سلام به همه دوستان
دوستان گوشی من دچار یه مشکل شده زمانی مه مدیا پلیر می رم هیچ فایل اونجا نیست. و باید ار فایل منیجر فایل باز کنم
سلام به همه دوستان
دوستان گوشی من دچار یه مشکل شده زمانی مه مدیا پلیر می رم هیچ فایل اونجا نیست. و باید ار فایل منیجر فایل باز کنم
سلام دوستان
راستشو بخواین این گوشی گوشی خوبیه اما اصلا برا من خوبی نداشته
تا حالا ایراد هایی داشته که اشکمو در اورده که همه موقتی بودن و با گذر زمان درست میشدن
البته یکی دو بار هم انداختمش زمین که پائین ال سی دیش رو فشار میدم نور صفحه کم و زیاد میشه(به احتمال زیاد مشکل از اسلایدشه)
اما مشکل اصلیم اینه که الان دیگه سیم کارت نمیخونه و هر کاری کردم درست نشده مستر ریست کردم نشد
کفرم بالا اومده دارم دیوونه میشم میخوام از گوشی استفاده کنم
همش هم علامت خط قرمز رو سیم کارت رو جای آنتن میزنه و همش این پیغامو میده:
all telephony functions, including emergency calls, are disabled due to a communication error. too recover, you might have too reboot the device.
تو رو خدا بگین چی کار کنم گوشیمو احتیاج دارم
ببخشید دوستان دوباره پست میدموقتی گوشیم زنگ میخوره و جواب میدم خود به خود صدای طرف مقابل میره رو اسپیکر البته میدونم که اگه بذارم روی گوشم سنسور جلوی گوشی نمیذاره این اتفاق بیفته و صدا از داخل گوشی شنیده میشه میخواستم ببینم چطور میشه این حالت رو کنسل کرد و صدا نره رو اسپیکر ممنون میشم راهنماییم کنید
بطور مثال یکی از مشکلاتی که من قبلا داشتم همین بود یه جورایی سنسور گوشش قاطی کرده بود
که خودش به مرور زمان درست شد!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما یه بار گوشی تون رو فلش بزننین ببین مشکلاتش بر طرف میشه یا نه!
بعد از ضربه خوردن سیم کارت نمی خونه؟!من یه n93 داشتم ضربه خورد فلت سیم کارتش از جاش درومد!
به نظرم به یه تعمیر کار ماهر نشون بده!
چرا هیچکی جواب ما رو نمی ده؟؟
گزینه refersh library نداره؟!
bacheha bebakhshid farsi type nemekonam ye soal dashtam.tamame aksam to n900 ro nakhaste pak kardam emkanesh hast dobare beheshon dastrese dashte basham ye donya sepas
با نرم افزار recover my file اسکنش کن احتمالا بر میگردن!
نه نداره!!!!!!!!!!! زمانی که میرم تو مدیا پلیر no song نوشته
Last edited by hitboy7; 27-01-2011 at 01:08.
ماله منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی خاموش روشنش که میکنم درس میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)