تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 228 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

8 مگابیت خریداری کردم ولی بخاطر دوری از مرکز مخابرات نهایت 6-7 مگ میتونم بگیرم.بیشتر مراکز مخابراتی فیبر شدن ولی مرکز ما (شهید یزدان پناه) هنوز مسیه
    بله درسته sra روشن بود و الان که خاموش کردم فیکس رو 6 مگابیت مونده.شرکت قبلی تفاوتی تو روشن یا خاموش بودن sra نداشت ولی پیشگامان تاثیر داره
    خط من فوق العاده نویزی هست و crc رکورد میزنه! سیمکشی تلفن رو از سرخط تا مودم جدا کشیدم ولی مشکلم حل نشد تا چند وقت پیش فکر میکردم مشکل از isp دیده بان نت هست ولی پیشگامان هم همین مشکل رو داره و بدتر هم شده.پارسال که مخابرات داشتم وضعیت خیلی بهتر بود.فکر میکنم مشکل از پورت باشه یا تجهیزات خراب مخابرات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متأسفانه نویز باعث شده crc خیلی زیاد بیفته. 13500 تا در یک ساعت و نیم یعنی قطعی ها و افت سرعت های لحظه ای مکرر
    از داخل مودم adsl 2 plus رو فقط انتخاب کنید ممکنه کشش خط بیشتر بشه. الآن adsl 2 هستید
    خطتون هم روی پروفایل گیمه، اگه بگید غیرفعالش کنن روی crc کمتر انداختن تاثیر داره مگه اینکه اوضاع زیادی خراب باشه
    برای sra باید تجهیزات isp مورد نظر هم پشتیبانی کنه. ممکنه دیدبان نت این سیستم رو نداشته باشه
    کلا هروقت از یک شرکت به یک شرکت دیگه میرید ممکنه یکم شرایط خط بهتر یا بدتر بشه. شاید شرایط snr و نویز دیدبان نت بهتر بوده به خاطر همین sra عمل نمیکرده

2. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما
    رو حالت adsl2+ هم کشش خط کمتر میشه هم قطعی و crc بیشتر میشه! همه حالت هارو تست کردم adsl2 معمولی بهتره
    خونه ما قدیمی ساخته و اون زمان احتمالا برای سازنده مهم نبوده که سیمکشی تلفن و برق رو کنار هم تو ورودی ساختمون کار بزاره.
    شب ها از ساعت 1 به بعد که مصرف برق کم میشه snr بالاتر میره و قطعی تموم میشه و کشش خط تا 8 هم میرسه.برای همسایه هارو چک کردم بدون مشکل 8 مگ رو داشتن
    fastmode هم تاثیر خیلی کمی داره و تو هر حالتی چون نویز خط بالاست قطعی زیاد دارم.فکر میکنم تنها راه حل مشکل من فیبر شدن خط تلفنه و به isp ربطی نداره

4. این کاربر از vivaz360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

مشکل از خود شرکته به نظرم خط شما که بدتر از خط من نیست من با ATTENUATION 49 رو PARS ONLINE خطم 6-7 مگ رو میکشید واس شما که 45 هست وقتی اومدم PISHGAMAN میزان ATTENUATION خط بیشتر شد الان رو 52 هست ...به نظرم اگه مودم خوبی داشته باشی بتونی 8 مگ رو دریافت کنی

اگه سیم کشی رو بتونی از POST مخابرات تا مودم یک تیکه بکشی و روی سیمه مخابرات سوکت بزنی شاید یه ذره بهتر بشه کیفیت خطت
    Last edited by hosseinzfff; 28-06-2019 at 18:20.

6. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مشکل از خود شرکته به نظرم خط شما که بدتر از خط من نیست من با ATTENUATION 49 رو PARS ONLINE خطم 6-7 مگ رو میکشید واس شما که 45 هست وقتی اومدم PISHGAMAN میزان ATTENUATION خط بیشتر شد الان رو 52 هست ...به نظرم اگه مودم خوبی داشته باشی بتونی 8 مگ رو دریافت کنی

اگه سیم کشی رو بتونی از POST مخابرات تا مودم یک تیکه بکشی و روی سیمه مخابرات سوکت بزنی شاید یه ذره بهتر بشه کیفیت خطت
    مودمم ایسوس هست فکر نکنم از این مدل بهتر تو بازار باشه.با مخابرات میشد 7-8 مگ گرفت ولی پیشگامان قدرت سیگنالش کمتره و خود پشتیبانی هم تایید کردن که تجهیزات مخابرات تو شرایطی که نویز بالا باشه بهتر عمل میکنه
    سیم کشی رو از سرخط تا مودم یکسره کشیدم ولی هنوزم خطای crc زیادی دریافت میکنم.
    واقعیتش دیگه خسته شدم بخاطر یکی دو مگ بیشتر کلی هزینه و وقت و بزارم.با همین سرعت فعلا میگذرونم تا منطقه ما هم فیبر بشه.
    به دوستانی که مثل من شرایط خطشون جالب نیست توصیه میکنم تو شرکتی که هستن بمونن و به امید بهتر شدن وضعیت خطشون تغییر ندن.اگر پینگ خیلی بالایی دارید به فکر عوض کردن سرویستون باشید

8. این کاربر از vivaz360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام ..بله مودم n14 مودم بسیار خوبیه ولی chipset اون برادکام نیست میگن chip برادکام واسه خطوط نویز دار بهتره به هر حال فک کنم chip DSLAM شرکت پیشگامان برادکام باشه همینطور که تو مودم شما هم نشون داده ...اگه چیپ مودم شما با چیپ dslam شرکت از یک برند باشه بهتره

در مورد سیم کشی هم اگه قبلا سیم یک تیکه و مستقیم کشیدید کار زیادی نمیتونید بکنید و ارزش نداره هزینه کنی

خط شما روی حالت Fast path هست یعنی حالت گیم اگه از حالت fast path خارج بشه کشش خط به احتمال زیاد بالاتر میره و سرعت بالاتری دریافت خواهید نمود اما یه مقدار ping میره بالاتر
    Last edited by hosseinzfff; 30-06-2019 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

امروز پشت سرهم قطعی دارم.زنگ زدم شرکت می گه از سمت ما نیست!!!!

11. این کاربر از black sabbath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

امروز پشت سرهم قطعی دارم.زنگ زدم شرکت می گه از سمت ما نیست!!!!
    دروغ میگه منم قطعی داشتم البته الان دیگه ندارم اما ظهر قط بود

13. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود

امروز من قطعی نداشتم ولی ظهر کلا روی 4.5 مگ تقریبا فیکس بود و بالاتر نمیرفت. الان مجدد درست شده

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ساعت 14 تا 16 و 23 تا 12:30
    سرعت محدود میشه به 4
    یعنی به شکل خاصی سر تایم محدود میشه و دوباره اوکی میشه

16. 4 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام.
    دوستان، من الآن مشترک دیده بان نت هستم و به دلیل یه سری مشکلات از جمله سرعت کم تک کانشن و کندی سرعت دانلود در ساعاتی از روز که الآن 4 ماه هست دارم پیگیریش می کنم و هنوز هم درست نشده، میخوام تخلیه کنم و از خدمات یه شرکت دیگه رو استفاده کنم.
    مصرف ترافیکم کمی زیاد هست ( حدود 120 گیگ بین الملل) و سرعت تک کانشکن هم خیلی برام مهمه چون استریم می کنم. حالا بین پیشگامان سرویس 8 مگ و های وب اونم سرویس 8 مگ میخوام یکی رو انتخاب کنم. نمیخوام سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت کمتر بشه و سرعت تک کانشن پایدار میخوام.
    مکس ریت خطم حدود 19 مگابیت هست ولی CRC هر بار رکورد میزنه و حتی تا 10000 هم بوده. هر چند با تغییر شرکت این عدد ممکنه تغییر کنه ولی فکر نمی کنم دیگه کمتر از 10 مگاببت بشه.
    شما کدوم یکی رو پشنهاد میکنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •