تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 481 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه
    آقای payam20 ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون این عکس ها رو مستقیما از گوشی در سایت قرار دادید یا روش کار هم کردین (یعنی با نرم افزار)

2. این کاربر از arian_mj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

گوشیتو به سیستم وصل کن
    شما برو تو run از منوی استارت و تایپ کن cmd و اینترو بزن
    تو صفحه ی داس باز شده بنویس
    attrib -a -s -h -r X:\*.* /s /d
    به جای ایکس ادرس درایو گوشیتو بنویس مثلا g
    و اینترو بزن
    زدم. اما نشد. ویندوزم ویستاست. میگه :

The \D switch is only valid with the \S switch.

راستی یه فایل AUTORUN.INF هم داره تو مموری. پاکش کنم؟

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

به جای *.* اسم پوشه هارو بنویس

در آغاز فعالیت farzadart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای دومین بار می پرسم !!؟
    کسی N Gage نصب کرده رو ویواز؟
    برای نصبش باید حتما قبلش گوشی هککک بشه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام ممنون بايت جواب يعني اينجا نميشه شايد يكي بخوا فرقشو بدونه مي خوام بقيه هم استفاده كنن حالا اگه نميشه ولش كن

قيمتشو هم لطف مي كني ؟لطفا اگه ميشه يه بارديگه عكسشو بزار يا صفحه اش رو بگو
    اینجا هم میشه
    ولی اونجا بهتره
    چون اونجا همه میاند جواب میدند و بهتره
    و علاوه بر این بقیه هم میتونند ببینند و استفاده کنند

قیمتش بسیار مناسب
    6 یا 7 تومن
    تازه یه کابل شارژر داره که فکر کنم یه 5 تومنی فقط این بی‌ارزه
    سلام.

بچه ها من ویروس رو با نود پاک کردم. و exe ها رفتند. اما هنوز فایل ها hidden هستند. چه کار کنم؟
    سلام
    یه برنامه اپ کردم
    اینو دانلود کن
    بعد اجراش کن
    برنامه ساده ای هست
    باز اشکالی داشتی بگو
    همه فایلها و پوشه های مخفی را براحتی درست میکنه
    بقیه هم دانلودش کنند حتما بدردشون میخوره
    سلام
    پس چرا گوشی X2 سونی اریکسون و همینطور گوشی n900 این قابلیت رو دارن؟؟؟
    منبع GSMArena هستش گرچه تو مشخصات x2 فقط xvid رو نوشته اما تو رویو گفته داره...
    بحثی نمیکنم
    به هر حال واسه اونا هزینه داده
    فکر نمیکنم ویواز بتونه بعدا این قابلیت را داشته باشه
    ما که از خدامونه

golmohammadi بفرما ............ اگه یخرده گیر داشت برو تنضیماتش دست کاری کن درست میشه.

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

نصبش کردم
    والا من که سر در نمیارم
    میشه بگی چطوری اسکرول میکنه ؟
    چون یال avi که داشتم در بین mp4 ها گم شده
    و mp4 هامو نیز باز نمیکنه
    برای دومین بار می پرسم !!؟
    کسی N Gage نصب کرده رو ویواز؟
    برای نصبش باید حتما قبلش گوشی هککک بشه ؟
    نه نمیشه
    کلا انگیج بدون دکمه معنی خاصی نداره
    منظور اگر هم نصب بشه چیز خاص نمیشه
    Last edited by golmohammadi; 12-08-2010 at 22:59.

7. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خدا خیرت بده درست شد.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه
    آقای payam20 ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون این عکس ها رو مستقیما از گوشی در سایت قرار دادید یا روش کار هم کردین (یعنی با نرم افزار)
    منم ممنونم
    فقط عکسها رو ریسایز کردم و auto tone روشون اعمال کردم.
    هم روی عکسهای N95 و هم ویواز...
    اصولا عکاسی بیرون دادن یه فایل خام نیست. باید روی عکسها کار بشه. مهم اینه که دوربین بتونه بیسش رو تهیه کنه و جای کار کردن رو هم به عکاس بده... البته سعی من این بوده که عکسها تا حد امکان بدون دستکاری رنگ و نور پست بشن.

به نظر من وضوح و قابلیت تفکیک رنگ ویواز تو نور مناسب با یه agfamatic pro یا canon IXUS 110 برابری که هیچ، شاید جلوترم باشه...
    اما تو شب N95 8GB عملکرد بهتری داره. گرچه ویواز هم در حد یه عکس چاپ شده تو ابعاد 1600 در 1200 عالی عمل میکنه. در کل تو عکس و فیلم ویواز جای حرفی نمونده...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

golmohammadi بفرما ............ اگه یخرده گیر داشت برو تنضیماتش دست کاری کن درست میشه.

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

دوست عزیز حالا که شما گوشی رو آپدیت کردی بیا برنامه هایی رو مثل smart move یا JulyPlayer یا CorePlayer و.... نصب کن ببین میتونی براحتی فیلم avi ,mkv ,... ببینی
    باتشکر
    این ورژن اسمارتی که شما گذاشتین مربوط به v3 هست یا v5؟ اسمش v3 هستا؟!
    julyplayer رو نصب کردم. فایل ها رو با کاهش فریم و مکث پخش میکنه. اما به هیچ فرمتی نه نمیگه. coreplayer سالم هم هنوز پیدا نکردم. اگه کسی دم دستش هست لینک بده تا تست کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دیروز کلی تو این صفحه مطلب تایپ کردم ولی تو فرستادن از بین رفت!

من برنامه نقشه توکیا را تو مسیر اصفهان-طبس-مشهد تست کردم خیلی خوب بود مخصوصا برای شب که پیچهای تو مسیر و همچنین تندی پیجها را قبل از رسیدن میشدمطلع شد. البته باید راننده دقت کند که حواسش به موبایل پرت نشود!

یک چیزی را هم فهمیدم و اون هم اینه که بدون شارژر خودرو اصلا استفاده از نقشه و GPS عملی نیست به دو دلیل: اول اینکه بدون وصل بودن به شارژر باطری در هنگام استفاده از نقشه و GPS بیشتر از یک یا حد اکثر دو ساعت دوام نمیاره. دوم اینکه وقتی موبایل به شارژر وصله و روی نقشه است صفحه هی خاموش نمیشه که مجبور باشی روی صفحه را لمس کنی یا برای روشن بودن بیشتر از قفل درش بیاری.

همچنین اینترنت و مرورگرش را چند جا تست کردم هم تو هتل و هم توی بعضی از فرودگاهها. توی ترمینال 4 فرودگاه مهرآباد یک کانکشن هست به نام DATAK که خوب جواب میده و سریع هم هست. فقط باید یک جا ثابت بنشینی و استفاده کنی. اگر حرکت کنی ممکنه از دسترس خارج بشه. توی فرودگاه اصفهان هم یک کانکشن هست که ظاهرا میشه انتخابش کرد ولی عملا نشد استفاده کنم و حتی یک صفحه هم نیومد. از لحاظ قدرت مرورگر هم خیلی خوبه و هممه صفحاتی را که رفتم با هر طراحی و سنگینی بازکرد از جمله پروتوکل ایمن https که باهاش ایملهام روی دامین های خصوصی خودم و دانشگاه را چک کردم و جواب داد. افرادی که در مکانهای عمومی از سرویس WIFI استفاده می کنند باید حواسشون به امنیت اطلاعات رد و بدل شده هم باشه. چون اگر کسی وارد باشه به راحتی میتونه از اطلاعات رد و بدل شده در هوا بین موبایل یا لپ تاپ شما و نقطه اتصال wifi یک کپی بگیره. برای همین استفاده از https در این مواقع برای خواندن ایمیل توصیه میشه.

حالا چند سوال:
    1- در دانشگاه برای ارتباط با اینترنت خارج از دانشگاه باید در اکسپلورر یک پر ا کسی تعریف کنیم با username و رمز اختصاصی. در دانشکده هم wifi داریم و موبایل وصل میشه. فقط به خاطر همین پر ا کسی نمیشه سایتهای خارج از دانشگاه را دید. کسی میدونه چطور میشه در ویواز این را (مخصوصا برای wifi) تعریف کرد؟

2- برنامه پیغامگیر آزمایش شده و خوب برای ویواز کسی سراغ داره؟

3- کسی تا به حال راه حلی برای کار کردن بخش مسیر یابی نقشه نوکیا روی ویواز پیدا کرده؟ همانطور که مطلعید بخش مسیر یا یا همان driveto در ovi map روی ویواز بعد از 30 ثانیه با دادن پیغام drive to and walkto is not availabel for this route غیر فعال میشه و به GPSمعمولی تغییر میکنه.

4- آیا برنامه ای برای GPS هست که بشه با اون مسیر طی شده را رسم کرد؟ روی دستگاههای GPS معمولی این امکان وجود داره که روی صفحه مسیر طی شده را گرافیکی رسم کنه و بشه ذحیره کرد تا بشه از همون راه برگشت. این امکان مخصوصا برای مشیرهای خارج از جاده و نقشه مثلا در جنگل و بیایان خیلی برای جلوگیری از گم شدن به درد میخوره. تجربه شخصی من اینه که در مقایسه با یک دستگاه GPS اختصاصی که خیلی دقیق و با سرعت عمل میکنه GPS موبایل از جمله در ویواز از سرعت و دقت کمتری برخورداره و با اینکه مفید است در هر حال امکانات یک GPS اختصاصی را ندارد. من یادمه که ده سال پیش یکی از دوستان در خارج که سرعت سنج ماشینش خراب شده بود به جای تعمیر سرعت سنج که خیلی خرج داشت رفته بود یک GPS خریده بود و جلویش گذاشته بود و با دقت سرعت خودرویش را می توانست ببینید. ولی من با این برنامه سرعت سنج که روی ویواز گذاشته ام می بینم که تا 10 کیلومتر و گاهی بیشتر ممکن است سرعت کم یا زیاد نشان داده شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من برنامه نقشه توکیا را تو مسیر اصفهان-طبس-مشهد تست کردم خیلی خوب بود مخصوصا برای شب که پیچهای تو مسیر و همچنین تندی پیجها را قبل از رسیدن میشدمطلع شد. البته باید راننده دقت کند که حواسش به موبایل پرت نشود!
    شما میتونین راهنمای صوتی رو روشن کنین تا اصلا احتیاجی به نگاه کردن به موبایل نباشه...
    حتی میتونین وصلش کنین به ضبط ماشین تا با سیستم صوتی ماشین راهنماییتون کنه... فارسی هم که داره...

یک چیزی را هم فهمیدم و اون هم اینه که بدون شارژر خودرو اصلا استفاده از نقشه و GPS عملی نیست به دو دلیل: اول اینکه بدون وصل بودن به شارژر باطری در هنگام استفاده از نقشه و GPS بیشتر از یک یا حد اکثر دو ساعت دوام نمیاره. دوم اینکه وقتی موبایل به شارژر وصله و روی نقشه است صفحه هی خاموش نمیشه که مجبور باشی روی صفحه را لمس کنی یا برای روشن بودن بیشتر از قفل درش بیاری.
    بدون شارژر خودرو حدود 2:30 دووم میاره. اما تو تنظیماتش میشه کاری کرد که در حالت باطری هم صفحش خاموش و قفل نشه

3- کسی تا به حال راه حلی برای کار کردن بخش مسیر یابی نقشه نوکیا روی ویواز پیدا کرده؟ همانطور که مطلعید بخش مسیر یا یا همان driveto در ovi map روی ویواز بعد از 30 ثانیه با دادن پیغام drive to and walkto is not availabel for this route غیر فعال میشه و به GPSمعمولی تغییر میکنه.
    اگه شما از ورژنی که روش نصبش رو چندتا پست بالاتر گفتم استفاده کنین این مشکل توش وجود نداره. من به خوبی از Drive با راهنمای صوتی استفاده میکنم...

4- آیا برنامه ای برای GPS هست که بشه با اون مسیر طی شده را رسم کرد؟ روی دستگاههای GPS معمولی این امکان وجود داره که روی صفحه مسیر طی شده را گرافیکی رسم کنه و بشه ذحیره کرد تا بشه از همون راه برگشت. این امکان مخصوصا برای مشیرهای خارج از جاده و نقشه مثلا در جنگل و بیایان خیلی برای جلوگیری از گم شدن به درد میخوره. تجربه شخصی من اینه که در مقایسه با یک دستگاه GPS اختصاصی که خیلی دقیق و با سرعت عمل میکنه GPS موبایل از جمله در ویواز از سرعت و دقت کمتری برخورداره و با اینکه مفید است در هر حال امکانات یک GPS اختصاصی را ندارد. من یادمه که ده سال پیش یکی از دوستان در خارج که سرعت سنج ماشینش خراب شده بود به جای تعمیر سرعت سنج که خیلی خرج داشت رفته بود یک GPS خریده بود و جلویش گذاشته بود و با دقت سرعت خودرویش را می توانست ببینید. ولی من با این برنامه سرعت سنج که روی ویواز گذاشته ام می بینم که تا 10 کیلومتر و گاهی بیشتر ممکن است سرعت کم یا زیاد نشان داده شود.
    توی OVI میشه مسیر حرکت رو بر اساس نقاط شروع و پایان به عنوان favorites ذخیره کرد و چون برنامه مسیر درست رو هوشمند تشخیص میده با ذخیره این دوتا انگار کل مسیر رو ذخیره کردین. اما smartcom هم هست که من روی N95 ازش استفاده میکردم. اون برنامه میتونست مسیر رو مثل خط روی نقشه ذخیره کنه و بعدا دوباره load کنه...
    اما در مورد دقت سرعت باید بگم که واسه من با OVI واقعا عالی کار میکنه... حتی تغییرات سرعت از خود سرعت سنج ماشین که عقربه ای هست دقیقتره... برنامه های اختصاصی دیگه ای هم واسه این کار هست که سرعت رو بزرگ و خوانا و دقیقتر نشون میدن... اگه درست یادم باشه offscreen هم یکی ازین برنامه ها رو داره...

13. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •