موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.
حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جالبه .... برابر شد !!!!!!
فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.
حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا مشخص نیست چی به چیه انگار.
رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.
میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.
یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.
فکر نکنم دیگه پست بدم ولی اگه کسی کاری داشت بگه که تو این دو سه روزه هستم.
فروم خوبی شده فقط یه اشکال داره که زیاد علمی بحث نمیشه. فعلا خدانگهدار