احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره
احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره
کرایسیس-کرایسیس که میگفتن همین بود؟؟
تمام مراحل تکراری!
اونقدرها هم گرافیک نداشت!!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
انوقدر باگ های خنده دار داشت که آدمو یاد بازی های سال 2003-2002 می ندازه!
بیشتر اوقات توی دموها این یارو آلکاتراز گیج میزد و بی حال بود!!!
حرکات ترکیبیش هم تقلید MW2 بود!!(کلیک چپ و راست!)
================================================== ====
واقعا یه تار موی سری COD به ده تا از اینجور بازیها می ارزه!!
هر کسی نظری داره ممنون !
بازی خیلی ایرادات داره ولی واقعا خوبیهاش اینقدر هست که بدیهاش به چشم نیاد !
در ضمن باید از اینطور سبکی هم خوشت بیاد مثلا شما cod پر تحرک و بکش بکش رو با این که یک اکشن استراتژِیکی هست مقایسه میکنید ؟
شما باید با چیدن استراتژی بازی را پیش ببرید یعنی از قدرتهای نانو سوئیت استفاده کنید م به شخصه از بازی خیلی خوشم اومد همین الانم در حال خرید بازی برای ps3 هستم تا بعدا آنلاینش هم بازی کنم !
Last edited by jimrako; 07-05-2011 at 12:19.
من قابلیت سه بعدی کردن تصاویر رو توسط کارت گرافیک رو فعال کردم و با عینکی که خودم ساخته بودم (این عینکهای قرمز آبی قدیمی) روفتم تو دو تا بازی.
یکی Assassins Creed Brotherhood و دیگری Crysis 2.
به نظر من قابلیت سه بعدی شدن تصائیر تو Assassins Creed بسیار بهتر بود به قدری که حتی یه بار یه آدم رو اونقدر تو تصویر نزدیک به خودم حس کردم که واقعا فکر کردم کسی خونه است و کله اش رو آورده جلوی مانیتور و واقعا ترسیدم اما تو کرایسیس که اینقدر به سه بعدی بودنش می نازیدند و می گفتند که جیمز کامرون هم اون رو تحسین کرده ، اصلا اینجوری نبود.
نمیدونم شاید چون مانیتور سه بعدی نداریم اینجوریه !!!
نه ربطی به این نداره من خودم
3d asssasin creed رو چک کردم واقعا زیباست خیلی با حاله ولی crysis 2 مالی نیست !
شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاک
چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست .
این نظر شماست و من بهش احترام میزارم...
ولی:
مراحل تکراری منظورتون چیه؟ تا اواسط بازی درسته کمی خسته کننده شده بود... ولی از اواسط به بعد شدیدا زیبا شد و طراحی مراحل هم عالی بود...
تاریکی رو نمیدونم من که به این مشکل بر نخوردم! احتمالا شما Gamma رو درست تنظیم نکرده بودید...
باگ ها رو کاملا موافقم!
ولی در کل به نظرم یکی از قویترین گرافیک ها رو داشت... اگه کمی به سیستم نور پردازی-سایه زنی بازی دقت کنید متوجه میشید که تقریبا بی رقیبه!(تقریبا به خاطر Metro 2033 گفتم)
Global Illumination و Ambient Occlusion که در این گیم استفاده شده در DX9 واقعا افسانه ای هست...
اثرات نور ها حجم دار بر اجسام محیط و تعداد زیاد منابع نور هم به گفته های بالا اضافه کنید.
احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره..شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاک
چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست
اوه اوه چه سوتی بزرگی دادم ... آره راست میگی 5770 xfx دارم![]()
اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی ها
یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
خیلی شلوغ-پلوغ بود!
اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )
حرفهای شما هم کاملا قبوله.ولی کلا از این سبک هایی که یه تنه بری به جنگ یه عالمه هیولا خوشم نمیاد!
گرافیکش که انصاصا خیلی شاخه !کرایسیس-کرایسیس که میگفتن همین بود؟؟
تمام مراحل تکراری!
اونقدرها هم گرافیک نداشت!!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
انوقدر باگ های خنده دار داشت که آدمو یاد بازی های سال 2003-2002 می ندازه!
بیشتر اوقات توی دموها این یارو آلکاتراز گیج میزد و بی حال بود!!!
حرکات ترکیبیش هم تقلید MW2 بود!!(کلیک چپ و راست!)
================================================== ====
واقعا یه تار موی سری COD به ده تا از اینجور بازیها می ارزه!!![]()
من کرایسیس 1 رو نصب کردم رو سیستمم بعدش دو رو بازی کردم، به این نتیجه رسیدم باید یکو پاک کنم![]()
گرافیکش واقعا فوق العاده س !! مخصوصا نورپردازیش.
خیلی جالبه حرفت !! خب اون مرحله جوری بوده که فضا تاریکه و حتما باید از دوربین گرمایی استفاده کنی تا ببینی ... این میشه ضعف مرحله و بازیبه نظر من دوربین گرمایی این بازی طبیعی ترین دوربینی بود که تا حالا دیده بودم
رو آخرین درجه ی سختی بازی کن تا هیجانشو بچشی
![]()
حالا یه بازی دیگه بیاد حرکات ترکیبی راست و چپ بزاره این دلیل میشه که داره تقلید میکنه ؟اگه اینجوریه پس bulletstorm هم تقلید بوده از cod !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)