تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 182 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

داره خودمونی میشه افروخته's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اینترنت من پوکید که :/

مشترک گرامی بدینوسیلھ بھ اطلاع میرساند با توجھ بھ اتمام تاریخ برخی از تعرفھ ھای مشترکین
    ٢٠ از طریق یکی از درگاھھای /١٢/ تعرفھ سرویس شما جزء موارد اعلام شده ذیل میباشد حداکثر تا تاریخ ٩٢
    فروش نسبت بھ انعقاد قرارداد جدید ( انتخاب از طرح ھای جاری ) اقدام نمائید . بدیھی است پس از تاریخ ذکر شده و
    عدم مراجعھ ، سرویس شما قطع خواھد شد.در صورتی کھ نام تعرفھ خود را نمیدانید برای دیدن آن میتوانید از جدول
    جزئیات حساب و از مسیر ( سرویسھا > مشخصات سرویس >اینترنت پرسرعت) نام تعرفھ خود را مشاھده نمایید .

2. این کاربر از افروخته بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naran8482's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینترنت من پوکید که :/

مشترک گرامی بدینوسیلھ بھ اطلاع میرساند با توجھ بھ اتمام تاریخ برخی از تعرفھ ھای مشترکین
    ٢٠ از طریق یکی از درگاھھای /١٢/ تعرفھ سرویس شما جزء موارد اعلام شده ذیل میباشد حداکثر تا تاریخ ٩٢
    فروش نسبت بھ انعقاد قرارداد جدید ( انتخاب از طرح ھای جاری ) اقدام نمائید . بدیھی است پس از تاریخ ذکر شده و
    عدم مراجعھ ، سرویس شما قطع خواھد شد.در صورتی کھ نام تعرفھ خود را نمیدانید برای دیدن آن میتوانید از جدول
    جزئیات حساب و از مسیر ( سرویسھا > مشخصات سرویس >اینترنت پرسرعت) نام تعرفھ خود را مشاھده نمایید .
    این موارد مربوط به کدام شرکت هست ؟

4. این کاربر از naran8482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bmw023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من از دیده بان نت استفاده می کنم مدت زیادی 512 داشتم اوایل 4 گیگ بود بعد بدون افزایش قیمت شد 6گیگ سرعت هم 230 بود دو ماهی بود سرعت شده بود 450 اما به یکباره شد 64 زنگ زدم پشتیبانی میگه سرویس ها رو واقعی کردیم سرعت 2و4و6 مگ اضافه کردیم اما چه فایده دانلود رایگان نداره این ماه 512 نامحدود گرفتم سرعت 27 است می خوام ماه دیگه پارس بگیرم به نظر دوستان چه طوره؟مصرف در ماهمم وبگردی:5-6 گیگ دانلود:10-20گیگ

6. این کاربر از bmw023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

من از دیده بان نت استفاده می کنم مدت زیادی 512 داشتم اوایل 4 گیگ بود بعد بدون افزایش قیمت شد 6گیگ سرعت هم 230 بود دو ماهی بود سرعت شده بود 450 اما به یکباره شد 64 زنگ زدم پشتیبانی میگه سرویس ها رو واقعی کردیم سرعت 2و4و6 مگ اضافه کردیم اما چه فایده دانلود رایگان نداره این ماه 512 نامحدود گرفتم سرعت 27 است می خوام ماه دیگه پارس بگیرم به نظر دوستان چه طوره؟مصرف در ماهمم وبگردی:5-6 گیگ دانلود:10-20گیگ
    خوبه برادر به شرطیکه مصرف روزانه ات رو کنترل کنی چون پارس انلاین روزا مصرفش خیلی بالاست و حواست نباشه حجمت سریع تموم میشه اما با توجه به نیازتون برای شما 256 پارس آنلاین گزینه مناسبی بنظر میرسه

8. این کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی اسیا تک نداره میخوام بگیرم دیدبان ک افتضاح شده

10. این کاربر از arash_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیده بانت مرکز الغدیر افتضاح شده

سایت های ایرانیم به زور باز میشه

حتی بعضی از سایت های داخل ایرانم باز نمیشن وقتی قندشکن میزنی به زور باز میشن، تقزیبا از اول عید اوضاع همین شده واسم

دانلود به کنار ، دیگه 4 تا سایت هم باید خدا خدا کنیم باز بشه ...

بعد از 2-3 سال دیگه احتمالا این ماه تمدید نمیکنم برم شرکت دیگه ... بخوره تو سرشون با اون سرعت های REAL شون . مسخره کردن ...

12. 2 کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم دیدبان رو دیگه تمدید نمیکنم به دوستانتون هم ک دیدبان دارن بگید جریانشو رو خیلیها فکر میکنن موقتیه وخبر ندارن چ کلاهی دارن میزارن 4تا اشتراک دیدبان داریم دنبال شرکت خوب میگردیم نخل های وب اسیا تک یکی رو میگیرم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بلاخره بعد از چند سال که مشترک دیده بانت بودم و اشتراکم رو این سری تمدید نکردم و رفتم یه شرکت دیگه که فوق العاده راضی هستم اونجا دیگه از کارهای که دیده بانت می کرد خبری نیست ( حجم دزدی , قطعی های مکرر , پینگ بالا , عدم در دسترس بودن پشتیبانی در صورت لزوم و جواب سر بالا دادن پشتیبانی )

وقتی یه شرکتی که یه زمانی برای خودش توی زمینه اینترنت حرفی داشت الان کارش شده کشاورزی و صادرات سیر و پیاز و گوجه به کشور های دیگه دیگه از این بهتر نمی شه شرکت رو ول کردن به امان خدا این قدر مشترک گرفتن توی مراکز مخابراتی

که منشی شرکتشون می گفت به ما گفتن برس رو بیارن پایین تا به همه لااقل یه سرویس داده باشن

خوب توی کرمان شرکت خدمات اینترنتی که کم نیست آدم وقتشو پولشو بریزه توی این شرکت نه خدمات درست حسابی بهش بدن نه با جواب سر بالا بخوان یه جوری دست به سرت کنن

در اینجا باید بگم خداحافظ دیده بانت برای همیشه به تمام دوستمام هم گفتم خط شون رو خالی کنن برن از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرن

15. این کاربر از naran8482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب از شرکت جدیدت هم بگو ما هم بیایم بگیریم اونجا هم شلوغ بشه بپکه! بعد همه با هم
    میریم یک شرکت دیگه

17. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب از شرکت جدیدت هم بگو ما هم بیایم بگیریم اونجا هم شلوغ بشه بپکه! بعد همه با هم
    میریم یک شرکت دیگه
    اسمشو نمی گم تبلیغ نشه ولی همون شرکتی تا 9 مگ میده تبلغاتشم همه جا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •