تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 447 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    در ابتدا لازم میبینم از دوستان عزیزی که در پیشبرد تاپیک و کمک به دوستان دیگه، فعالیت دارن، تشکر کنم.
    مسئله بعدی، ایجاد برخی بحثهای حاشیه ای و خارج از موضوع تاپیک هستش. لطفا بحثهارو هول موضوع
    تاپیک ادامه بدین.

ممنونم.

2. 4 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستای خوبم
    Chipset های استفاده شده توسط سازندگان مودم معمولاً شامل این Chipset ها میشه : Ralink , RTL, Trendchip, Broadcom.....
    گرونترین این Chipset ها Broadcom است.البته مودم خیلی سیستم پیچیده ای نداره که برای خریدش بخواین تو این مسائل ریز بشین.
    اگر میبینین که این روزها بعضی از مودم ها پیغام خطا میدهند مربوط به چیپ ست اوناست. ( البته منظورم خطاهای مربوط به کامپیوتر و DSLAM ) نیست.
    نکته ای که از این خطاها میشه فهمید اینه که دو تا مودم با دو برند متفاوت دقیقاً یه پیغام خطا رو میدن و این میتونه به این معنی باشه که Chipset استفاده شده در این دو برند یکی هستش!
    امروزه اکثر سازندگان مودم از چیپ ست RTL استفاده می کنند.تعداد کمی هم Broadcom استفاده می کنند و پز اون رو هم حتماً تو مشخصات مودم می نویسن.
    بنظر من مهم نیست مودم چه چیپ ستی داره مهم اینه که چه قابلیتهایی داره و چه چیزایی رو ساپورت میکنه.
    در ضمن بعضی از این برندهای معروفی رو هم که در بازار مبینین اصلاً کارخانه ندارن بلکه سفارش میدن به کارخانه هایی که کارشون به اصطلاح OEM است تا براشون مودم تولید کنند.
    امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.اگر سوالی داشتین که بتونم جواب بدوم خوشحال میشم.ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by prottl; 12-07-2012 at 13:17.

4. 6 کاربر از prottl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید میخواستم بدونم مودم Aztech چطوره؟
    بردشون چیه؟
    Last edited by SAH-IE; 12-07-2012 at 16:23.

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام من یه مودم میخوام که فقط وایرلس برام پخش کنه
    به دلیل دریافت با مودم خط 5 با کارت شبکه باید مودمی باشه که به صورت یو اس بی به کامپیوتر متصل بشه و اینترنت رو پخش کنه

یه مدتی از آلفا به صورت ap استفاده میکردم که زیاد جالب نبود
    دوستان مودم بهتری میشناسید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزيزم مودم هاي linksys در ايران به دليل گران بودن نرخ دلار داراي قيمت واقعي نيست و به دليل تبليغات زياده فروشنده ها(با اغراق ) مبني بر با كيفيت و محصول آمريكا بودن اين مودم ها و تبليغات اين چنيني قيمت آن را باز گران تر مي كنند تا سود بيشتري ببرند.
    درسته منم قبول ميكنم شركت سيسكو شركتي خيلي بزرگ در زمينه شبكه هست ولي محصولات اين شركت در ايران داراي قيمت واقعي نيست. در عوض من چندين سال از محصولات شركت D-Link استفاده كرده ام كه داراي قيمت واقعي تر نسبت به محصولات سيسكو در بازار ايران مي باشد و خيلي هم با كيفيت است.
    اين مطالب رو گفتم تا تحت تاثير تبليغات قرار نگيري و پولت رو حيف نكني.
    و اگر باز در خريد مودم هاي linksys پافشاري ميكني عرض كنم كه مدل اول يعني 120n مودم خيلي خوبي هست و در اين شكي نيست ولي مدل دوم يك روتر هست توجه كنيد كه مودم نيست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اگر اين روتر رو بخريد براي اتصال به اينترنت به يك مودم جدا گانه نياز داريد تا از طريق كابل شبكه اينترنت رو به روتر انتقال دهيد تا روتر اون اينترنت رو به وايرلس تبديل كنه ولي در مدل 120 n مودم و روتر درون يك محصول هستند و نيازي به خريد چيزه ديگري نيست.

با تشكر اميدوارم كمكي تونسته باشم بكنم.

a.p.p.l.e - Tapatalk
    سلام خیلی ممنون از این که راهنما یی کردید در مورد اخرین مودم چطور؟ بین 120و 320 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم راهنمایی کنید

8. این کاربر از mohsen.haftom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستای خوبم
    Chipset های استفاده شده توسط سازندگان مودم معمولاً شامل این Chipset ها میشه : Ralink , RTL, Trendchip, Broadcom.....
    گرونترین این Chipset ها Broadcom است.البته مودم خیلی سیستم پیچیده ای نداره که برای خریدش بخواین تو این مسائل ریز بشین.
    اگر میبینین که این روزها بعضی از مودم ها پیغام خطا میدهند مربوط به چیپ ست اوناست. ( البته منظورم خطاهای مربوط به کامپیوتر و DSLAM ) نیست.
    نکته ای که از این خطاها میشه فهمید اینه که دو تا مودم با دو برند متفاوت دقیقاً یه پیغام خطا رو میدن و این میتونه به این معنی باشه که Chipset استفاده شده در این دو برند یکی هستش!
    امروزه اکثر سازندگان مودم از چیپ ست RTL استفاده می کنند.تعداد کمی هم Broadcom استفاده می کنند و پز اون رو هم حتماً تو مشخصات مودم می نویسن.
    بنظر من مهم نیست مودم چه چیپ ستی داره مهم اینه که چه قابلیتهایی داره و چه چیزایی رو ساپورت میکنه.
    در ضمن بعضی از این برندهای معروفی رو هم که در بازار مبینین اصلاً کارخانه ندارن بلکه سفارش میدن به کارخانه هایی که کارشون به اصطلاح OEM است تا براشون مودم تولید کنند.
    امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.اگر سوالی داشتین که بتونم جواب بدوم خوشحال میشم.ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اتفاقا یعضی از مودم های تی پی لینک هم چیپ شان Broadcom هست.ولی مدل با مدل فرق میکنه....

10. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    ببخشید میخواستم بدونم مودم Aztech چطوره؟
    بردشون چیه؟
    بنظرم بهتره از برند های معتبر تری مثل TPLINK - ASUS - NETGEAR - ZYXEL و ... استفاده نمایید.معلوم نیست این Aztech ها چطور هستند! هر ارزونی بی دلیل نیست.اونم در تجهیزات وایرلس

12. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام من یه مودم میخوام که فقط وایرلس برام پخش کنه
    به دلیل دریافت با مودم خط 5 با کارت شبکه باید مودمی باشه که به صورت یو اس بی به کامپیوتر متصل بشه و اینترنت رو پخش کنه

یه مدتی از آلفا به صورت ap استفاده میکردم که زیاد جالب نبود
    دوستان مودم بهتری میشناسید؟
    اقا میشه بیشتر توضیح بدید؟ مگه آلفا کارت شبکه وایرلس نیست؟

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از این که راهنما یی کردید در مورد اخرین مودم چطور؟ بین 120و 320 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم راهنمایی کنید

با اجازه از shahin_dictator بنظر من اگر محیط پوشش کوچک نیست 320 را تهیه فرمایید.آخه خیلی از برد سیسکو راضی نیستند!
    دوم من هنوز برای جای سواله که چرا شما هنوز پافشاری می کنید؟ البته جسارت نشه.ولی مودم های شرکت های دیگه هم که معرفی کردم جنس خوبی دارند و اینکه مثلا تی پی لینک ها 3 سال گارانتی دارند.(با اینکه خرابی مودم ها کم هست)

16. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahin_dictator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با اجازه از shahin_dictator بنظر من اگر محیط پوشش کوچک نیست 320 را تهیه فرمایید.آخه خیلی از برد سیسکو راضی نیستند!
    دوم من هنوز برای جای سواله که چرا شما هنوز پافشاری می کنید؟ البته جسارت نشه.ولی مودم های شرکت های دیگه هم که معرفی کردم جنس خوبی دارند و اینکه مثلا تی پی لینک ها 3 سال گارانتی دارند.(با اینکه خرابی مودم ها کم هست)
    با تشكر از دوست گرامي فقط يه چيز رو به حرفاتون اضافه كنم كه دليل ضيف بودن آنتن دهيه linksys داخلي بودن آنتن هاي اونهاست كه اگه به عكس هاشون به دقت نگاه كرده باشين آنتني ديده نمي شه.
    و در ضمن ٢ مدل 320 و 120 N به جز برد و سرعت انتقال اطلاعات هيچ فرق ديگري با هم ندارن.

a.p.p.l.e - Tapatalk
    Last edited by shahin_dictator; 12-07-2012 at 20:07.

18. 2 کاربر از shahin_dictator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •