبوعات اسپانیایی در این باره می نویسند که کلوزه،تنها بازیکنی است که سران رئال به شدت عملکرد او را زیر نظر گرفته اند و این احتمال بسیار زیاد است که این بازیکن به این باشگاه بپیوندد. این خبر هنوز از طرف باشگاه رئال مادرید و بایرن مونیخ،تایید نشده است و میروسلاو کلوزه هم هنوز در این باره هیچ اظهار نظری نکرده است

کد:
    مورینیو:درابتدا فکر می کردم با سه یا 4گل اختلاف می بریم

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید معتقد است که تیمش به سختی توانست تا با نتیجه 2-3 مقابل ختافه به پیروزی برسد. او معتقد است که تیمش کنترل بازی را در دست نداشت و اخراج آلوارو آربلوا باعث شد تا مورینیو با حس هیجان ویژه ای و بانگرانی اینکه مبادابازی به تساوی کشیده شود روند بازی را دنبال کند. در پایان مسابقه آقای خاص در کنفرانس خبری گفت:« زمانی که بازی شروع شد، حس کردم که شاید بتوانیم با 3 یا 4 گل اختلاف و آرامش حریف را شکست دهیم ولی در پایان نیمه اول کنترل بازی از دست ما خارج شد و مجبور شدم تا ذهنیت و تمرکز بازیکنان را تغییر دهم.» مورینیو ادامه داد:« در نیمه دوم ما شروع خوبی داشتیم و با قدرت به زمین بازگشتیم ولی بین گل و اخراج آربلوا بیش از حد آرام بودیم. بازی عحیبی بود.

کسب سه امتیاز بازی مقابل حریفی این چنین سرسخت واقعا مهم است.» مورینیو در ادامه در مورد تعویض لاسانا دیارا در بین دونیمه هم صحبت کرد. او معتقد است که داور مسابقه تیم او را هدف گرفته بود و به سه نفر از بازیکنان رئال به خاطر خطای هند کارت زرد نشان داد.مورینیو دراین رابطه گفت:« من 4 خطای هند دیدم. سه خطا از بازیکنان خودم و یک خطا از بازیکنان حریف ولی فقط بازیکنان ما کارت گرفتند.من لاسانا را تعویض کردم،چون او یک کارت داشت.» آقای خاص در بخش پایانی صحبتهایش شادی اش را از بازگشت کاکا به زمین چمن ابراز کرد و اعلام کرد که این نه تنها برای رئال مادرید،بلکه برای دنیای فوتبال خوب است:«بازگشت کاکا خبر بسیار خوبی است و ما خیلی خوشحالیم.»

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب اين هفته بالاخره لاليگا از حالت يه تورنمنت دو جانبه خارج شد
    ميشد احساس كرد كه بارسا و رئال دارن توي يه ليگ بازي ميكنن
    اميدوارم بازيهاي هيجان انگيزتر و فشرده تري ببينيم
    بارسا سال گذشته بالاي 100 گل زد امسال هنوز دو بازي از نيم فصل مونده 53 گل زده
    اگه همينقدر توي نيم فصل دوم بزنه بازم بالاي 100 گل زده و احتمالا بالاي 100 امتياز بگيره
    شايد طرفداراي اين دو تيم خوششون بياد
    اما به نظر من داره يه كم لوس ميشه
    انصافا سالهاي گذشته لاليگا ليگتر بود
    لاكرونياي غول كش
    والنسيا كه محال بود قبلش بشه گفت رئال و بارسا ميبرن يا نه
    اتلتيكومادريد
    مايوركاي هكتور كوپر
    همين سوياي دو سه فصل گذشته
    اسپانيول كه حتي توي قهرماني تيمها تاثير گذار بود
    در كل به نظر من ليگ اسپانيا از نظر كيفي افت كرده
    تيمهاي مقابل اين دو تيم اصلا اعتماد به نفس گذشته رو ندارن
    فوتبال يعني مثلث برد باخت و مساوي
    حذف شدن هر كدوم از اينا يعني دور شدن از ذات فوتبال
    تيمي كه نبازه به مرور از اصالت فوتبال دور ميشه
    به قول باخ در شكست قلبها نزديكتر ميشن
    به قول پل والري انسان تنها در شكست پيشرفت ميكنه
    به قول فلاسفه : « تعرف الشيا به اضدادها» هر چيزي با ضدش تعريف ميشه
    تيمي كه نبازه تعريف درستي از پيروزي نداره
    ولذت واقعي پيروزي رو درك نميكنه
    شايد بگين يه چيزيش ميشه ولي دلم براي باخت بارسا تنگ شده
    Last edited by گرافيكار; 04-01-2011 at 12:25.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

با تاخیر برد بارسا رو به تمام هواداراشون تبریک میگم

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به خدا نمیدونم اول فصل بارسا چش میشه؟؟؟؟؟پارسال هم فصل رو خوب شروع نکرد....
    اگه امسال بازیهای اول فصل رو هم میبردیم من مطمئن بودم که بدون از دست دادن امتیاز یعنی با حداکثر امتیاز فصل رو به پایان میبردیم و یه رکورد تاریخی میزدیم....ولی حیف که فصل رو بد شروع میکنیم...به هر حال از همین الان مطمئنم که قهرمانیم و بالای 100 امتیاز میاریم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای دور برگشت جام حذفی اسپانیا ( کوپا دل ری ) :

January 5

Malaga 3 - 5 Sevilla

Deportivo La Coruna 1 - 1 Cordoba

Athletic Bilbao 0 - 0 Barcelona

January 6

Getafe 2 - 1 Real Betis

Mallorca 3 - 4 Almeria

Villarreal 0 - 0 Valencia

Espanyol 0 - 1 Atletico Madrid

Levante 0 - 8 Real Madrid
    Last edited by Ezel; 04-01-2011 at 21:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج لالیگا: برد رئال و ویارئال، تساوی اتلتیکو

سایت گل – در دیدارهای دیشب لالیگا نتایج زیر به دست آمد:

اتلتیکو مادرید صفر – راسینگ سانتاندر صفر

مایورکا 3 – ارکولس صفر
    گل‌ها: لوپس (38)، ویکتور (41)، پریرا (51)

ویارئال 2 – المریا صفر
    گل‌ها: کاتالا (22)، والرو (58)

ساراگوسا 2 – رئال سوسیه‌داد 1
    گل‌ها: سیناماپونگوله (10) و برائولیو (90) برای ساراگوسا، پریتو (33) برای سوسیه‌داد

ختافه 2 – رئال مادرید 3
    گل‌ها: پارخو (29) و آلبین (85) برای ختافه، رونالدو (11، پنالتی و 57) و اوزیل (19) برای رئال
    اخراج: آربلوا (82) از رئال

کد:
    2011/1/4

برنامه بازیهای دوربرگشت جام حذفی اسپانیا- بارسا به دنبال صعود در باسک

دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی باشگاه های اسپانیا روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار خواهد شد.

سایت گل- دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی باشگاه های اسپانیا (کوپا دل ری) چهارشنبه و پنجشنبه برگزار خواهد شد و در یکی از حساس ترین دیدارها، بارسلونا در منطقه باسک به مصاف اتلتیک بیلبائو می رود و اتلتیکومادرید در خانه اسپانیول به میدان خواهد رفت. رئال مادرید هم که دیدار رفتش را با پیروزی مقتدرانه مقابل لوانته به پایان برده بود کار آسانی را پیش رو خواهد داشت.

برنامه دیدارهای دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا و نتایج دیدار رفت دو تیم در پرانتز را مشاهده می کنید:

چهارشنبه 15 دی (5 ژانویه)

*مالاگا- سویا (3-5)
    * دپورتیوو لاکرونیا – کوردوبا (1-1)
    *اتلتیک بیلبائو – بارسلونا (0-0)

پنجشنبه 16 دی (6 ژانویه)

* ختافه- بتیس (2-1)
    *مایورکا – آلمریا (3-4)
    *ویارئال- والنسیا (0-0)
    *اسپانیول- اتلتیکومادرید (0-1)
    *لوانته - رئال مادرید (0-8)

کد:
    2011/1/4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •