بچه ها اينجا بازي رو 1 دي وي دي ارائه داده
كلك ملك تو كار نيست كه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اينجا بازي رو 1 دي وي دي ارائه داده
كلك ملك تو كار نيست كه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که نسخه ی 2 دی وی دی خریدم هنوز توش گیر کردم توی چپتر 2 گیر میکنه
من نسخه repack که حجمش 4.5GB بود رو دانلود کردم که میشه همون یه دی.وی.دی و خودش کرک داشت و کلاً هیچ مشکلی نداشت و یه زبانه بود فقط انگلیسی (البته مراحل نصب زبان روسی بود ولی مهم نیس چون واضحه و سریع نصب میشه و پس از نصب به همه بازی به زبان انگلیسی کامل) جایی گفتن که اونایی که حجمش کمه کاراکترهای بازی و مردم و ماشین هاش کمتره که اینجوری نبود و یه نفرو که توی خیابون میدیدی هی تکرار نمیشد! در کل عالی بوده ...![]()
نقد من:
سلام.
خوب منم بلاخره بازی رو تموم کردم
فکر کنم از همه بالاتر بودم با 75%
البته خوب نه مجله ها رو گرفتم نه پوستر ها رو. پوستر که هیچی!!!!
-----------------------------------
خوب:
به نظر من که بازی مافیا یک رو ندیدم اینطوری میتونه باشه!
گرافیک عالی. گیم پلی متوسط . هر وقت که میخوابید با تلفن معموریت بعدی رو بهش میگفتن. که خیلیهاش شب بود و تو روز نبود.( خوب مافیایی عمل کردن دیگه)
یه مشکل بزرگ که داشت باید از اینوربه اونور شهر میرفتی برای یک معموریت.
آهنگهای بازی از آهنگهایی معروف انتخاب شده بود که شاید میشه گفت که معروفترینش همون آهنگ آخر بازی بود که مال Johnnie Ray بود.
یه سری آهنگهای دیگه هم در این سبک که جالب بود و با حال و هوای بازی یکی بود. ولی خداییش کم بود.
رادیو هم همش آهنگ میگذاشت که اصلا جالب نبود!!!
داستان بازی کلا نشون دهنده ی گروهایی هستند که بخاطر پول( مثل بلایی که سر هنری اومد) حتی دوست خودشون رو هم حاظر هستن بکشن. و به قول رئیس که گفته بود خوانده ی شما ما هستیم و اینجا و از خانواده خودتون مهمتره!
بازی واقع گرایانه : به نظر من نباید به دید یک بازی معمولی بهش نگاه کرد. شاید بازی کوتاه بود ولی شک نکنید اگه بلند بود مزه بازی و لذت بازی و داستان بازی از بین میرفت .
موزیک بازی عالی بود و کسانی که از سیستم دالبی بی بهره هستن این مورد رو حس نکردن! مثلا اول بسم الله که تیر میخوره به شیشه ی مش روب و میترکه صدا رو اگه با سیستم دالبی بشنوید همون اول تحت تاثیر قرار میگیرن!
گرافیک بازی عالی بود. برعکس خیلیها که میگن تو زمستون همش ماشین لیز میخوره، شما باید به دید یک بازی واقع گرا بهش نگاه کنین! اگه سوار ماشین شده باشین می بینین تو بارون( که واقعا اینطوری هم هست) نمیشه درست ماشین رو کنترل کرد. در ضمن هندلینگ ماشین های دهه ی 50 مثل الان که نیست! ترمز ABS هم نبوده.
دقت کردین ماشین که ترمز میگرفت سوت میکشید؟
دلیلش واقع گراییی بازی بود!!
یه ایراد: یه چیز مسخره که داشت این بود که بازی کاملا Open world نبود. مثلا شما که میخوای بری ماشین اوراق کنی خیابونهای پیچ و پیچ.
اگه از ماشین پیاده بشیو بیخوای از پیچ بلایی از بقل کوه خودت رو برسون پایین که خیابون هست می بینی نمیشه رفت. فقط مسیرت از توی خیابونه!!!
مجله ها: مجله ها چیزهای عجیبی نبودن. واسه اینه بود که کسل کننده نشه بازی. درضمن. هرکس نخواد میتونه برش نداره!!!
من کلا 10 تاش رو برداشم!!
Wanted ها هم چیزهای جالبی بود من یکیش رو برداشتم و خوندم. در مورد مثلا آدمهایی هست که توی این گروه بودن و اینا!! واسه از اطلاعات عمومی.
نتیجه ی کلی:
به نظر من به صورت یه بازی مستقل بازی خوبی بود جوری که اگه ازش سر در بیارین میتونن متوجه بشین. ولی خوب. به نظرم برای 8 سال باید بیشتر روی داستانش کار میکرن . به جای اینکه این اون رو بکشه اون اونیکی رو ...
همش همدیگه رو بکشن!!!
یه مشکل بزرگ دیگه جونش بود.
خیلی کمتر جایی ( بیشتر آخر بازی) چیزی پیدا میکردی که جونت رو زیاد کنه. من که همیشه در حالت تپش قلب بازی رو انجام دادم!!!
--------------------------------------
امروز
بعد از حدودا 5 روز تمومش کردم. البته مثل بعضی ها بکوب نشستم پشتش ، چون خیال نداشتم زودی بازی تموم بشه!!!!!
ولی به جرات میگم این بازی یک بار مصرفه!! تموم شد دیگه لذتی برای ادامه ( لااقل برای من) نداره!!!
![]()
تموم شد ، رو 71 درصد ، 11 ساعت بازی!
وای اصلا فکرشم نمیکنم !؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
داستان بازی مبهم تموم شد ، یعنی با این اوصاف باید شماره 3 هم دنباله ی داستان ویتو باشه ... !
یکی از چیز های دیگه و جالب این بود که بازی بعد از اتمام به شما اجازه نمیده که در محیطش چرخ بزنید ! و باید چپتر هارو لود کنید تا بتونید تو شهر بازی کنید !
کلا داستان قوی و گیرایی داشت مخصوصا نقاط مبهمش ... ! و ربطش به مافیا 1 کلا خیلی خوب بود من بهش 8.5 از 10 میدم چون هنوز هم میشد بهتر از این بود.
سازندگان بازی به جزئیات که به چشم نمیان اهمیت دادند ولی به کلیاتی که باید توجه میشد ، توجه نکردن ! مثلا شما میتونید صندق عقب ماشین رو باز کنید و فقط در یک مرحله
این کار بدرتون میخوره ، کلا خیلی جاهای دیگه باید کار میشد که نشد ، گرافیک و داستان قوی داشت !
امیدوارم مافیا 3 این همه بی توجهی رو نداشته باشه ...
و البته برای من یه قسمت سانسور داشت ، وقتی که با ادی و جو برای آزادی ویتو جشن میگیریم ، برای من اصلا کات سینشو رو نشون نداد وسطش !
و یک دفعه بعد از رسوندن اونها به بار ، از دم درش که مست بودن شروع میشه ! مشکل از چی بود ؟
اگه مثل من دوباره ( بعضی از مراحل که دیالوگشو درست متوجه نمی شدم ، سه باره !!!) بودی چه میکردی ؟؟؟امروز
بعد از حدودا 5 روز تمومش کردم. البته مثل بعضی ها بکوب نشستم پشتش ، چون خیال نداشتم زودی بازی تموم بشه!!!!!
ولی به جرات میگم این بازی یک بار مصرفه!! تموم شد دیگه لذتی برای ادامه ( لااقل برای من) نداره!!!
![]()
خل میشدم رسما!!!
خوب دیگه. شما یه قولی دادی باید پاش وایسی. آره خوب سخته
من یک مرحله رو اینطوری کردم .شکل پیدا کرد مجبور شدم از اول معموریت برم. ولی خیلی کلافه کننده بود!!!
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
آره چون :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
خیلی دلم براش سوخت ، آدم باحالی بود !
من وقتی بازی رو تموم کردم 26 تا مجله و 5 تا پوستر جمع کردم شد 75% . شما چه کار کردی که شد 75% ؟؟؟؟؟!!!!!
عزیز من خوب معلومه با اون لهجه مسخره سیسیلی دیلوگا رو متوجه نمیشی!اگه مثل من دوباره ( بعضی از مراحل که دیالوگشو درست متوجه نمی شدم ، سه باره !!!) بودی چه میکردی ؟؟؟