درسته که اگه با ماشین در حال حرکت خلاص برانیم جلوبندیش میریزه به هم ؟
(( مربوط به EF7 ))
درسته که اگه با ماشین در حال حرکت خلاص برانیم جلوبندیش میریزه به هم ؟
(( مربوط به EF7 ))
قیمتش 200 تومن بالاتر از نمایندگی هست.
پایدار باشید
یکی از آشنایان این عادت بد رو داره که به صورت خلاص با ماشین زیاد میره یعنی از هر 20 دقیقه رانندگی حدود 10 دقیقه ماشینش خلاصه
اتفاقا ماشیش هم سمند ef7 مدل88 هست ,خودم این ماشینو تست کردم از نظر جلوبندی هیچ مشکلی براش پیش نیومده توی این دوسال ولی به نسبت سمندهای دیگه اتاقش خیلی به صدا افتاده و همچنیت برای دنده دادن وقتی که خلاص در حال حرکته یه تکون بد به ماشین وارد میکنه ,بررسی که کردم دیدم به دلیل اینکه زیاد این حرکت باش انجام شده دسته موتور های بالا معیوب شدن ,غیر از این مورد هم تا حالا هیچ مشکلی براش پیش نیومده و پاش به نمایندگی هم تا حالا باز نشده.
ولی هیچ وقت این کارو انجام ندید,ماشین های ایرانی سیتم abs شون به این حالته که وقتی ماشین در حال خلاص رفتن کار نمیکنند ,میتویند اینو از خود نمایندگی ها هم بپرسید ,کلااین روش رانندگی اصلاتوصیه نمیشه پون خطرات رانندگی رو به جز همون مورد abc دوبرابر از قبل میکنه .خوهشآ به خاطر مصرف سوخت کمتر سمتش نرید.
پایدار باشید
یه سوال من وقتی با دنده 4 سرعت 90 تا می رم از موتور صدای عجیب میاد انگار گاز می دی وول می کنی وو وو صدا می ده به نظرتون اشکال از کجاست؟
مشکل فقط به همین جا ختم نمیشه
کلا هر ماشینی رو خلاص بخوای باهاش بری تو شرایطی ممکنه به موتور آسیب جدی برسونه
شما تو اتوبان داری 120 تا میری و نیم ساعت هم هست سرعت روی این حد داره بالا و پایین میشه و بعد یکمرتبه ماشین میوفته تو یک سرپایینی و ماشین رو خلاص میکنی اینجا فشار روغن میاد پایین در حالی که موتور به شدت گرم شده و قطعات بالایی نیاز دارند که روغن با فشار بیشتری بهشون برسه و زودتر خنک بشه و همینجا هست که به علت فشار کم روغن موتور آسیب میبینه ، ممکنه به این زودی های به علت همون فشار اندک روغن که پمپاژ میشه سر قطعات بالای موتورخودش رو نشون نده ولی به مرور و با گذشت زمان ایراد ها بروز پیدا میکنه
امروز وقتی گاز زدم وراه افتادم بعد از 5دیقه خواستم سرعت رو کم کنم یه هویی کامپیوتر ماشین که به زبان انگلسی بو یه چیزی گفتم مربوط به روغن بود oli.............,وتو صفحه کیلومتر وقتی که ماشین ثابته ومی خواهی روشن کنی اون چراغ ها روشن شد مثل ترمز دستی وچراغ باطری و ویه علامت چک فکر می کنید مشکل از کجا بود
اون پیغامی که میده فارسیش میشه این: ترمز دستی یا روغن ترمز کنترل شود.البته یه پیغام دیگه هم میده مال زمانیه که فشار روغن ترمز کمه و میگه فشار روغن کم است.
شاید ترمز دستی کامل پایین نرفته بوده؟ من یکی دو دفعه این اتفاق برام افتاده.
اخطار فشار روغن پایین است رو وقتی ماشین خاموش بود و توی سر پایینی خلاص کردم(سویچ باز) این پیغام رو داد.
Last edited by majid_sd2009; 30-09-2012 at 20:41.
و یه سوال مهم روغن ترمز را کی عوض می کنند من تا حالا حدود 9ماهه که به روغن ترمز دست نزدم می خواستم بدونم باید عوضش کرد یا نه؟
نه دوسال یه بار میگن عوض کنید البته شخصا پنچ سال هم عوض نکردم مشگلی پیش نیومد فقط اگه کم شد بش اضافه کن
یه سوال نظرتون در مورد کمک فنر پیچی برای سمند Ef7چییه آیا ماشین نرم می شه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)