این هم یکی از این لینک ها
این هم یکی از این لینک ها
مدل 6800 همون مدل 6900 هست که در ایران با نام تجاری 6960 عرضه میشه
نام بعضی از مدلهای سامی توی اروپا و آسیا و آمریکا با هم متفاوت هست
در مورد مشکل ابری شدن هم باید بگم یک مقدار به سایز پنل هم بستگی داره هر چه اینچ کوچکتر بشه این مشکل کمتر دیده میشه .توی سایز 32 تقریبا این مشکل توی این مدل دیده نمیشه من پنل 6260 رو با 6960 کاملا و بقل هم مقایسه کردم.
کلا 6960 یه چیز دیگه است.ضمنا شما اگه میخواید تفاوت کیفیت تصویر این مدل رو کاملا درک کنید از یه رشیور خوب استفاده کنید.بخصوص با توجه به 46 بودن تی وی شما خروجی تصویری که میگیرید خیلی مهم است
Last edited by persian_m; 18-05-2011 at 20:48.
c6900 فکر کنم LCD هست درسته؟خوب عرض میکنم ال سی دی سامسونگ برای مشاهده اینچنین کانالهایی معرکه هست حتی از ال سی دی سونی بنظرم بهتره چون من هر دو رو داشتم.اما LED سامسونگ نه چنگی بدل نمیزنه .البته برند های دیگر رو خبر ندارم اون چیزی که تجربه داشتم گفتم
نه عزیزم 6900 ال ای دی سری 6 هستش
nدوست عزیز 6800 به هیچ عنوان وارد ایران نشده.اگر هم وارد شده بدون گارانتی سام است.شما اگر در جنرال کاتالوک سامسونگ که در صفحه قبل دوست عزیز آقا ابی زحمت کشیدن و گذاشتن دقت کنید در قسمت پایین که رنگ فریم دور پنل رو زده نوشته wood grain یعنی رنگ چوب راه راه .زیر مدل 6500 cزده stone black (سنگ سیاه).بنده قبول دارم که مدلها از لحاظ عددی داخل ایران تغییر پیدا کرده اما قاب همون قاب مشابه های اروپایی و آسیایی هست.البته بنده نظر شخصی خودم رو با توجه به گوگله کردن این مدلها گفتم.باز هم اگر جسارتی کردم عذر میخوام.تا یادم نرفته با کلی مکافات تونستم به شکلی تلویزیون رو کالیبره کنم که این مشکل به حداقل ممکن برسه البته بدون کاهش روشنایی محسوس در تصویر. در مورد ----- هم فرموده بودید.----- من dreambox 8000 hd هست.
-دوست عزيز وخوبم اين قضيه TOC ها يا TOUCH OF COLOR خيلي سر درازي داره
-توي قاره هاي مختلف متفاوت هستند خيلي هم متفاوت هستند حتي از نظر طراحي پنل
-مثلا C6200 كه همون C6260 داخل بازار هست رو در سايت مالزيايي داريم brown :
c6900 يا همون c6960 هم داريم black در سايت مالزيايي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا در ريجن هاي اروپايي و مهم ترينش uk مدل c6530 داريم greyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 6510 داريم whiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 6532 هم داريم كه باز grey هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ريجن هاي اقيانوسيه وامريكا كه باز خيلي متفاوت تر هم هستند پس زياد گير اين toc ها نباشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من نگفتم که 6800 وارد بازار ایران شده.منظورم این بود که مشخصات ذکر شده در مورد6800 دقیقا مثل همون مدل 6900 خودمون هست.ضمنا اگر مشکل خودتون رو با کالیبره حل کردین لطف کنید تنظیمات رو تو سایت بزارید تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن
به هر حال امیدوارم از پنلتون لذت ببرید
من ااین رو نمیدونستم.آقا محبت میکنی که جواب نا دانسته های بنده رو با صبر وحوصله میدید.چند تا سوال دیگه که اگر راهنمایی بفرمایید بیشتر شرمنده میکنید.1.بنده pn. دارم آیا میتونم اینترنت رو راه اندازی کنم تو این ال ال دی؟
2.آیا به طور پیش فرض تیونر دیجیتال فهال هست یا باید کار خواصی انجام بدم؟
3.لطف میکنید کالیبراسیون تلویزیون خودتون رو برای بنده بفرمایید؟
بسیار متشکرم
-خواهش ميكنم اين چه حرفيه دوست عزيز با همديگه داريم مطلب ياد ميگيريم
-جالبه توي ريجن هاي امريكايي ببيند خيلي متفاوت تر هستند
c6900 grey
c6800 wood grainکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
c6500 stone black ديزاينش رو ببينيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
c6400 graphitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
c6300 graphiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-و اينكه واقعا شما c6900 رو كنار c7000 ,c6200 ببيند كاملا در حواشي وكنتراست و ابري شدن تصوير متوجه وجود precision dimming ميشين نيازي به مقايسه toc ها نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد نت هم خوب تاپيك هست وفكر ميكنم كامل توضيح داده شده
-در مورد تيونر ديجيتال هم بله مدل هاي جديد همه فعال هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد كاليبراسيون هم اقا مهدي در جريان هستند من براي مانيتور pc گرفتم ودر فاصله كمتر از يك متري ميشينم
بابت اين همه چي روي صفر ويا نزديك صفر هست براي من با توجه به نيازم![]()
بنده با این تنضیما مشکل ابری شدن رو در هیچ سورسی ندارم.
mode : standard
black level : 16
contrast: 98
brightness: 40
sharpness: 75
colour: 48
eco soloution: off-off-off
black tone: dark
dynamic contrast: medium
shadow detaile: +2
gama: +3
colour space: native
edge enhancement: off
led motion plus: off
colour tone: normal
size: fit
digital noise filter: auto
mpeg noise filter: auto
البته اگر چه این تنظیمات تقریبا به طور کامل ابری شدن رو از بین میبره اما میشه با بالا بردن بک لایت و فعال کردن گزینه اول eco soloution و گذاشتن روی حالت auto هم به شکل دیگه اینکار رو انجام داد که کمی از شفافیت تصویر کم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)