سلام.دانلود ازتورنت واسه من نمیشه شما چه جوری میکنی؟
سلام.دانلود ازتورنت واسه من نمیشه شما چه جوری میکنی؟
سلام
1)دوستان لطفا وارد این سایت بشید و تست برقراری ارتباط با سرور رو به من بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2)سپس وارد این سایت بشید و نتیجه تست رو به من بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3)در پایان نوع سرویس و قیمت رو به من بگید.
با تشکر
سلام
من سرویس sr 128 1Gb گرفتم
واسه من زده سرعت دریافت و ارسال 256
واسه همه ی 128 ها این سرعته؟
راستی واسه الان که روزه سرعتم 13 هست دیشب هم که افتضاحه بود
یعنی شما میگی خودشون این کار رو می کنند؟دقیقا تا راس ساعت 6 سرعت 40 کیلوبایت بود ساعت که از 6 رد کرد شد 180
به نظر من از ساعت 1 شب تا 6 صبح 80 درصد کاربر ها واسه دانلود استفاده می کنن و کمتر واسه صفحه ی از اینترنت شبانه استفاده می کنن
دوستان کسی با چیز پی ان مشکلی نداره !! با چیز پی ان میتونید سایت باز کنید ؟![]()
سلام آره.. پورت های تورنت رو میبندن. باید با چیزپی ان دان کنی.
اگه خواستی PM بزن
---
بحث در مورد چیزپی ان ممنوع میباشد.
من مشکلی با خود تورنت ندارم
اما اکثر سایت هایی که فایل تورنت واسه دانلود می ذارن شیلتره من فقط واسه دانلود خود فایل تورنت که 10-50 کیلوبایته از چیز پی ان و AOL استفاده می کنم
اما توی خود نرم افزار تورنت که فایل اصلی رو می گیره کار خاصی انجام نمی دم و بدون چیز پی ان دانلود می کنم![]()
سلام دوستان من تو این تاپیک تا به حال2تا سوال پرسیدم که متاسفانه هیچکس جواب نداد خواهشا این سوالم رو جواب بدین !!!
من از صبانت میخوام بیام پارس میخواستم بدونم سرعت دان 128 مناطق ویژه تهران یا مناطق عادی (اگه هرکس از هرنوع منطقه ای داشت بگه)در روز وشب چقدر هست؟پشتیبانی چطوره؟شبانه برام خیلی اهمیت داره میشه از 1.2گیگ بیشتر گرفت؟خودم با صبانت شبی 1.2تا1.4گیگ میگیرم
اگه می خوای ISP رو عوض کنی از چند نفر که تو منطقه مخابراتی خودتون هستن سوال کن ببین پارس انلاین چطوره این طوری بهتر می تونی قضاوت کنی چون منطقه به منطقه فرق می کنه
قبل سرویس دهی فوق العاده عمل می کنن جوری که حتی لازم نیست بری دفتر ،خودشون قرارداد میارن و می برن اما...
بعد از اینکه بهت سرویس دادن هر مشکلی پیش اومد 3 تا راه حل داره از دید پشتیبان
1- پینگ 4.2.2.4 باید بگیری
2- مودم رو خاموش روشن کن
3- مشکل از مرکز مخابراتیه![]()
شبانه هم همون طور که گفتم باید ببینی تو منطقه مخابراتی خودتون چطوره
مرگ بر پارس آنلاین!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)