اگه زیاد فشار نمی دی و باز هم رنگ می ده (مثل یه رنگ سبز کمرنک) غیر عادیه و باید نشون بدی.
اگه زیاد فشار نمی دی و باز هم رنگ می ده (مثل یه رنگ سبز کمرنک) غیر عادیه و باید نشون بدی.
متاسفانه یا خوشبختانه همچین برنامه ای برای جاوا ساخته نشده !
در ضمن اگه شما دنبال جی پی اسی هستید که بدرد کارتون بخوره باید بین رنج 500 هزار تا 20 ملیون بگردید البته به تومان ! و بازم نه موبایل ، دستگاه جی پی اس !
دوستان این سامسونگ های قدیمی که یه سری آهنگ خاص پخش می کنه چه جوری توش آهنگ بریزم؟
بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فشار زیاد یعنی چی؟
از حد معمول بیشتر فشار میدم اینجوری میشه
حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
سلام رفیق نه اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه ، اگه لپ تاپ یا ال سی دی دارین اونم روش کمی فشار بدی همینطور میشه که طبیعیه
دوست عزیز تا جایی که میدونم ال سی دی ها 2 سطح داره که بین این سطوح کرستال مایع وجود داره ، وقتی شما فشار میاری باعث میشه مایع در اون قسمت کم بشه و به قسمت های دیگه بره و به این ترتیب رنگ بندی به هم میخوره (این کریستال ها باید بهشون ولتاژ خاصی برای هر رنگ و سطح نور وارد بشه)
ولی چون داخل خلاء هست به محض برداشتن دست مایع به جای اولش برمیگرده و جای نگرانی نیست
به همین خاطرم بهشون میگن LCD یا Liquid Crystal Display یعنی صفحه نمایش کریستال مایع
دوستان کسی رم میکرو اس دی 1 گیگ ندیده؟ نمیدونید کجا میفروشن و قیمتش چنده؟
یا 2 گیگ چطور؟
قیمت 4 گیگ به بالا رو خودم دارم دنبال 1 یا 2 گیگ هستم
از نظر من غیر طبیعیعه ... هر گوشی نباید ال.سی.دیش اینجوری بشه . معمولا گوشی هایی با ال.سی.دی با کیفیت اینجوری نمی شن . همین الان رو گوشی خودم تست کردم ، هر چی فشار میدم این مشکل پیش نمیاد ... به نظر من چون گفتید ضربه خورده حتما ببر یه نمایندگی ماکروتل یه نگاه بهش بندازه .فشار زیاد یعنی چی؟
از حد معمول بیشتر فشار میدم اینجوری میشه
حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
از محافظ ال.سی.دی هم حتما استفاده کن .
Last edited by Mohammad Hosseyn; 18-12-2009 at 02:53.
شاید شما کم فشار میارید یا اینکه گوشی شما صفحه خازنی داره (صفحات خازنی معمولا یک لایه بیرونی زد خش یا مقاوم دارن که فشارو تحمل میکنه و منتقل نمیکنه)
والا ربطی به کیفیت نداره بهترین کیفیت رو ال سی دی های لپ تاپ های سونی و لپ تاپ های اپل دارند که اونها هم فشار بدید همینطور میشه کلا ال سی دی همین هست
تنها راهی که اینطور نشه اینه که یک لایه اضافه کنند که جلو فشار رو بگیره و فشار به صفحه زیرین نیاد ، که هم باعث کاهش نور میشه و هم سطح دید رو کاهش میده و هم هزینه اضافی داره ، شاید شزکت هایی اینکارو کردند منکه اطلاع ندارم ولی به نظرم باعث کاهش کیفیت میشه چون در فاصله بین ال سی دی و سطح بیشتر میشه و لایه هایی هم این وسط باید بیاد
فکر کنم شما هم وسط صفحه رو بیشتر با ناخن فشار بدید دور قسمتی که فشار وارد میکنید تغییر رنگها رو مشاهده کنید ، همونطور که میدونید صفحات مقاومتی چند لایه هستند و فاصله یکم بیشتر از فاصله ال سی دی لپ تاپ هست مثلا ولی بازم با فشار اون تغییر مشاهده میشه
محافظ رو که آره چون این صفحه ها معمولا نوعی پلاستیک هستند و راحت روشون خش میفته
یا حق
Last edited by forexet; 18-12-2009 at 05:24.
دوستان با گارانتی متفرقه و کیف و قلم رنگ نقره ای با پشتیبانی فارسی رو میخوام بفروشم چند میخرن؟
گوشیو 2 هفته هست گرفتم 165 و هیچ مشکلیم نداره
میخوام یه گوشی صفحه خازنی بگیرم
کجا با انصاف بر میدارن
من گفتم ضربه خورده؟؟؟؟
نه داداش من تازه متوجه شدم.
راستی مرکز صفحه معمولا اینجوری میشه! یعنی بیشتر نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)