تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 370 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من قبل از F115 و N61 قرار بود که F11EGX بگیرم که توی ایران نیست .
    حالا NFX مثل این که سونیران آورده و قیمت خوبی هم میده ( 1.580.000 ) و تنها فرقش با EGX اینه که این هاردش 500 هست ولی EGX هاردش 320 بود .

حالا می خواستم بدونم با توجه به تفاوت های F115 و NFX به نظرتون کدوم بهتره بخرم .

F115 هارد 500 ولی 5400 دور داره و 6 گیگ رم داره و بلوری ریدر هم داره و ساخت چین هم هست .
    NFX هارد 500 گیگابایتی 7200 دور داره ولی 4 گیگ رم داره و دی وی دی رایتر هم داره و در آمریکا هم اسمبل شده .

قیمت هر دو یکی هست .
    طبق اطلاعاتی که من دارم ویندوز به رم NFX امتیاز 7.4 رو میده اما به F115 که 6 گیگ رم داره 7.3 میده .
    البته امتیاز ویندوز خیلی قابل اعتماد نیست اما فکر کنم مایکروسافت دیگه اینقدر ها شعورش برسه که بتونه تشخیص بده کدوم با سیستم بیشتر هماهنگ هست .
    به نظرم 6 گیگ رم هم خیلی کاربردی نداره و همین NFX تا حداقل 4 یا 5 سال دیگه جواب نرم افزار های مهم رو میده .
    حالا نظر شما چیه ؟
    من که واقعا گیج شدم دارم بقیه رو هم گیج میکنم .
    راستی سونیران قابل اعتماد هست ؟
    کسی تا حالا با هاش کار کرده ؟
    ممنون .
    موفق باشید .

x-lichkingعزیز منم از سونیران nfx خریدم که دو روز دیگه دستم میرسه منم همین چالش های فکری شما رو داشتم . برا من USA بودنش مهم بود7200rpmهم امتیازیه که نمیشه ازش صرف نظر کرد.منم مثل شما فکر میکنم 6 گیگ رم خیلی کاربردی نداره و میمونه بلوری ریدر که باید در این مورد خودت تصمیم بگیری .منم انتخابم قبلا F11EGX بود که چون اون هم دیویدی رایتر بود پس در این مورد مشکلی نداشتم نزدیکترین کانفیگ به EGX فعلا تو ایران همین NFX است که اینم سونیران میاره .من و استادم SAILOR2007 انتخابمونو کردیم و خریدیم که چهارشنبه دستمون میرسه.شما دو سه روزی منتظر بمونین تا ببینیم قضیه ما چی میشه .ضمنا من به یکی از دوستام که دبی رفته بود سفارش f11egx رو بهش داده بودم میگفت سه چهار نمایندگی سونی رو اونجا سر زده که هیچکدوم نداشتن و گفتن لپ تاپ سونی آمریکایی تو مارک دوبی کمه و اکثرا چینین.اگه سرچ کنین می بینین همین nfx هم تو مارکت دبی نیست ولی تو پاکستان هست. یکی از دوستان میگفت لپ تاپ های امریکایی تو کشورهای نزدیک ایران تو پاکستان هست .خلاصه اطلاعات ناقص من همینقدر بود

2. این کاربر از manoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزيز فرقEGX با بقيه تو نوع ويندوزش هم هست( ويندور 7 پروفشنال )كه متاسفانه تو بازار نيست.

اگه برات چيني بودن مهم نيستF115 بگير كه هم از نظر رم وهم بلوري بهتره
    البته من خودم NFX گرفتم از سونيران يكي دو روز ديگه عملكردشو مي نوبسم
    بله .
    حق با شماست .
    توی سیستم عامل هم فرق دارند .
    ولی به نظرم ارزش نداره 150 دلار واسه سیستم عامل بدیم .
    چینی بودن خیلی واسم مهم نیست چون به نظرم کیفیت هر دو یکی هست ولی هارد برام مهمه و به نظرم رم 4 گیگ هم عملا کاربردش بیشتر از 6 گیگ هست .
    در ضمن منتظر ریوی شما هم هستم .
    هر وقت رسید دستون یه خبر بدین من یه چند تا سوال دارم ازتون . .
    موفق باشید .

---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

دوستان قیمت هارد 7200 سیگیت یا وسترن دیجیتال رو ندارند ؟
    من گشتم ولی پیدا نکردم . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه خبر خوش ، ایران رهجو قراره تا هفته آینده f117HG رو بیاره , قیمتشم تا 3 ,4 روز آینده مشخص میشه .

البته من امیدوار بودم بجای HG مدل FX را می آورد تا هاردشم 7200 می شد ولی حیف دیگه !

راستی این اولین لپ تاپ وارداتی به ایران از سری f هست که بلوری رایتر داره , ( که فعلا کاربرد زیادی هم نداره )

کیفیت تصویرش بخاطر Adobe RGB 100% coverage از f116fg بهتره

ضمنا ویندوزش هم Windows® 7 Ultimate 64-bit است

میتونین واسه دیدن مشخصات کامل به اینجا مراجعه کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by badkonaky; 08-06-2010 at 14:33.

5. این کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان یه خبر خوش ، ایران رهجو قراره تا هفته آینده f117HG رو بیاره , قیمتشم تا 3 ,4 روز آینده مشخص میشه .

البته من امیدوار بودم بجای HG مدل FX را می آورد تا هاردشم 7200 می شد ولی حیف دیگه !

راستی این اولین لپ تاپ وارداتی به ایران از سری f هست که بلوری رایتر داره , ( که فعلا کاربرد زیادی هم نداره )

کد:
    موفق باشید

فکر کنم F117HG به خاطر بلوری رایترش یکم گرون باشه که الان هم زیاد کاربرد نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر کنم F117HG به خاطر بلوری رایترش یکم گرون باشه که الان هم زیاد کاربرد نداره.

فکر کنم یه تشکر می کردین جای دوری نمیرفت

8. این کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها بنظر شما بهترین گارانتی واسه خرید f115fm/b کدام است ؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

x-lichkingعزیز منم از سونیران nfx خریدم که دو روز دیگه دستم میرسه منم همین چالش های فکری شما رو داشتم . برا من USA بودنش مهم بود7200rpmهم امتیازیه که نمیشه ازش صرف نظر کرد.منم مثل شما فکر میکنم 6 گیگ رم خیلی کاربردی نداره و میمونه بلوری ریدر که باید در این مورد خودت تصمیم بگیری .منم انتخابم قبلا F11EGX بود که چون اون هم دیویدی رایتر بود پس در این مورد مشکلی نداشتم نزدیکترین کانفیگ به EGX فعلا تو ایران همین NFX است که اینم سونیران میاره .من و استادم SAILOR2007 انتخابمونو کردیم و خریدیم که چهارشنبه دستمون میرسه.شما دو سه روزی منتظر بمونین تا ببینیم قضیه ما چی میشه .ضمنا من به یکی از دوستام که دبی رفته بود سفارش f11egx رو بهش داده بودم میگفت سه چهار نمایندگی سونی رو اونجا سر زده که هیچکدوم نداشتن و گفتن لپ تاپ سونی آمریکایی تو مارک دوبی کمه و اکثرا چینین.اگه سرچ کنین می بینین همین nfx هم تو مارکت دبی نیست ولی تو پاکستان هست. یکی از دوستان میگفت لپ تاپ های امریکایی تو کشورهای نزدیک ایران تو پاکستان هست .خلاصه اطلاعات ناقص من همینقدر بود
    برای من آمریکایی بودنش خیلی مهم نیست .
    ولی هارد مهمه .
    اطلاعات شما هم خیلی کامل هست .
    اتفاقا من منتظر بودم تا دوستتون نوت بوک به دستش برسه تا یه چند تا سوال ازشون بپرم .
    موفق باشید .

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

کیفیت تصویرش بخاطر Adobe RGB 100% coverage از f116fg بهتره

ضمنا ویندوزش هم Windows® 7 Ultimate 64-bit است

کد:
    موفق باشید
    من حدس میزنم قیمت حدود 1900 باشه .
    خیلی گرون میشه به نظرم .
    دوستان یه سوال فنی هم داشتم .
    سونی هم مثل دل میشه روش از این ویندوز 500 تومانی ها نصب کرد یا حتما باید ارجینال باشه ؟ .

11. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من حدس میزنم قیمت حدود 1900 باشه .
    خیلی گرون میشه به نظرم .
    دوستان یه سوال فنی هم داشتم .
    سونی هم مثل دل میشه روش از این ویندوز 500 تومانی ها نصب کرد یا حتما باید ارجینال باشه ؟ .
    شما رو هر کامپیوتری میتونی ویندوز 500 تومانی !!! نصب کنی ، حتی اپل ، شک نکن

13. 2 کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما رو هر کامپیوتری میتونی ویندوز 500 تومانی !!! نصب کنی ، حتی اپل ، شک نکن
    خب پس به نظرتون ارزشش رو داره که 150 دلار پول سیستم عاملی رو بدیم که میشه توی ایران بهترینش رو 10.000 تومان خرید ؟
    اگر که من جایی اشتباه می کنم ببهم بگید .
    چون می بینم بعضی از دوستان خیلی به سیستم عامل اهمیت میدن .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب پس به نظرتون ارزشش رو داره که 150 دلار پول سیستم عاملی رو بدیم که میشه توی ایران بهترینش رو 10.000 تومان خرید ؟
    اگر که من جایی اشتباه می کنم ببهم بگید .
    چون می بینم بعضی از دوستان خیلی به سیستم عامل اهمیت میدن .
    موفق باشید .
    ویندوز 150 دلاری ارجیناله میشه آپدیتش کرد و ضمنا هیچ ایرادی هم نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •