من توی فیلمهایی که تو اولین تست ان 8 تو ایران شنیدم انگار آغاهه گفتش بعضی برنامه ها مثل سویس های سایت های احجتماعی اگه تو گوشی نصب شده باشه مجبوریم پاکش کنیم بعد بدیم دست مردم!!!!!!!!!!!
من توی فیلمهایی که تو اولین تست ان 8 تو ایران شنیدم انگار آغاهه گفتش بعضی برنامه ها مثل سویس های سایت های احجتماعی اگه تو گوشی نصب شده باشه مجبوریم پاکش کنیم بعد بدیم دست مردم!!!!!!!!!!!
خیلی تفاوتی نمیکنه چون کاری از دست ما ساخته نیست
تنها کاری که میشه کرد وارد کردنش از کشورهای دیگه است که اونم برای همه مقدور نیست
باور کنید ان 82 من رزولیشن 480*640 با فرمت MP4 رو پخش نمیکرد در حالی که من الان با جت سامسونگ رزولیشن 480*720 رو میبینم
در کل من فکر نمیکنم پخش کنه انشالله بید ببینیم و تعریف کنیم
عزیز مهم کدک فیلم هست نه فرمت! ممکنه 2 فایل با فرمت MP4 باشه ولی کدک ها متفاوت باشه!
اینم از مزیتهای USB On-the-go
Nokia Mobile TV Headset acts as a TV antenna for your unreleased Symbian^3 device
Okay, so Symbian^3 is still just a glint in our eyes, but that launch date is fast approaching and here's a neat little accessory to keep up excitement for the platform: the Mobile TV Headset. You know how most phones use the cord of your earphones as an FM aerial? Well, this thing does the same, only with ----H teevee signals, piping them straight through into your USB-on-the-go-equipped Nokia handset. It comes with channel-changing, call-receiving, and volume controls, and will set you back €40 ($51) before taxes in Q4 of this year.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_power42; 09-09-2010 at 15:32.
حالا این یعنی چه . میشه ترجمه کنین یا حداقل یه توضیحی بدین.
آقایون جنتلمن
فقط لینک یه مطلب رو گذاشتن کار جالبی نیستش حداقل یه توضیحی چیزی به فارسی بنویسین ضمناً چون انجمن زبان انگلیسی یه جای دیگه ایه چقدر خوبه این مطالب انگلیسی تونو برین اونجا کپی کنین.
اینطور که از نوشته ی انگلیسی فهمیدم این ایرفون داخل مدارش که عکسش رو گذاشته تیونر ----H داره و از طریق USB وصل میشه به گوشی
یعنی میشه باهاش تلویزیون دیجیتال ببینیم؟
یعنی دیگه نریم --- بخریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)