از تنظیمات بازی v.syc رو خاموش کن شاید درست شد.![]()
از تنظیمات بازی v.syc رو خاموش کن شاید درست شد.![]()
اتفاقاً اين سايت خيلی سخت گيره و بيشتر از بدی ها ميگه تا خوبی ها ، درباره mario هم بايد بگم که اون بازی با معيار های خاص اون سبک سنجيده ميشه نه با معيار های مثلاً بازی mgs ، موفق باشيد
این گزینه رو خاموش کردم ولی بد تر شد . خیلی ممنون از کمکتون
سلام
دموی فیفا رو هم دانلود کردم...
قبلا از سری فیفا، فقط 2003 و 07 رو نصب کردم.
چجوری می تونم رزولیشن رو به 1920x1080 تغییر بدم؟ مرسی
ابتدای بازی قبل از ورود باید برید توی گیم ستینگ
چرا اینقدر مهاجما تو افسایدن؟ وقتی توپ تو دفاع منه و دارم حمله میکنم مهاجم من دمه دروازه حریفه.این خیلی بده.
نسخه کامل اومد وقتی تیم مورد علاقه رو انتخاب کردیم تو قسمت arena دیگه یکی از بازیکنان تیم مورد علاقمونه یا بازم باید کاکا رو تحمل کرد و در ضمن دروازه بان هم عوض میشه دیگه و فقط چک نیست دیگه درسته؟
مگه فیفا و ea با هم قرارداد ندارن و پس چرا لباس های داوری این شکلیه و ادیداس نیست؟
این کار میسر نمیشود مگر با تمرین مکرر در قسمت Practice Arenaآقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی
هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )
نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا . وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.
حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه
برا منم اول همینطوری بود... با کلی زحمت تک به تک میشدم ولی موقع ضربه نهایی میزدم تو ساعت استادیوم... ولی الان برام فرق چندانی نداره و راحت یتونم گل کنم... فقط باید تمرین کنی تا دستت بیاد
میشه دقیقتر بگید؟
بعد از اجرای بازی، باید تنظیمات دسته رو انجام بدم، بعدش هم تیم خودم رو انتخاب میکنم و وارد بازی میشه...
v-sync رو on کنيد حل ميشه
آدرسش اینجاست:
FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)