کلا موقع خرید باید چی رو تست کنم؟دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
کلا موقع خرید باید چی رو تست کنم؟دوست نداشتید گارانتی داشته باشه همون موقع کامل تست کنید برین تو جی پی اس بزارین کامل وصل بشه چنتا چیز رو با هم باز کنید در کل یکم فشار به گوشی بیارید اگر ریست کرد بدونید گوشی ایراد داره!
به نظر من اگه قبلا نوکیا داشتید این گوشی را نخرید نا امید میشید!
باگارانتی بگیرید اطمینانش بالاتره
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
چرا این گوشی که همهچیش ارتقا یافته اتفاقا خیلی هم خوبه
خیلی با خودم کلنجار میرم یه ان 8 بگیرم ولی عدم ریسپانس سریع تاچش بعضی وقتها حال بهم میزنه!
من وقتی گوشیم ایراد داشت دچار این عدم ریسپانس سریع میشد. وقتی IC ایراد دارش تعویض شد از سرعت تاچش حیرت زده شدم. این فقط تجربه من بود و ممکن است در مورد شما تفاوت داشته باشه.
راستی اینم بگن که مشکل گوشیم به کل رفع شده و دیگه اصلا هنگ نکرده و کاملا طبیعی کار میکنه با سرعت بالا.
سلام
چطور میشه صفحه تاچ N8 رو کالیبره کرد؟
به نظرم کالیبره کردن صفحه تاچ میتونه در عکس العملش موثر باشه
دوستان تو سایت گوشی شاپ میگن اصلا هیچ نوکیا N8 ـی اصل فنلاند نیست همه شون فقط لیبلشون عوض شده و تو ایران
بازار گرمی هست ! یعنی اصلا هیچ اصل فنلاندی وجود نداره ؟ آخه خودم چند بار دیدم همه لیبلشون عوض شده بود ؟
من هفته پیش رنگ نقره ای با گارانتی اصلی (زنگ زدم و گارانتی رو چک کردم ) ساخت کشور فنلاند گرفتم 630
وقتی داشتم گارانتی رو چک میکردم از آقا پرسیدم این گوشی ساخت کجاست؟
ایشون گفت مهم نیست ساخت کجاست مهم اینه که ساخت نوکیا و اصل هست (یعنی طرح نوکیا نیست) اما چک کرد و تایید کرد که ساخت فنلاند هست.
اگر لیبلی رو عوض کنند حتما از فرم ظاهرش معلومه و قشنگ تابلوست.
موفق باشید
با سلام . این فنلاند و غیر فنلاند بودن اصلً مهم نیست و هر کی یک چیزی میگوید . وقتی چه در فنلاند و چه در بیابانهای افریقا این گوشی بوسیله ی ماشین مونتاژ میشود هیچ اهمیتی ندارد در کجا مونتاژ شده . کنترل کیفیت نیز طبق استانداردهای نوکیا در همه جا انجام میشود . مهم این است که گوشی شما جزو سریهای اولیه نبایشد چون چه فنلاند و چه غیر فنلاند دچار مشکلاتی میشد ولی در سریهای جدید رفع شده است . دوران فنلاند فنلاند کردن گذشته است .
Last edited by Namdarian; 14-03-2011 at 17:05.
فقط سری اول گوشی های ان8 تو ایران مال فنلاند هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)