تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 451 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما تمام مبنای کارت رو سایتهای اینترنتی قرار دادی که من اصلآ قبول ندارم.برای اطلاع رسانی خوبند ولی برای استدلال مفت نمی ارزند.چون همشون ضد و نقیض مینویسند.من سعی میکنم خودم تجربه کنم.حالا همین Crysis Warhead که شده سوژه.من با حداکثر تنظیمات و با Vcync و AA=4x تو 32bit فریمی در حدود 14~17 داشتم و رو 64bit فریمی حدود 17~21 .اما با تنظیمات دیگه این اختلاف به 5 تا 9 فریم هم رسید.اگه پست من رو با دقت بخونید من نوشتم که این مطلب برای همه بازیها صادق نیست اما من این بازی رو خودم چک کردم و همچنین باری DMC4 رو که نتیجه همین بود که گفتم.ویندوز 64bit بغیر از استفاده از حجم بیشتر رم از CPU هم کار بیشتری میگیره و همچنین از VGA .در هر صورت این تاپیک داره به تاپیک گیم تبدیل میشه و من خواهش میکنم که این بحث رو تموم کنیم.
    موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.

حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟

خیلی جالبه .... برابر شد !!!!!!

فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.

حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلا مشخص نیست چی به چیه انگار.

رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.

میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.

یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.

فکر نکنم دیگه پست بدم ولی اگه کسی کاری داشت بگه که تو این دو سه روزه هستم.
    فروم خوبی شده فقط یه اشکال داره که زیاد علمی بحث نمیشه. فعلا خدانگهدار

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم و در واقع تا حالا داشتم سعی میکردم ملت رو قانع کنم لپ تاپ واسه گیم نخرن. ولی با حرفتون موافق نیستم که 64 بیتی از 32 بیتی در این حد بهتره. من رو 32 بیتی کرایسیس رو با فریم ریت بین 16 تا 20 تستش کردم. رو 64 بیتی هم مطمئنم وضعیتش همینه. تو دستاپم که همین بود ولی رو لپ تاپ حال تست کردن ندارم. ضمنا به فروم ها نمیشه اعتماد کرد ولی بنچ مارک اسمش روشه و مورد اعتماده.

حالا بگذریم. هسته ها رو 4 تا کردم بالاخره. ئقتی با سون زیپ فشرده میکنم در حالتی که هسته داره حدود 50 درصد سی پی یو استفاده میشه و در حالتی که 8 هسته داره نصف همین عدد استفاده میشه. رم تقریبا برابر استفاده شدو سرعت فشرده کردن به نظرت چی میشه با این حساب ؟؟؟؟؟؟؟

فار کرای رو هم تس کردم. قبلا که 8 هسته داشتم حدود 13 14 درصد استفاده میشد یعنی نصف یه هسته و در حالتی که 4 هسته داشت حدود 25 درصد استفاده میشه که میشه 1 هسته. اما فریم ریت چی ؟؟؟؟؟ 27 و 28 شد. خیلی جالبه انگار.

حالا اینش جالب تره که تو حالت 8 هسته میزان استفاده از رم نصف شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رفتم با x264 تست کردم. سرعت تبدیل از 19 فریم میره میرسه به 16 فریم بر ثانیه !!!!!!! یعنی وقتی 8 هسته دارم 20 درصد سریعتره. البته بازی ها و برنامه ها خیلی کمتر از x264 میتونن تو استفاده از هسته ها مانور بدن.

میخواستم عکس ها رو بذارم ولی فکر نمیکنم به درد کسی بخوره. به این نتیجه رسیدم که این 8 هسته به اندازه همون 4 هسته حتی تو بازی و برنامه های تک ثرده میتونن از هسته ها استفاده کنن. خیلی هم خوشحال شدم که اینجوریه وگرنه باید همیشه تنظیم میکردم ویندوزم 4 هسته ای باشه.

یه چیز رو نمیتونم تست کنم و اون توان مصرفی سیپی یو هستش. اما با توجه به درصد کمتر سی پی یو یوسیچ قطعا توان مصرفی بیشتر از حالت چهار هسته ای نیست.

چون تمامی قشرهای اجتماع از این فروم ها استفاده میکنن بحثها بیشتر عمومیه.اماگاهی هم بحث علمی و فنی پیش میاد.در هر صورت برای اطلاعاتی که دادی ممنون.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

خواهش میکنم

شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.
    سونی سری F مشکل گرمایی پیدا کرده جدیدا و 525 هزار دستگاه رو فراخوان دادن.
    لنوو هم خوبه ولی مشکل گرمایی داره تا حدودی.
    در ضمن لنوو آمریکایی هست که تو چین ساخته میشه

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مشکل اینه که برنامه ها همه ساپورت نمیکنن 8 هسته رو.به نظر من باید حالا حالا ها صبر کینم تا 8 هسته استفاده بشه و برای همینه که بنچ مارک ها i7 620 رو قوی تر از i7 720 دونستن

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سونی سری F مشکل گرمایی پیدا کرده جدیدا و 525 هزار دستگاه رو فراخوان دادن.
    لنوو هم خوبه ولی مشکل گرمایی داره تا حدودی.
    در ضمن لنوو آمریکایی هست که تو چین ساخته میشه
    دوست گلم منم گفتم ساخت چین!!!!!! اما یه سری از مدلهای Lenovo خوب هستند البته ظاهر واقعآ مزخرفی دارن.در ضمن مشکل گرمایی یه سری از مدلهای سری F با اپدیت بایوس حل میشه.اما از بعضی مدلهای سری F نمیشه چشم پوشی کرد. برای مثال F115 واقعا مدل عالی و خوبیه و مشکل گرمایی هم نداره و جز گرافیک که خیلی از N61 ضعیفتره در همه موارد از N61 سرتره.من به اتفاق دو تا از دوستان همین انجمن از نزدیک با هم مقایسه کردیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشکل اینه که برنامه ها همه ساپورت نمیکنن 8 هسته رو.به نظر من باید حالا حالا ها صبر کینم تا 8 هسته استفاده بشه و برای همینه که بنچ مارک ها i7 620 رو قوی تر از i7 720 دونستن
    نه دقت نکردی چی شد. من واسه همین قضیه ناراحت بودم ولی با 7z تست کردم دیدم با این که ظاهرا تو حالت چهار هسته ای داره 50 درصد استفاده میکنه زمان فشرده سازی برابر با حالتی هست که هشت هسته داریم و 25 درصد سی پی یو استفاده میشه.

قبلا هم یه بار داشتم یه مساله CFD رو تو چند تا پی سی ران میکردم و جالبش این بود که فکر میکردم سرعت حل لپ تاپم نصف یه سی پی یو کور تو کواد باشه چون هسته های مجازی اومده بودن وسط و رفته بودن رو اعصابم. زمان تحلیل مساله خیلی جالب حدودا برابر شد !!!!!!!!!!!!!!!

الان هم دارم یه برنامه رو واسه حل میپل و متلب ردیف میکنم ببینم کی به کیه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دقت نکردی چی شد. من واسه همین قضیه ناراحت بودم ولی با 7z تست کردم دیدم با این که ظاهرا تو حالت چهار هسته ای داره 50 درصد استفاده میکنه زمان فشرده سازی برابر با حالتی هست که هشت هسته داریم و 25 درصد سی پی یو استفاده میشه.

قبلا هم یه بار داشتم یه مساله CFD رو تو چند تا پی سی ران میکردم و جالبش این بود که فکر میکردم سرعت حل لپ تاپم نصف یه سی پی یو کور تو کواد باشه چون هسته های مجازی اومده بودن وسط و رفته بودن رو اعصابم. زمان تحلیل مساله خیلی جالب حدودا برابر شد !!!!!!!!!!!!!!!

الان هم دارم یه برنامه رو واسه حل میپل و متلب ردیف میکنم ببینم کی به کیه.
    دقیقآ هم همینطوره.چون این هشت هسته واقعآ عملکرد عالی دارند.من خودم اول فکر میکردم که ای بابا اینها مجازیند و مانور تبلیغاتی هستند و ... از این جور حرفها.اما وقتی با چندتا مسئله سنگین Catia که تست کردم و با چندتا دسکتاپ و لپ تاپ دیگه مقایسه کردم دیدم که نه مثل اینکه واقعآ عمل میکنه و بهش ایمان اوردم،برای همین ازت پرسیدم که مشکلت با این هسته ها چیه.
    Last edited by Vaioman; 22-08-2010 at 17:06.

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دقیقآ هم همینطوره.چون این هشت هسته واقعآ عملکرد عالی دارند.من خودم اول فکر میکردم که ای بابا اینها مجازیند و مانور تبلیغاتی هستند و ... از این جور حرفها.اما وقتی با چندتا مسئله سنگین Catia که تست کردم و با چندتا دسکتاپ و لپ تاپ دیگه مقایسه کردم دیدم که نه مثل اینکه واقعآ عمل میکنه و بهش ایمان اوردم،برای همین ازت پرسیدم که مشکلت با این هسته ها چیه.
    نه تبلیغاتی که هست خداییش آخه آدم فکر میکنه اینا هر کدومش یه هسته میشه و کلی سیستم کاراییش میره بالا ولی در واقع کاری نمیکنند.
    من مشکلم این بود که گفتم نکنه سرعت پردازش رو کم هم بکنند که الحمدااله مشکل حل شد و خیالم راحت شد.

حا یه سوال من کتیا و انسیس و ادمزو .... همش رو 32 بیتی دارم. یه زحمت بکش ببین میشه کتیا 32 بیتی رو تو x86 نصب کرد یا نه؟
    منظورم با کامپتیبلیتی مد هستش. عادی که قبلا تست کردم نشده ولی شک دارم که نکنه تیک کامپتیبلیتی مد رو نگاه نکردم ببینم مشکل قابل حل بوده یا نه.

فقط یه کم سریع اگه میشه تستش کنین ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خواهش میکنم

شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.
    Processor
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.6 GHz
    :: Mainboard
    Intel HM55
    :: Memory
    4096 MB, PC3-10600 Elpida, PC3-8500 Kingston
    :: Graphics adapter
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0
    :: Display
    15.6 inch 16:9, 1366x768 Pixel, AUO B156XW04 V0, glossy: yes
    :: Harddisk
    Hitachi HTS725032A9A, 320GB 7200rpm
    :: Soundcard
    HD Audio
    :: Connections
    3 USB, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSATA, Audio Connections: Line-Out, Mic, Card Reader: SD/MMC/MS/MS Pro/xD,
    :: Networking
    Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), 802.11 b/g/draft-n (bgn), 2.1+EDR Bluetooth
    :: Optical drive
    Optiarc DVD RW AD-7700H
    :: Size
    height x width x depth (in mm): 33 x 385 x 255
    :: Weight
    2.617 kg Power Supply: 0.558 kg
    :: Battery
    57 Wh Lithium-Ion, 11.1V 5200mAh
    :: Price
    899 Euro
    :: Operating System
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
    :: Additional features
    Webcam: 0.3, 24 Months Warranty,
    f11dgx رو دیشب بهش ور می رفتم صدای فنش در میومد و چه صدایی!!!!!!!!!!من اهل بازی نیستم ولی مهر این n61 افتاده به جونم.بالاخره lenovo چینیه چینیه یا امریکاییه چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •