تا جایی که می دونم تکمیل ظرفیت نداشتیم !!!
تا جایی که می دونم تکمیل ظرفیت نداشتیم !!!
الان دوساله كه سراسري تكميل ظرفيت نداره...
خب مشكلتون چيه؟ اگه خصوصي نيست بگين تا براش راه حلي پيدا كنيم...
من هم خودم سال دومي بودم و بيشتر وقتا به خاطر تنبلي!( هفته اول ميگفتم كلي وقت دارم و زياد نميخوندم و هفته دوم كه بيشتر ميخوندم همه مباحثو نميرسيدم به برنامه ازمون...) برنامه رو كامل نميتونستم بخونم...
کلا اینکه بخوای شما رتبه زیر 500 بیاری ربطی نداره که حتما آزمون یه موسسه خاص رو داده باشی.
ولی اینکه بتونی قیاس کنی که الان در چه سطحی هستی؟به هدفت نزدیکی یا ازش دوری؟داری راهتو درست میری یا داری مسیرو اشتباه میری؟
فکر میکنم اینا رو کمتر کسی میتونه خودش بفهمه.
ولی اگه شما میتونی خودت اینارو بفهمی شاید بشه گفت میتونی یه درصدی از تاثیر آزمون رو خودت جبران کنی.
ولی بستگی به این داره که چرا شما نمیخوای بری آزمون بدی؟
چرا به برنامه هاش نمیرسی؟
با خودت رو راست باش.اگه جوابت منطقی نبود همین فردا برو آزمون ثبت نام کن.![]()
بچه ها نظرسنجی درس فیزیک رو از دست ندین درس مهمیه برای بچه های تجربی و ریاضی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها یه مشکلی دارم خواهش میکنم کمک کنین
با وجود اطلاعات زیادی که تو درسایی مثل ریاضی و فیزیک دارم سرعتم تو حل مسایل خیلی پاینه هر چیم تمرین میکنم بهتر نمیشه تو امتحانات کتبی خیلی خوبم ولی تو آزمونامثلا تو یه آزمون زیست و شیمی رو بالای 90 زدم ریاضیم 100 ولی به فیزیک نرسیدم تو رو خدا یه راه حل بگین.
یه سوالم داشتم اونم این که معدل کل دیپلم تو کنکور تاثیر داره؟ یا اینکه تک درسه و فقط نمره کتبی؟ سالایه قبل چه جوری بوده؟
این مشکل منم هست ... من واسه پارسال آزمونای گاج میرفتم ... مزخرف بود
ولی واسه امسال دیگه هیچ آزمونی نمیرم
برنامه آزمونها خیلی ضایست ... زده مهر ادبیات 2 کامل عربی 2 کامل ...
آخه من که اول مهر شروع کردم چطوری این 2 تا کتابو میتونم تا آخر خونده باشم؟
در نتیجه نمیتونم برسم به برنامه آزمون ... و اگه آزمون شرکت کنم فقط برنامه خودمو به هم زدم ...
یا اینکه با برنامه خودم برم جلو و طبیعتن آزمونا رو خوب نمیدم چون برنامم فرق میکنه
پس بیشتر دلسرد میشم یه پولیم الکی دادم ...
نظر شما چیه؟
![]()
اگه می خواید که به سرعت در پاسخ گویی به تست ها برسید نیازمند تکنیک و مهارت هستید
تکنیک های حل مساله رو بلد باشید و با تمرین زیاد به مهارت برسید
فقط نمره ی کتبی
برنامه گزينه دو اينطوري ينست . از عربي 2 فقط 3 درس اومده بود . الز ادبيات 7 درس از زبان فارسي فقط 4 درس از زبان انگليسي 1 درس
برنامه گزينه دو منطقي هست
تک تک درسا رو با ضریبشون لحاظ می کنن نه معدل
درستش این هست که اول سوالهای راحت هر درس رو جواب بدید بعد برید سر سوالات دشوار هر درس
این طوری سوالات اسون رو هم از دست نمی دید
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
ببینید من تو بعضی درس ها که میخونم به مشکل برمیخورم کتاب کمک آموزش هم که میخونم مشکلم حل نمیشه.
راستش امکان کلاس رفتن هم ندارم چون 1- هیچ وقت تا حالا با کلاس کنار نیومدم.هیچ وقت 2- علاوه بر درس واسه کنکور هم یه سری چیزای دیگه هم باید انجام بدم که اگه بخوام کلاس برم دیگه کلا وقتی واسه درس خوندن نمیمونه
حالا چند روز پیش متوجه شدم که بهمن بازرگانی یه سری سی دی آموزشی داده بیرون که خودش تدریس میکنه حالا ترغیب شدم که بگیرم این سی دی ها رو.مثلا تو هیمن شیمی هم بعضی وقت ها به یه سری چیزا برخورد میکنم که هر چی فکر میکنم نمیدونم چه طور شده!
میخواستم بپرسم علاوه بر شیمی شما سی دی آموزشی این چنینی دیدید یا استفاده کردید که مفید باشه؟
من سی دی های لوح وقلم رو دیدم و داشتم چندان به درد کنکور نمیخوره به درد امتحانانی مدرسه میخورد که نمره قبولی گرفت و پاسش کرد ولی یه چی میخوام که به درد کنکور بخوره!
راستی چند مدت پیش یکی از بچه های تو همین تاپیک یا تاپیک دیگه از سی دی های جوانه امید میگفت که خیلی خوب کار شده.کسی اطلاعی از این سی دی ها داره واینکه کجا گیر میاد این سی دی ها؟ راحت تو بازار گیر میاد؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)