آره محمد جان خیلی بازی خوبی هست من یه مدت اینترنت نداشتم یعنی آخرین چیزی که گرفتم همین بازی به شدت دنبالشم این فایلهای بازی رو باز کنم... تونستی چیزی در موردش پیدا کنی؟؟؟
آره محمد جان خیلی بازی خوبی هست من یه مدت اینترنت نداشتم یعنی آخرین چیزی که گرفتم همین بازی به شدت دنبالشم این فایلهای بازی رو باز کنم... تونستی چیزی در موردش پیدا کنی؟؟؟
وحید جان منظورتو نگرفتم، یعنی چی فایلهای بازی رو باز کنی؟ می خوای به فایلای داخل پکیج ها دسترسی پیدا کنی؟
آره مثلا آبجکت ها یا حتی کدهایی که برای اسلحه ها و ... هستش...
راستش من که تا حالا دنبال این چیزا نبودم. ولی برا پیدا کردنش باید بگم امیدی به کد ها نبند، کد ها هم کامایل میشه و هم به صورت باینری می ره تو فایلای u. . تا الان هم با اینکه خیلی از بازی های آنریلی رو دیدم کانتنتاشو باز کردن، ولی تا حالا کد دیکامپایل ازش ندیدم کسی تونسته باشه در بیاره. اگه درست باشه میشه گفت امنیت تکنیکی بازیامون بالا هست.
برا کانتنت ها هم یه نفر هست که قبلا مال بازی های آنریلی زیادی رو در آورده از جمله Geras Of War 2 و Mass Effect 2.این سایت و وبلاگ مال اونه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر از گاهی اینا رو یه سر بزن که اگه برا Singularity هم گذاشته خبر دار بشی. قبلا لینک دانلود رایگان می داد از کانتنت ها، ولی الانو نمی دونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن Singularity رو این سیستمم نیست، بعدا یه نگاه به فایلاش می کنم، شاید بتونیم یه سری چیزاشو خودمون در بیاریم.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 15-08-2010 at 14:57.
ممنون ... منم به کدهاش نیازی ندارم بیشتر به استاتیک مش ها نیاز دارم چون اصلاً حال و حوصله درست کردن این جور چیزها رو ندارم...
سلام
برای درست کردن روز و شب باید چه کارهایی انجام بدم؟
با تشکر
میتونی از SkyLight Toggleable استفاده کنی و یه مقداری هم با کیسمت کار داری با استفاده از matinee
سلام
چندتا سوال دارم .
میشه توی انریل مثلا ابی که حجم داشته باشه .
مثلا من می خوام صحنه ای بسازم که توی اون اب رو از یک لیوان به یک لیوان دیگه خالی کنم و سطح اب توی قبلی کم و به دومی اضافه بشه . را های دیگه رو امتحان کردم می خوام بدونم می شه این کار رو واقعی انجام داد. منظورمم از واقعی استفاده نکردن از cascade
دوم :
من قبلا سوال کرده بودم که توی کد ها چه چیزی باید بنویسم . این درسته که کلاس ها در انریل زیر مجموعه هم دیگه ان ؟
و اگر من بخوام عملی با Kactor انجام بدم باید کد ها ی داخل اون رو استفاده کنم .
سوم:
چه طور می شه داخل udk اپلیت اسکرین ساخت . مثلا بشه در گوشه صفحه یه کاراکتر دیگه رو نشون داد توی بعدی کاراکتر دیگه
سلام
1. با توجه به بازیهایی که اومده بله میشه، ولی من تا حالا تست نکردم. با این همه فکر می کنم بتونی با SoftBody یه کارایی بکنی.
البته قبلش بگو اینو برای Real-Time می خوای یا قراره تو فیلم بین مراحلی جایی استفاده کنی؟
2.زیر مجموعه نه، ولی همگی رابطه ی پدر و فرزندی دارن. اگه با زبونای شی گرا آشنا باشی، همون بحث ارث بری اینجا زیاد هست. تمامی کلاس ها به جز Object حتما یه کلاس پدر دارن. این چیزیه که تو تمام زبونای Net. هم می بینی.
برای کد نویسی هم اول باید ببینی چه آبجکتی می خوای در بیاری، بعد نگاه کنی کدوم کلاسا بیشتر کارو برات آماده دارن، کلاس جدیدتو از اون مشتق کنی و از اینجا به بعد، شروع کنی امکانات جدیدی که می خوای رو اضافه کنی.
3. منظورت اضافه کردن ویوپرت های دیگه به بازی هست؟ مثل بازی هایی که Split Screen می کنن؟ یا یه دوربین دارن گوشه ی صفحه یه چیز دیگه رو نشون میده؟
تا بعد.![]()
سلام
نحوه وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)