تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 376 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

همه بازیکنای بزرگ خصوصیت خاص خودشونو دارن
    گرد مولر یه تمام کننده فوق العاده بوده،زیدان یه ژنرال تمام معنا توی خط میانی بوده،ژاوی یه پاسور فوق العادست و .....
    خصوصیت برجسته بکام هم ضربه آزاد زدن بودنش و دقت سانتراش هست ولی این خصوصیت به معنی اینه که اون سلطان بازیکنای جهان هستش؟
    اگه فقط به ضربه آزاد زدن باشه همونطور که میدونی جونینیو این چندسال آخر از بکام هم بهتر بود پس جونینیو سلطان بازیکنای دنیاست؟
    درینکه بکام تو دوران اوجش بازیکن خیلی بزرگی بوده هیچ شکی نیست ولی هیچوقت بهترین بازیکن دنیا نبود
    البته مقایسه بکهام با جونینیو اصلا کار درستی نیست چون بکهام در جریان بازی خیلی موثر تر از جونینیو بازی میکرد. (به الانش نگاه نکن که دیگه پیر شده) البته سلطان ضربات ایستگاهی که به نظرم سینیشا میهایلوویچ هستش. بگذریم. بیخیال...

در مورد اینکه بکهام هیچ وقت بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشده هم باید بگم که اصولا سیستم انتخاب بهترین بازیکن دنیا به نظرم خیلی سیستم درستی نیست که بشه بهش استناد کرد. مثلا بازیکنی مثل پائولو مالدینی که 25 سال در بالاترین سطح فوتبال اسطوره وار بازی کرده و همه ی عناوین ممکنه رو درو کرده هم هیچ وقت به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشده. پس لابد مالدینی هم بازیکن خوبی نبوده و نباید از او به عنوان سلطان مدافعان جهان نام برد؟!

فکر کنم در سال 2007 بود (یا شاید هم سال 2006) که در آکادمی فوتبال اف ث کلن آلمان، کلاس های دوره ی مربی گری حرفه ای برای سرمربیان تیم های ملی و باشگاهی معروف در سطح اروپا گذاشته بودن و مدرس اون کلاس هم کوبی کان سرمربی سابق تیم ملی اوکراین بود. در حاشیه ی اون کلاسها از چند تا از بهترین هافبک های اون زمان در سطح دنیا دعوت کردند که بیان و از فاصله ی 40 متری نسبت به دروازه ی فوتبال، 5 تا توپ رو پشت سر هم طوری بزنن که به تیرک افقی دروازه بخوره و برگرده. یه عالمه خبرنگار و عکاس هم اومده بودند تا از کسی که بتونه ادعا کنه که این 5 تا توپ رو همشون رو دقیقا به تیرک بزنه، عکس و فیلم تهیه کنه. در کمال تعجب همگان، تنها کسی که تونست چنین کاری بکنه، آندره آ پیرلو از آث میلان بود. ولی آیا پیرلو تا حالا نامزد کسب توپ طلای سال در هیچ سالی بوده؟ (منظورم اینه که انتخاب بهترین بازیکن سال، کاملا دقیق و عادلانه نیست و سلیقه ی افراد و لابی های پشت پرده در اون خیلی تاثیر داره)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اینکه بکهام هیچ وقت بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشده هم باید بگم که اصولا سیستم انتخاب بهترین بازیکن دنیا به نظرم خیلی سیستم درستی نیست که بشه بهش استناد کرد. مثلا بازیکنی مثل پائولو مالدینی که 25 سال در بالاترین سطح فوتبال اسطوره وار بازی کرده و همه ی عناوین ممکنه رو درو کرده هم هیچ وقت به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشده. پس لابد مالدینی هم بازیکن خوبی نبوده و نباید از او به عنوان سلطان مدافعان جهان نام برد؟!
    نه منم موافق این سیستم نیستم و منظورم هم این نبود که چون بکام برنده توپ طلا نشده پس بهترین بازیکن نیست ولی همیشه بازیکنای بهتر از بکام هم هم دورش بودن
    زیدان،فیگو،آنری و رونالدینیو به نظر من همشون تو دوران اوجشون از بکام بهتر بودن

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

فرگوسن و پاسخ به انتقاد ونگر از چمن اولدترافورد: ما تیم برتر بودیم!

سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی به انتقادات آرسن ونگر، مربی آرسنال از زمین چمن اولدترافورد در جریان دیدار دوشنبه پاسخ داده است.مربی آرسنال معتقد بود که سطح زمین چمن اولدترافورد از استانداردهای لازم برخوردار نبوده

سر الکس فرگوسن معتقد است که مربی فرانسوی آرسنال زمین مسابقه را تاکتیکی برای پرت کردن حواسها مطرح کرده؛ چرا که یونایتد در آن دیدار با نتیجه 0-1 مقابل آرسنال به برتری دست یافته و به صدر جدول رسید
    فرگوسن اکنون در صحبتهایی به گاردین گفت:« فکر نمی کنم که زمین مسابقه هیچ ربطی به این موضوع داشته باشد.من اصلا هیچ مشکلی با زمین مسابقه ندارم و صحبتهای ونگر برای همه تعجب آور بود.»

ونگر پیش از این در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل آنکه این مسابقه از نظر تکنیکی کاملا در حد متوسطی برگزار شد، این بود که زمین مسابقه بیش از حد لیز بود:« به نظر من زمین مسابقه خیلی بد بود و بازی به شدت از این موضوع متضرر شد.»

جک ویلشر،ستاره جوان آرسنال هم در صحبتهای مشابهی با مربی تیمش، در صفحه توئیترش نوشت:« زمین مسابقه شوک آور بود. یونایتد می خواست ما را از بازی کردن منع کند!.»

فرگوسن هم که بارها از زمان حضورش برروی نیمکت مربیگری یونایتد، از کیفیت زمین اولدترافورد انتقاد کرده بود، این بار در صحبتهایش اعلام کرد که این انتقادات از سوی مربی آرسنال ناعادلانه است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جلسه مانچینی و تبس در روز جمعه
    سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، تایید کرد که روز جمعه جلسه ای با کارلوس تبس، کاپیتان تیمش خواهد داشت و با او در مورد آینده اش صحبت خواهد کرد.

مهاجم آرژانتینی به دلیل دوری از خانواده و مشکلاتی که با برخی از مدیران باشگاه پیدا کرده، خواهان جدایی از سیتی شده اما مانچینی امیدوار است که این ستاره 26 ساله نظرش را تغییر دهد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من هنوز با او صحبت نکردم. او بازیکن ماست و من امیدوارم او همچنان در تیم ما بماند و به گلزنی برای ما ادامه بدهد.روز جمعه با او صحبت خواهم کرد."

سیتی در حال حاضر در رتبه سوم جدول لیگ برتر قرار دارد و از گروهش در لیگ اروپا نیز صعود کرده است. به همین دلیل مانچینی بسیار متعجب شده که تبس چنین زمانی را برای اعلام تصمیمش انتخاب کرده است:" بسیارناامید شده ام زیرا در شرایط خوبی قرار داریم و در جدول از جایگاه مناسبی برخورداریم و تمرکزمان باید روی حفظ این شرایط باشد.می خواهم با او صحبت کنم. هنوز سه سال و نیم ازقرارداد کارلوس باقی مانده است."

وقتی از مانچینی سوال شد چگونه می خواهد نظر تبس را تغییر دهد، گفت:" نمی دانم، نمی دانم. کارلوس بازیکن ماست و در تیم خواهد ماند. صحبت ما بسیار مهم خواهد بود. ما بازی های مهمی در پیش داریم و باید روی آنها تمرکز کنیم."

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من تو یه سایت انگلیسی زبان خوندم که بکهام لقب سر رو گرفته...حالا شاید من تو خوندنش اشتباهی متوجه شدم...اشتباهی معنی کردم...دقیقا هم نمیدونم که گرفته یا نه....ولی این رو میدونم که تو انگلیس به اندازه سر بهش احترام میزارن و دوسش دارن...

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

البته مقایسه بکهام با جونینیو اصلا کار درستی نیست چون بکهام در جریان بازی خیلی موثر تر از جونینیو بازی میکرد. (به الانش نگاه نکن که دیگه پیر شده) البته سلطان ضربات ایستگاهی که به نظرم سینیشا میهایلوویچ هستش. بگذریم. بیخیال...

فکر کنم در سال 2007 بود (یا شاید هم سال 2006) که در آکادمی فوتبال اف ث کلن آلمان، کلاس های دوره ی مربی گری حرفه ای برای سرمربیان تیم های ملی و باشگاهی معروف در سطح اروپا گذاشته بودن و مدرس اون کلاس هم کوبی کان سرمربی سابق تیم ملی اوکراین بود. در حاشیه ی اون کلاسها از چند تا از بهترین هافبک های اون زمان در سطح دنیا دعوت کردند که بیان و از فاصله ی 40 متری نسبت به دروازه ی فوتبال، 5 تا توپ رو پشت سر هم طوری بزنن که به تیرک افقی دروازه بخوره و برگرده. یه عالمه خبرنگار و عکاس هم اومده بودند تا از کسی که بتونه ادعا کنه که این 5 تا توپ رو همشون رو دقیقا به تیرک بزنه، عکس و فیلم تهیه کنه. در کمال تعجب همگان، تنها کسی که تونست چنین کاری بکنه، آندره آ پیرلو از آث میلان بود. ولی آیا پیرلو تا حالا نامزد کسب توپ طلای سال در هیچ سالی بوده؟ (منظورم اینه که انتخاب بهترین بازیکن سال، کاملا دقیق و عادلانه نیست و سلیقه ی افراد و لابی های پشت پرده در اون خیلی تاثیر داره)
    کاملا موافقم ..............من کلا با بهترین بازیکن مشکل دارم ، اگه ژاوی نبود ، کی مسی میتونست اینقدر خوب بازی کنه...........اصلا چرا برم سراغ اونا.............همین چلسی بدونه لمپارد چقدر بد بود ؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آخه خوش قیافست تقریبا و شبیه انگلیسیها نیست.از این لحاظ گفتم.

من مهمترین خصوصیتش رو گفتم.
    ضمنا بکام جزو بزرگترین بازیکنان دهه اخیر هم به زور هست چه برسه به سلطان تاریخ فوتبال.

این انگلیسیها خیلی خودشونو تحویل میگیرن همینجوری کیلویی به خودشون لقب سر میدن.البته بکام رو که خودشونم لقب سر بهش ندادن ولی ایشون بهش اعطا کرد.
    قربونه قیافه های المانی های شما ........اوزیل ، خدیرا ، مولر ، کلوزه و..... جزو زیباترین هان
    مثله اینکه قیافه ی جرارد و بکام و تری و ...... ندیدی

حتما

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در مورد این هایی که میگی در مورد پیرلو و بکام فیلم هم داری؟
    منبعش؟
    بدون ذکر منبع که میشه هر ادعایی کرد.
    ضمنا کوبی کان مربی سویس بوده نمی دونم چطور میگی مربی اوکراین!
    قربونه قیافه های المانی های شما ........اوزیل ، خدیرا ، مولر ، کلوزه و..... جزو زیباترین هان
    مثله اینکه قیافه ی جرارد و بکام و تری و ...... ندیدی

حتما
    ربطی به این تاپیک نداره این مساله پس ادامش ندیم بهتره.
    ضمنا شما نمی دونی انگلیسیها چه شکلی اند منظورم نژاد اصیل انگلیسی هست.
    اگه خواستی شما یا دیگران بیا تو پروفایلم تا بهت بگم.
    خوندن این لینک هم بد نیست:
    کد:
    بازم میگم اینجا جواب نده اگر حرفی داشتی بیا تو پروفایل.
    Last edited by errmii; 16-12-2010 at 21:46.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منبع معتبر شما سایت تابناک هست؟؟!!!
    دست گلت درد نکنه...از اول بگو ما باهات بحث نکنیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منبع معتبر شما سایت تابناک هست؟؟!!!
    دست گلت درد نکنه...از اول بگو ما باهات بحث نکنیم
    منبع معتبر دوس داری شما؟

کد:
    اگه انگلیسی بلد نبودی بگو ترجمه کنم برات

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیزم سعی کنید از موضوع تاپیک منحرف نشید
    به آلمانی و غیر آلمانی و آفریقایی و از این حرفا کاری ندارم کلی میگم...
    این چند صفحه اخیر رو خوندم بسی حالم بد شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •