تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 1049 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا این ساب ووفر کلتون چیه که میگن طبیعی ترین بیسو تولید میکنه دقیقا مثل طبل عمل میکنه؟
    این نوع ساب ووفر،ساب ووفری هست که شرکت پاناسونیک برای سینماهایی که تولید می کنه از اون استفاده می کنه(تا اونجایی که من میدونم)
    این نوع از ساب ووفر ها کمترین میزان خرابی صدا توی ولوم های بالا و کمترین میزان نویز رو داره.ولی همه این موارد هم به یک ساب ووفر مربوط نمیشه.مطمئنا به پلیر و آمپلی فایر و .. هم بستگی داره.
    در کل سینماهای پاناسونیک ساب ووفرهای قدرتمندی نداره ولی به قول شما میشه گفت که میتونه صدای طبیعی تری تولید کنه ولی فرقش آنچنان نیست که بخواد ذهن شمارو در مورد ساب ووفرهای دیگر نگران کنه.

2. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديشب چند تا عكس از سلبووفر 787 انداختم

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5. 4 کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این ساب ووفر کلتون چیه که میگن طبیعی ترین بیسو تولید میکنه دقیقا مثل طبل عمل میکنه؟
    درواقع جنس اين نوع ساب ووفر از بامبو فشرده شدست كه بيس قدرتمندي نداره ولي از لحاظ نرم و گوش نواز بودن عاليه وبراي ديدن فيلم خيلي خوبه ولي توي موزيك كم قدرته.حالا اون بر ميگرده به نوع ساختنش كه پاناسونيك بيشترين تلاشش در ساخت اين نوع ساب ووفر توي گوش نواز بودن اونه .بر عكس اكثر سيستمهاي صوتي سوني كه صدا بلنده

7. 2 کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ديشب چند تا عكس از سلبووفر 787 انداختم

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

آقا این عکسهاتون رو من نتونستم ببینم ولی من اون اولا که بحث 787 پیش اومد گفتم که این مدل ساب قدرتمندی نداره این مشکل تو مدل قبلی یعنی 777 با قرار دادن دو ساب ووفر تا حدودی حل شده بود ولی تو مدل جدید برای کم کردن هزینه ها یکی از سابها کم شد من این نکته رو هم گفتم ولی دوستان گفتن که نه توان دو تا سابش تو یه مدل جمع شده و سابهای قبلی واتشون نصف مدل جدید هستند حالا مساله اینه که چون ساب 777 و 787 از نظر فیزیکی و درایور دقیقاً یکی هستند بالا بردن وات آمپلی چقدر می تونه موثر باشه؟!؟!
    ضمن اینکه همه ما میدونیم وات مصرفی و یا اعلامی بیشتر شبیه یک بازی با اعداد بیشتر نیست!
    باز هم میگم به نظر من (این نظر شخصیمه) دوستانی که قصد خرید سینما خانگی دارند و از صدای بلند لذت میبرند 787 انتخاب مناسبی براشون نیست.

تو پست جدیدتون دیدم سابش به نظر 14 سانتی یا 5.5 اینچی که در مقابل ساب اکتیو 20 سانتی JVC-THD7 حرفی برای گفتن نداره.
    Last edited by Pejman3; 26-06-2010 at 14:20.

9. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي تا ازش تست نگيرم نميتونم راجب صداش چيزي بگم .سعي ميكنم تا 3شنبه حتما وصلش كنم . راجب جي وي سي هم به غير از چند تا مدل ضعيفش بقيه واقا بيس كوبنده اي دارن. اگر كسي خواس ميتونه توي مركز جديده فروش بد از پل حافظ بد از ساختمان بورس (فكر كنم مركز خريد ايرانيان ) بره ببينه و تست كنه.يه نمايندگي پاناسونيكم بغلش افتتاح شده

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته زماني كه تو پاساژ شركا كار ميكردم انتهاي پاساژ سمت چپ اقاي فرهادي خودشون پايونير وارد ميكردن 777 (الان هم مدل 787 داره).با اينكه وات pmpo از پاناسونيك حدود 3000 كمتر بود ولي هم بيسش قويتر بود وهم بلندي صداش . اصلا من بخاطر همين شد كه از پايونير خوشم اومد و اين مدل روخريدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مدل D7 جی وی سی ساب بسیار خوش گوشی داره.سابش به نظر من خیلی میزونه یعنی نه خیلی قوی و نه خیلی ضعیف،بلکه با توجه به خروجی 810 وات سیستم و صدای بلندگوها،این ساب ووفر خیلی صدای میزونی داره.
    در مورد 787 هم با پژمان موافقم که اصلا بدرد کسانی نمیخوره که دنبال گوش دادن به موزیک با ولوم های خیلی زیاد هستند.
    سعید جان هم نکته خوبی گفت که پایونیر توی این مدل از سینماهاش و تولید اینگونه ساب به دنبال گوش نواز بودن صدا هست تا به رخ کشیدن قدرت.
    پژمان در مورد مدل قبلی این سری از سینماها یعنی 777 هم من با تو موافقم که مدل قبلی بیس خیلی بهتری داشت.خیلی از دوستان می گفتن که قدرت خروجی دوتا ساب مدل 777 برابر با قدرت خروجی مدل 787 هستش ولی نباید این نکته رو فراموش کرد که بلاخره دو تا ساب ووفر یعنی دوتا کابینت و به عبارتی حرکت و جابجا شدن هوا توی دوتا کابینت ساب ووفر های 777 بیشتر از یه کابینت ساب ووفر مدل 787 هستش.
    همچنین این نکته رو هم نباید فراموش کرد که برخلاف گفته خیلی از دوستان که می گفتند ساب ووفر بدلیل داشتن صدای بم و فرکانس پایین صداش نمیشه تشخیص داد که صدا از چه سمتی میاد باید عرض کنم بلاخره یه ساب ووفر در جلو و یه ساب ووفر در پشت میتونه خیلی بهتر به پوشش صدای بم توی فضای اتاق کمک کنه.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

rayan عزیز 2-3تا سوال داشتم.
    میخواستم ببینم مدل rs پایونیر و مشخصا مدل rs70 تولید چه سالی هستش؟منظورم اینه که از چه سالی وارد بازار شده؟
    واینکه اگر میخواستم rs70 بگیرم باید made in کجا باشه؟اسپیکرهاش و سابش وdvd پلیرش باید ساخت 1 کشور باشن یا اینکه هر کدوم made in یه جا؟ ودر اخر میخواستم ببینم که اینکه سیستمی که میخوام بگیرم تولید چه سالی هستش ایا مهم هست یا نه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

rayan عزیز 2-3تا سوال داشتم.
    میخواستم ببینم مدل rs پایونیر و مشخصا مدل rs70 تولید چه سالی هستش؟منظورم اینه که از چه سالی وارد بازار شده؟
    واینکه اگر میخواستم rs70 بگیرم باید made in کجا باشه؟اسپیکرهاش و سابش وdvd پلیرش باید ساخت 1 کشور باشن یا اینکه هر کدوم made in یه جا؟ ودر اخر میخواستم ببینم که اینکه سیستمی که میخوام بگیرم تولید چه سالی هستش ایا مهم هست یا نه؟
    با تشکر
    تا اونجایی که من میدونم rs70 مدل سال 2009 هستش.آمپلی فایر و اسپیکرها مونتاژ چین هستش.اگر شما از نمایندگی خرید کنه هیچ مشکلی از این بابت نداشته باشید.چون جنس اصل بهتون میدن.
    مدل قبل از rs70 مدل rs7 بود که آمپلی فایر 818 و پلیر 410 داشت و توی این مدل آمپلی فایر 819 و پلیر 420 هستش.

16. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •