جانم؟
ببخشید گوشی شما کلاس مموریش چی هست؟
X6 مگه مموری کارت میخوره که داری میگی کلاس چنده باشه!!؟![]()
جانم؟
ببخشید گوشی شما کلاس مموریش چی هست؟
X6 مگه مموری کارت میخوره که داری میگی کلاس چنده باشه!!؟![]()
رمتون رو یبار فرمت کنید.
فریم ویر گوشیتون آپ دیت باشه
اگه اصلا درست نشد یه بک آپی بگیر بعد ری ست کلی کن گوشیتو
طبیعیه که رم پر بشه سرعت گوشی تو گالری یکم پایین بیاد ولی به هیچ عنوان این گوشی هنگ نداره و همون سرعت اولیشه ای که تو گالری داره رو حفظ می کنه! این گوشی با این مشخصات سخت افزاری با 32 گیگ رم به بازار وارد شده بود اگه قرار بود هنگ کنه یا سرعتش کند بشه هرگز 32 روش نمی زاشتن. پس خیالت تخت تخت. چون تو ایران هم 32 فروش نکرد 16 رو با حرکت زیرکانه وارد بازار کردند. در ضمن تست عملی هم شده 14 گیگ رو پر کردن اصلا خم به ابرو نیاورده. البته این گوشی چون سی پی یپی ضعیفی داره تو گالری کندی ای که داره به خاطر اونه. برو حالتو ببر با گوشی
salam
man nagsheye mahvareie tabrizo danlod kardam(az safeye 146)vali aslan nemitonam be goshi entegal bedam
khaheshan saritar rahnemayim konid
mersi
خیالت راحت راحت! اینجوری بگم اصلا ساین کردن برنامه ربطی به گارانتی گوشی نداره. تعویض پروداکت کد موجب ابطال گارانتی میشه. آپ دیت فریم ویر هم ربطی به گارانتی نداره!
salam lotfan darmorede entegal va rahandazie nagsheye mahvarei tozih bedin
فکر کنم منظور دوستمون از رم ایکس 6 همون رم داخلیش بوده
لطف می کنید در مورد کلاس و مدرسه رم ها توضیحاتی بفرمایید!منظورتون باس و سرعت فرکانس یا کلاک ریت رم هاست؟
1. داداش من این گوشی با این سخت افزار داره 32 گیگ رم رو ساپورت میکنه. پایین اومدی سرعت با پر شدن گالری تو همه گوشی ها هستش حتی تو کامیپتر ولی باید بگمهنگ نداره این گوشی و سرعتش تو گالری از اول کمه. این یه ابهامی بیش نیس. سی پی یوی ویواز قوی تر از این گوشیه. بای دحق بدی سرعتش بالاتر هم باشه
2.در مورد دوربین باید بگم که ویواز واسه دوربین فیلمبرداریش بهینه شده. تاچشم مقاومتیه ودر مقایل تاچ ایکس 6 حرفی برای گفتن نداره. دوربین ایکس 6 بنا به گشادگی دهانه لنز و سنسورش بالاتر از 5800 هستش ولی با ویواز تست نزدم از لحاظ مشخصاتش! اسمارت فون و دوربین دو مقوله جدا از همه! این ان 8 هستش که دوربین خوبی داره
3.خیلی خوب نرم افزار میخوره ولی بعضی نرم افزارهای 5800 با ایکس 6 سازگاریت نداره
این مسائل زیاد صحبت شده لطف کنی چند صفحه قبل رو بگردی موارد زیادی دستگیرت میشه ولی با این حال میگم
1.ایکس 6 قاب پشتش یکم لقه و کلا گوشی یکدستی نیست
2.دوربینش زیاد قوی نیست
3.اگه اهل تعویض دم به دقیق هسیمکارتی باید بگم موقع تعویض سیمکارت یا درآوردن باتری بدیلل نداشتن باتری سی موس ساعت و تاریخ گوشی می پره
4.قسمت زوم کردنش تو فیلمبرداری ضایعه و ریز ریز زوم نمی کنه
5.قسمت بالا پایین گوشی از پلاستیک شفافه و زود خش میوفته روش و لکه بر میداره ولی چنان محسوس نیست
6.صدای بلندگوش به اندازه 5800 قوی نیست ولی کیفیتش بالاتره
7.صدای مخاطب یه جوریه ولی باعث میشه گوش آدمو اذیت نکنه و صدا واضح به گوش میرسه
8.گالریش یه ذره کنده که بنا به سی پی یوش طبیعیه
اگه بازم یادم بیوفته میگم
از مزایا
جی پی اس این گوشی از بهترین نباشه یکی از بهترین هاست حرف نداره
تاچش بهترین تو نوکیاست چون اولین تاچ خازنیه
گوشی کوچیک و خوشدسته و تنوع رنگ داره
صدای بلندگوش یه جوری استریو هستش که حال عجیبی به آدم میده
هدفونش فوق العادس اولین باریه که از نوکی یه همچی هدفونی دیدم خیلی باحاله
باتریش دوام خوبی داره
غیره و غیره و غیره
اینجا رو کامل بخون واست توضیحاتشو کامل نوشتم واست.
سعی کن فارسی بنویسی زور میبره ترجمه کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
گوشی رو چه جوری آپدیت کنم؟
من x6 دارم بابام vivaz
در مورد سرعتش به نظر من هیچ تفاوتی نداره و الان من نصف حافظه ام پره ولی کند نشده.
در مورد دوربین vivaz نمی تونم بگم چون استفاده ای نداریم ولی به نظرم X6 همش رو حالت اتوماتیک فلش می زنه و تو محیط کم نور برای عکاسی از دور بهتره تنظیماتش رو دستی کرد.
نرم افزاراش هم که تا حالا هرچی از 5800 گرفتم روش ریختم و خیلی های دیگه هم روش کار کردن.
تاچش هم خیلی بهتر از vivaz هست و اگه باهاش کار کنی بعد یه vivaz بگیری احتمالا کلافه بشی.
vivaz دو تا ایراد ساختاری اعصاب خورد کن داره:
1-دکمه خاموش روشنش بد طراحی شده و تو چند روز اول داشتنش 3 .4 بار اشتباهی خاموش روشن شد.
(دکمه خاموش و روشن کردن vivaz برآمده هست و دکمه x6 فرو رفته)
2-شارژ به پورت USB وصل میشه و حداقل برای ما وصل کردنش با توجه به نوع پوشش USB دردسر داره.
ایراد های X6
1-من خیلی اوقات اشتباهی وقتی دستم دور صفحه گوشیه به علت تاچ حساسش یه یه عکس العمل نشون میده.
2-خط شارژش انگار مخدر مصرف کرده, کلی مدت پر می مونه ولی وقتی به نصف می رسه خیلی سریع خالی میشه.
3-نداشتن قلم. البته این مورد بستگی به مصرف کننده داره.
تشکر جای دوری نمی ره
Last edited by GUNSHIP; 23-07-2010 at 23:05. دليل: یه چی یادم رفته بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)