دروید OMAP3630.با xt720 فرق میکنه مال xt720 از نوع OMAP3440
دروید OMAP3630.با xt720 فرق میکنه مال xt720 از نوع OMAP3440
عزیز شما معلم ریاضیتو به ما معرفی کن
چجوری تناسب بستی که هزار به 550 شد 25%؟![]()
آخه 550 نیست
720 ه
اینقدر این مایکروتل فس فس کرده که کسی حال و حوصله پست دادن توی تاپیک کالکسی نداره.
مثل اینکه نظر بعضی از دوستان درسته که میگن مایکروتل نمی خواد گالکسی رو وارد کنه تا فروش wave پایین نیاد.
با این سایتشون هم که آبروی سامسونگ رو بردن![]()
ولله من اگه مايكروتل هم عرضه كنه ازش نميگيرم؛پول مفت واسه گارانتي نبايد داد.تازه اين جور گوشيا تا جايي كه من ميدونم عوض كردن رام اصلي باعث ساقط شدن گارانتي ميشه.مثلا آپديت به نسخه جديد آندرويد گارانتي رو به درك واصل ميكنه.در مورد امنيا2كه تا جايي كه خوندم اينطوره.
من اميدم به مايكروتل اينه كه قيمتو ثابت كنه؛همين.
مایکروتل که تبلیغ این گوشی رو در صدا سیما داره میکنه ! دردش چیه پس ؟![]()
دقيقا.
كلا گوشيهاي آندو يه خصلتي كه دارن اينه كه اونقدر رام كوك شده براشون هست كه ديگه نيازي نيست با گارانتي بگيري.
ولي در كل براي اونايي كه تو نصب فارسي ساز مشكل دارن و نميتونن فارسي ساز رو گوشي نصب كنن ميتونه گزينه خوبي باشه.
نه تنها مايكروتل بلكه اكثر شركتها تو ايران قبل از اينكه جنسو بيارن الكي تبليغ ميكنن كه ممكنه همون جنس تا دو الي 4 ماه بعد از تبليغ وارد بشه كه واقعا تو ذوق آدم ميزنه.
ولي اونطوري كه خود مسئولان شركت ميگن بايد به زودي وارد بشه(حالا به زودي معلوم نيست 1 هفته ديگست يا 2 ماهه ديگه)
سلام
نینجا جان شما خوب گوشی میخری و خیلی خوب دربارش توضیح میدی
فکرکنم از این گوشی خوشدون نمیاد که نخریدید نه؟
راستی یه سوال به نظر شما n8 یا i9000
ببخشید که این سوال رو اینجا پرسیدم![]()
به نظرم زیاد منتظر مایکروتل نمونید و این گوشی رو بدون گارانتی بخرید . مایکروتل تا آذر ماه وارد نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)