تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 151 از 386 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان وقتی چراغ بنزینش روشن میشه چند لیتر بنزین تو باکش داره ؟؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان می خوام بخاطر 200 تومن ارزون بودن، ایران خودرو بخرم. آیا صلاح می دونید؟
    من که از هرکی شنیدم از ایران خودروش بد گفته.
    تو همین انجمن پارسال اینطورا بود یه بنده خدایی تاپیک زده بود که تندر ایران خودروش آتیش گرفته بود.

در کل شما که داری 15 میلیون و نیم پول میدی حالا 200 تومن اینور اونور که ارزش نداره.
    کلا مونتاژ پارس خودرو بهتره همیشه هم امتیاز بالاتری گرفته.
    بازم تحقیق کن. من از رو شنیده ها گفتم که البته همه ی شنیده ها پارس خودرو رو بهتر میدونن.

3. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

چی؟
    تندر90 ؟

صفر کیلومتر بازار:
    e0: 11700000
    e1+airbag+abs: 13800000
    e2: 15600000 فول

قیمت نمایشگاه ها تو شهرستان هست که خودم پرسیدم و ان شالله قراره بخرم. e2 فول.
    e1 , e2 پارس خودرو 200 تومنی گرونتر هست.
    e0 رو نپرسیدم که قیمت ایران خودرو هست یا پارس خودرو (اصلا" خبر ندارم که پارس خودرو e0 صفر داره یا نه، اما ماشینه صفر بود)
    دوستان می خوام بخاطر 200 تومن ارزون بودن، ایران خودرو بخرم. آیا صلاح می دونید؟
    ایرن خودرویی با پارس خودرویی هیچ فرقی نداره.تمام چیزایی که میگن فقط به خاطر تبلیغاته من خودم l90 ایران خودرویی دارم ازشم راضیم تا حالا هم که مشکلی نداشته پسر عمم l90 پارس خودرویی داره سواری هر جفتشونم یکیه.
    شما توی ایران زندگی میکنید یعنی کشوری که نام هیچ شرکت یا برندی تضمینی برای خرید شما نیست
    خرید خودرو تو ایران و کیفیت ان کاملآ شانسی و اتفاقی هست البته پارس خودرو نسبت به ایران خودرو خوش قول تر هست این تفاوت قیمتی که میگیدم از ...... نمایشگاه دارا برای سود بیشتره.البته تو اصفهان این تفاوت
    قیمت وجود نداره

5. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

توی رده بندی کیفی خودرو ها هم تندر نود ایران خودرو پایین تر از تندر نود پارس خودرو هست ، ایران خودرو توی یه سری ماشین دیگه (مثلا پرشیا) یه خورده بدنام شده و برای همین مردم ترجیح دادن تندر 90 اشون پارس خودرو باشه ، دلال ها هم سو استفاده کردن و گرون کردن
    l90 ایران خودرویی دارم ازشم راضیم تا حالا هم که مشکلی نداشته پسر عمم l90 پارس خودرویی داره سواری هر جفتشونم یکیه.
    معلومه جفتشون یکیه ، بحث سر دقت موقع مونتاژ کردنه ، مثلا رفیقم یه 206 صفر گرفته بود چراغ ترمز سمت چپش سیمش قطع بود . یا یکی دیگه دکمه ی روی کمربند عقبش رو اشتباه پانچ کرده بودن

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من از خیلی از دوستانی که تندر دارند شنیدم، تنها تفاوت محسوس پارس خودرو و ایران خودرو توی کیفیت رنگ هستش. که اونم کیفیت رنگ ایران خودرو بهتره!!!
    توی ین چند ماه هم با این تاخیری که تو تحویل ماشین ها (مخصوصا" e2lp سفید) پارس خودرو داشته، روی ایران خودرو رو سفید کرده.
    یک ساعت پیش قراردادم رو با پارس خودرو فسخ کردم (e2lp سفید تحویل اسفند) دعا کنید که خیر باشه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرداد ماه
    من که به این ارزایابی اعتماد چندانی ندارم. مهم نظر مصرف کننده اصلی محصول هست.

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 8211534635's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خراسان بزرگ

پيش فرض

سلام
    با روندی که ایرانخودرو دارد و با مشکلاتی که شرکت رنو پارس دارد عاقبت خوبی برای ال نود نخواهد بود
    زیرا ایرانخودرو به عنوان بزرگترین شرکت خودروساز برنامه هایی از قبیل فیس لیفت و تولید انواع متنوعی از سمند و رانا و 206 دارد و سرمایه گذاری کمتری روی این خودرو می کند در نتیجه این خودرو به تدریج از مدار تولید خارج خواهد شد

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

من که به این ارزایابی اعتماد چندانی ندارم. مهم نظر مصرف کننده اصلی محصول هست.
    من هم دقیقآ مثل شما فکر میکنم.
    معلومه جفتشون یکیه ، بحث سر دقت موقع مونتاژ کردنه ، مثلا رفیقم یه 206 صفر گرفته بود چراغ ترمز سمت چپش سیمش قطع بود . یا یکی دیگه دکمه ی روی کمربند عقبش رو اشتباه پانچ کرده بودن
    بازم تاکید میکنم کیفیت ماشین,مونتاژ در ایزان کاملآ شانسی هست.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

سلام
    با روندی که ایرانخودرو دارد و با مشکلاتی که شرکت رنو پارس دارد عاقبت خوبی برای ال نود نخواهد بود
    زیرا ایرانخودرو به عنوان بزرگترین شرکت خودروساز برنامه هایی از قبیل فیس لیفت و تولید انواع متنوعی از سمند و رانا و 206 دارد و سرمایه گذاری کمتری روی این خودرو می کند در نتیجه این خودرو به تدریج از مدار تولید خارج خواهد شد
    منم با حرف شما موافقم مخصوصآ که ایران خودرو در تولید کمی و نه کیفی از پارس خودرو جلوتره.

12. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بزودی، تحویل تندر 90 دوگانه سوز به مشتریان
    توليد تندر دوگانه سوز ايران خودرو از نيمه دوم شهريور ماه سال جاري آغازشده و به ترتيب اولويت ، خودروهاي مذکور به متقاضيان واگذار می شود.

به گزارش ایکو پرس در حال حاضر دعوت نامه هاي متقاضيان تندر نود دوگانه سوز ارسال شده است كه ضمن تكميل وجه متقاضيان ، بخشي از خودروهاي مذكور فاكتور و تحويل داده شده است .

بر اساس این گزارش ، خودروهاي تندر نود دوگانه سوزایران خودرو در حال حاضر در سه تيپ , E0/AC , E1+ABS , E2LP در حال توليد است كه قيمت مصوب به ترتيب تيپ11 ،e0 میلیون و250 هزار تومان، تيپ E1 با قیمتی معادل 13 میلیون و300 هزار تومان و تيپ E2 آن با قیمتی برابر با 15 میلیون و450 هزار تومان به بازار عرضه می شود. در حال حاضر تمامی تعهدات تندر 90 بنزینی تقريبا به روز شده است (من یکی که باورم شد!!!)
    پایگاه اطلاع رسانی گروه صنعتی ایران خودرو:
    http://news.ikco.com/FA/News.aspx?docID=12058

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام فرا صبح ماشین ال ۹۰ دمو یه چک کامل بدم فقط نمیدونم کجا ببرم که قبولش کنه /.؟؟؟؟
    اونی که تو جاده کرج هست بدون نوبت قبول میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •