سلام
اقا من امروز رسیدم به 300 مین مرحله چلنج تاورش ...واقعیتش نامردیه که اول Goro بعد Kintaro سپس Melina اونم با همون خط سلامتی که داری
فقط یکی از دوستان بگه بعد ملینا هم احدی خواهد امد..؟![]()
سلام
اقا من امروز رسیدم به 300 مین مرحله چلنج تاورش ...واقعیتش نامردیه که اول Goro بعد Kintaro سپس Melina اونم با همون خط سلامتی که داری
فقط یکی از دوستان بگه بعد ملینا هم احدی خواهد امد..؟![]()
بعد از ملینا خود شائوکان از رو صندلی میپره وسط
چند بار بمیر و Retry بزن اسون میشه کم کم . جوریکه هر کدوم رو بکشی کلی بهت هلت میده![]()
مرسی cain جون
یه سوال دیگه که حالا زیاد مهم نیست ولی بپرسم بهتره ..این kung lao یه حرکت داره طرف رو زیر پا میندازه بعد میندازدتش هوا بهدش با دست میزنه تو شکمش رو چطوری باید زد !؟من هر کاری میکنم نمیشه ..منطورم همون حرکتیه که این check تو ویدوش همش اخر x-ray هاش و حرکاتش میزنه
Last edited by akharwarbaz; 25-08-2011 at 08:04.
cزدن اون حرکت با دسته ایکس باکس سخته . من چند باری زدم . اما بیشتر وقتا خراب میکنم . باید خیلی سریع تا حس میکنی ایکس ری داره تموم میشه دو بار جلو رو بزنی که دش کنه و سریع کمبوی زیر رو بزنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دیدی واسه تو هم خیلی سخته میتونی جلو A رو بزنی سریع بعدش Spin یا همو مایل جلو X رو بزنی .
یه کاره دیگه هم میشه کرد اینه که دش کنی یه Y بزنی دوباره دش کنی Y بزنی نمیدونم یعد ایکس ری چنتا میشه زد . اما اینم زدنش با دسته ایکس باکس خیلی سخته فکر کنم . من تست نکردم . همون Spin میزنم که خراب نکنم وسط بازی![]()
یه ویدئو جالب که توضیح میده اون دکمه LT واسه ایکس باکس یا Switch Stance که کارکتر بدنشو اینور اونور میکنهکه تاثیری روی کمبوی کانگ لائو میزاره .
نمیدونم چجوری شد ولی داشتم همه دکمه ها با هم میزدم که یهو کینتارو بیبی شد ...!!!!
![]()
شما باید همه مبارزه های قبل از باس هارو با بیبیلیتی تموم کنین . به باس ها هم که رسیدین راند اخر نباید بلاک کنین.خود به خود باس ها بیبی میشنحتی شائوکان
اقا فرق x,y و x+y چیه ؟
تازه واردم![]()
x+yیعنی اینکه دوتا دکمه رو همزمان با هم فشار بدی
مثله اینکه این روزا بحث اسموک خیلی داغ شده بین مورتال کمبت بازها
این ریسیت جلو B یا جلو دایره باعث شده به راحتی ادم بتونه کمبوی 108% بزنه با اسموک :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)